Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Καλό μπασιμο στην Σάμο αλλά περνούσαν ψηλά αλλά ευτυχώς κατέβασα κάμποσες τό θέμα τώρα είναι ότι τραυμάτισα μία ίσα ίσα την πήρε ένα μολύβι στο φτερό αλλά δεν της έσπασε την φτερούγα και δεν μου πήγαινε η καρδιά να την σκοτώσω και την πήρα σπίτι τι τρώει μέχρι να γίνει και να την αφήσω?

Καλό μπασιμο στην Σάμο αλλά περνούσαν ψηλά αλλά ευτυχώς κατέβασα κάμποσες τό θέμα τώρα είναι ότι τραυμάτισα μία ίσα ίσα την πήρε ένα μολύβι στο φτερό αλλά δεν της έσπασε την φτερούγα και δεν μου πήγαινε η καρδιά να την σκοτώσω και την πήρα σπίτι τι τρώει μέχρι να γίνει και να την αφήσω?
Πικαντινι πάρε, από μαγαζί με δολώματα.

Μας έκανες ξεφτίλα! Berettara ρε και σου έπεσε ζωντανή? Και την λυπάσαι κι όλας? Σε σβήνω από τον κατάλογο της beretta. ( να του ρίξει παρακάλω η διαχείριση ένα ban .big smile. )

Μας έκανες ξεφτίλα! Berettara ρε και σου έπεσε ζωντανή? Και την λυπάσαι κι όλας? Σε σβήνω από τον κατάλογο της beretta. ( να του ρίξει παρακάλω η διαχείριση ένα ban .big smile. )
Αυτά παθαίνεις όταν το βράδυ κανείς δρομοδουλεια μετά αρχίζουν τα πέταλα από το τρέμουλο 🤣🤣🤣🤣

Έχει περάσει πολλή πυκνό το μπαικαλ Τάσο μου.......
Φαίνεται Γιάννη.....
Αυτές η άτιμες η ξυλόκοτες φταίνε..... .yel.
κάποια στιγμή του αξίζει να το σενιαρω, έχει και ιδιαίτερη συναισθηματική αξία για μένα αυτό το όπλο.
Ναι να το κάνεις αν το θες!

Μαινοτροφή, ότι τρώνε τα κοτσύφια στην αιχμαλωσία

Μπικατινι πάρε που σου έγραψε ο outlander
Και μαινοτροφη επίσης που σου έγραψε ο Σπυρος...που τρώνε τα κοτσύφια...
Το κλουβί να το έχεις κάπου ψιλοσκοτεινα για να μην χτυπιέται και τραυματιστεί...
Αν ήτανε Γενάρης Φλεβάρης και τις έδινες ελιές ωμές εννοείται,θα παθαίνες πλάκα πως τις τρώει και πόσο καθαρο βγαίνει το κουκούτσι...

Κοψε και ενα πολυ ωριμο μηλο στην μεση και βαλτης το μισο. Του αλλαζουν τα φωτα. Εγω οταν κανει χιονι ριχνω ψωμι και μηλα κατω απο τις ελιες στην αυλη και χαζευω με τις ωρες. Τσιχλες , μαυρα , μικροπουλα ολα σαν στραβα πεφτουν στη μασα.

Μετα απο μια εβδομάδα εγινε σημερα ενα καλο περασματακι..
Εαν λαβουμε υποψην τον καιρο ,ηταν πολυ καλα..
Ιδικα στην Βορεια Ελλάδα σε.δυο.μεροι ορεινα που μιλησα περασαν πολλα πουλια.
Εαν κράταγε και αυριο ιδια μερα ακριβως θα ηταν ακομα καλύτερα θεωρω...Αλλα ας ειναι..
Είμαστε μακραν πλέον πολυ καλύτερα απο περυσι ...

Ας μπαινουν πουλια στα βορεια και ας μην κατέβουν χαμηλοτερα..Το θεμα ειναι να πιασουν σε εμας...
Και θα τα φερει ο χειμωνας ...

Μετα απο μια εβδομάδα εγινε σημερα ενα καλο περασματακι..
Εαν λαβουμε υποψην τον καιρο ,ηταν πολυ καλα..
Ιδικα στην Βορεια Ελλάδα σε.δυο.μεροι ορεινα που μιλησα περασαν πολλα πουλια.
Εαν κράταγε και αυριο ιδια μερα ακριβως θα ηταν ακομα καλύτερα θεωρω...Αλλα ας ειναι..
Είμαστε μακραν πλέον πολυ καλύτερα απο περυσι ...

Ας μπαινουν πουλια στα βορεια και ας μην κατέβουν χαμηλοτερα..Το θεμα ειναι να πιασουν σε εμας...
Και θα τα φερει ο χειμωνας ...
Θα κατεβαινουν και με τις ζεστες και τον νοτια λιγες λιγες. Απλα δεν θα ειναι τιποτα το μαζικο ουτε το εντυπωσιακο και κυριως θα ειναι νυχτα. Σημερα αν βασαμε μια κλιμακα απο 1 εως 10 στον αριθμο που ειδα και οχι στην καρπωση θα εβαζα 4-4,5.

Status
Not open for further replies.
Back