Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Έκοψε εντελώς το μεσημεράκι ο δυνατός υετός που μαινόταν απ' το πρωί...
Οπότε είπα να βγω για το καθιερωμένο μου απογεματινό καρτεράκι...
Έλα μου όμως που ο λυσσαλέος Δ-ΝΔ, άνεμος δεν έλεγε να κοπάσει...! Απεναντίας, δυνάμωνε...!
Το αποτέλεσμα...;
Έσπρωχνε τις (πάρα) πολλές και ιδιαίτερα ψηλωμένες τσιχλίτσες από πίσω ο μανιασμένος Πουνέντες κι ο Γαρμπής (Δ-ΝΔ), στον κωλαράκο τους, καθώς αυτές ανεβαίνανε για κούρνια, με συνέπεια να περνούνε με χίλια, σαν "βλήματα"...!!! Συν ότι ήτανε και ιδιαίτερα ψηλά, όπως προείπα...!!!
Τελικώς, με τα πολλά κατέβασα 8, αλλά τα περισσότερα θα καταντήσουν βορά στα ζλάπια, καθότι πέφτοντας, ο φουριόζος αέρας τις πήγαινε άλλα 100 μέτρα πιο πέρα...! Μην πω και παραπάνω...!
Τα γνώριζα από πριν όλ' αυτά και έλεγα να μην πάω καθόλου, αλλά αφού είδα τον καιρό να ξανοίγει για τα καλά, άντε, λέω, ας πάω κι ό,τι γένει...

Last edited:
Θερμοκρασία, υγρασία, ατμοσφαιρική πίεση, υψόμετρο, κατεύθυνση-ένταση ανέμου, όπλο, αυλό, κώνο, τσοκ, φυσίγγι, πυρίτιδα, νο σκαγιων
Άντε ξεκίνα να μας γράφεις, μη μας κρατάς σε αγωνία
Ξεπαγωσε μερικές για μεζέ,μην τρελενεσαι...

Πάλι ψηλά αποψε και τα πουλιά λιγότερα από τα μισά απο οτι χθες!!! Λίγες επιλεκτικές βολές και 5 κατέληξαν στο γιλεκο! Απόψε ευχαριστήθηκα να βλέπω μπεκατσες! Οι δύο πέρασαν από πάνω μου όταν έφυγα και στην διαδρομή είδα άλλες 2 πετουμενες και μια στο δρόμο καθιστή αλλά ήταν ακαταδεκτη να φωτογραφηθεί!!!!

Πάλι ψηλά αποψε και τα πουλιά λιγότερα από τα μισά απο οτι χθες!!! Λίγες επιλεκτικές βολές και 5 κατέληξαν στο γιλεκο! Απόψε ευχαριστήθηκα να βλέπω μπεκατσες! Οι δύο πέρασαν από πάνω μου όταν έφυγα και στην διαδρομή είδα άλλες 2 πετουμενες και μια στο δρόμο καθιστή αλλά ήταν ακαταδεκτη να φωτογραφηθεί!!!!
Τρέλανε μας τώρα!

Για τις μπεκατσες? Έχει και φετος. Καί το καλο είναι ότι κόβει βόλτες συνέχεια ο θηροφυλακας και έχουν συμμαζευτει οι παρατεταρτο....
αν είναι θηροφύλακας ακόμα ο Αντρέας δεν χαρίζει κάστανο και σε κανέναν ούτε στον αδερφό του και πολύ καλά κάνει !

Ταναγρα σημερα παντως το χωμα βρεγμενο αρκετα και οι τσιχλες οι μισες θα ελεγα απο οτι συνηθως...Σε συνδυασμό με την ανυπαρξια αλλων κυνηγών η καρπωση ηταν μηδαμινη, 6 καταβολες εκ των οποιων μονο τα 3 τσιχλακια στο κρεμασταρι λογω πυκνων....
Το καρβελι μας το πήραμε, το κρασακι μας επίσης..οποτε καλα ειμαστε ...

Σημερα αγιο θωμα πολυ λιγα πουλια φανηκαν μετρημενα στα δακτυλα ... Τουλαχιστον ξεφυγαμε λιγο. Για αυριο εχει κανεις καμια εμπνευση για πουθενα?
Εκκλησία, θα έχει σταρακι (ζωή σε λόγου μας) και μετά σκέτο ελληνικό, παξιμάδι και τυράκι. Για τους μερακλήδες και κονιάκ, Μεταξά πενταρι.

Εκκλησία, θα έχει σταρακι (ζωή σε λόγου μας) και μετά σκέτο ελληνικό, παξιμάδι και τυράκι. Για τους μερακλήδες και κονιάκ, Μεταξά πενταρι.
Τι να σου πω ρε Βασίλη.... Όποτε σε διαβάζω,κι εδώ και από εκεί,μου φτιάχνει η διάθεσή. Έπρεπε να σε έχω κοντά,να με ανεβαζεις όταν είμαι στα δύσκολα:)

Status
Not open for further replies.
Back