Χαλαρά πάντα και τι γίνεται με την ανάκρουση αν δεν το εγκλωβισεις καλά;Τίποτα το αρνητικό!
Το έχεις μάθει και μπαίνεις χαλαρά και όμορφα!
Ούτε σφιξιματα ούτε ζορισματα!
Χαλαρά πάντα και τι γίνεται με την ανάκρουση αν δεν το εγκλωβισεις καλά;Τίποτα το αρνητικό!
Γυρισες Αθηνα ή ακομα βαρας φασσες;Τίποτα το αρνητικό!
Αν είναι σωστά τα μέτρα "κλωτσαει"προς τα πίσω,όχι προς τα πάνω.Χαλαρά πάντα και τι γίνεται με την ανάκρουση αν δεν το εγκλωβισεις καλά;
Λέω να κάτσω καμιά βδομαδουλα ακόμη...Γυρισες Αθηνα ή ακομα βαρας φασσες;
Θελουμε με τον @mixaliskav να ερθουμε βολτα στο Μοσχατο για κατι ψιλοαλλαγές
Καθησε, να γυρίσεις με κέφια.Λέω να κάτσω καμιά βδομαδουλα ακόμη...
Ριχτους τοτε!Λέω να κάτσω καμιά βδομαδουλα ακόμη...
Να εξηγήσω τι έχω διαπιστώσει.. σε κυνήγια αρκετά..Δεν κατάλαβα, γιατί έβαλες την 65 φλάντζα για να χαμηλώσει το όπλο και παράλληλα σηκώνεις την ράχη;
Γιατί δεν βάζεις την 60 από την αρχή;
Από φλάντζες κλπ δεν έχω ιδέα. Αν θυμάσαι τι ρυθμίσεις έκανες για την 3 και την 4 ξανακάντες και άστο εκεί.
free png upload sites
Εβαλα την c 65 dx και χαρτοταινίες για ράχη αυτές είναι 4 ντουφεκιες..
Είχα πριν την c50dx και στα επιβλαβή όλο τραυματισμενα θα δούμε τώρα πως θα πάει
Παντός τραβάει λίγο πάνω θετικό..
Λίγο αριστερά 5εκ στα 4 ντουφεκια
Είχα και 2 αφλογιστιες
Είναι μια πάνω στην αλληΑπό φλάντζες κλπ δεν έχω ιδέα. Αν θυμάσαι τι ρυθμίσεις έκανες για την 3 και την 4 ξανακάντες και άστο εκεί.
Βάπτισε τες μπεκάτσες ρε! Νά δεις πως θα πέσουν.@outlander ρε φίλε πάλι τα ίδια βλέπω κάτι καρακαξες παω κάνουν πέρα, μου βγαίνει ένα τρυγόνι στα 15μετρα τραβερσα αριστερά προς δεξιά μου πειρε το σοβρακο το ίδιο έγινε με άλλες 2 καρακαξες
Θα κοιμήθηκε το όπλο.
Θα το δοκιμάσωΤο έβαλες που το έβαλες, πήγαινέ το και κάνα δυο χιλιοστά δεξιά.
Κοψε το μικροτερο ,καντο 5-6 εκατοστα και ξανακανε το τεστ
Έρχεται καλύτερα στην επωμιση δεν κατεβάζω σβέρκο