Ψήλωσε την κι αυτήν λοιπόν.
[/QUOΣτο κυνήγι ναι μονοφθαμα στο τεστ τελείως αυθόρμητα κούμπωμα και ρίχνω.Στο κυνήγι αναφέρεται η ερώτηση. Αλλά πες και για το τεστ.
Ψήλωσε την κι αυτήν λοιπόν.
[/QUOΣτο κυνήγι ναι μονοφθαμα στο τεστ τελείως αυθόρμητα κούμπωμα και ρίχνω.Στο κυνήγι αναφέρεται η ερώτηση. Αλλά πες και για το τεστ.
τεστ.Στο κυνήγι αναφέρεται η ερώτηση. Αλλά πες και για το τεστ.
Κυρίαρχο μάτι?τεστ.
Στο κυνήγι ναι μονοφθαμα στο τεστ τελείως αυθόρμητα κούμπωμα και ρίχνω
Κατά 90%αριστερο ΧΑ ΧΑΚυρίαρχο μάτι?
Εξήγησε αν θες τι συμβαίνει με αντίθετο κυρίαρχο??Κυρίαρχο μάτι?
Καλές,πολύ χρήσιμες οι ξηρές επωμίσεις παιδιά ΑΛΛΑ αν κοιτάς συνέχεια που είσαι στην κάνη κ δεν εστιαζεις σε κάτι απέναντι...έρχεται η καταστροφή στον κυνηγότοπο.
Συμβαίνει αυτό που αποτυπώνεται στο χαρτί στην πρώτη τουφεκιά που όπως λες την έκανες διοφθαλμα.Εξήγησε αν θες τι συμβαίνει με αντίθετο κυρίαρχο??
Πού να δεις εγώ που το έχω τερματίσει και όχι μόνο αυτό Εχω φάει και του στύλους για να κερδίσω ακόμη ένα χιλιοστόΤο έβαλες που το έβαλες, πήγαινέ το και κάνα δυο χιλιοστά δεξιά.
Ρίξε και στο τεστ μονόφθαλμα.τεστ.
Στο κυνήγι ναι μονοφθαμα στο τεστ τελείως αυθόρμητα κούμπωμα και ρίχνω
Μόνο εάν έγειρε το κεφάλι δεξιά λόγω αντίθετης κυριαρχίας. Εάν τράβαγε το αριστερό μάτι στο σημάδι θα πήγαινε αριστερά η τουφεκιά. Επομένως το 90% που ισχυρίζεται δεν πρέπει να ισχύει.Συμβαίνει αυτό που αποτυπώνεται στο χαρτί στην πρώτη τουφεκιά που όπως λες την έκανες διοφθαλμα.
Αν το έχει στήσει με κλείσιμο του αριστερού ματιού(κυρίαρχο),όταν μπουκωνει στον στοχο με τα δύο ανοιχτά επομενο δεν είναι να του φύγει δεξιά η τουφεκιά?Μόνο εάν έγειρε το κεφάλι δεξιά λόγω αντίθετης κυριαρχίας. Εάν τράβαγε το αριστερό μάτι στο σημάδι θα πήγαινε αριστερά η τουφεκιά. Επομένως το 90% που ισχυρίζεται δεν πρέπει να ισχύει.
Έτσι το έχω στήσει με το αριστερό κλειστό! στο κυνήγι ποτέ δεν κατάφερα να ρίξω δυοφθαλμα.Αν το έχει στήσει με κλείσιμο του αριστερού ματιού(κυρίαρχο),όταν μπουκωνει στον στοχο με τα δύο ανοιχτά επομενο δεν είναι να του φύγει δεξιά η τουφεκιά?
Γιάννη καλησπέρα και σε σένα! έτσι όπως είναι τώρα αν σημαδεψω δεν κάνω καμιά διόρθωση, πριν έπρεπε να γύρω το κεφάλι πολύ δεξιά για να έρθω στην ρίγα.Πολύ χρήσιμη κουβέντα αλλά ασχέτως μονφθαλμα δυοφθαλμα αν δεν σταθεροποιηθεί στο κοντάκι δεν θα βγάλει άκρη διότι έχει δύο θέματα να αντιμετωπίσει αναντιστοιχία ώμου ματιού και ασταθείς κούμπωμα στο ζυγωματικο νομίζω αν σταθεροποιήσει το κούμπωμα θα ελέγχει καλύτερα την ντουφέκια να πω , και δεν θα τον τραβάει τόσο η εικόνα η τουλάχιστον θα τον αποτρέπει από την στιγμιαία διόρθωση .
Λεωνίδα αν κάνω το τεστ αυτό με τις παλάμες εστιάζοντας σε ένα αντικείμενο με το αριστερό το βλέπω.πως ειναι ο σωστός τρόπος να το εξακρίβωσω?Μόνο εάν έγειρε το κεφάλι δεξιά λόγω αντίθετης κυριαρχίας. Εάν τράβαγε το αριστερό μάτι στο σημάδι θα πήγαινε αριστερά η τουφεκιά. Επομένως το 90% που ισχυρίζεται δεν πρέπει να ισχύει.
Είναι ένας από τους τρόπους. Μπορείς επίσης να δείξεις με το δάχτυλο κάτι μακρινό που εστιάζεις και να δεις με ποιο μάτι ευθυγραμμίζεται. Επίσης μπορείς να σημαδέψεις με το όπλο ένα μακρινό αντικείμενο κλείνοντας το μάτι και αφού ευθυγραμμιστείς να ανοίξεις και τα δύο μάτια και κοιτώντας το αντικείμενο να σκεφτείς τι βλέπεις από το όπλο, τη ρίγα ή την αριστερή πλευρά της κάννης. Προσοχή! Χωρίς να κοιτάξεις το όπλο!Λεωνίδα αν κάνω το τεστ αυτό με τις παλάμες εστιάζοντας σε ένα αντικείμενο με το αριστερό το βλέπω.πως ειναι ο σωστός τρόπος να το εξακρίβωσω?
Τσου! Αριστερά πρέπει να φύγει αν είναι κυρίαρχο το αριστερό.Αν το έχει στήσει με κλείσιμο του αριστερού ματιού(κυρίαρχο),όταν μπουκωνει στον στοχο με τα δύο ανοιχτά επομενο δεν είναι να του φύγει δεξιά η τουφεκιά?
Σίγουρα?Τσου! Αριστερά πρέπει να φύγει αν είναι κυρίαρχο το αριστερό.
Με το όπλο το έχω κάνει τις γέφυρες της Ρίγας βλέπωΕίναι ένας από τους τρόπους. Μπορείς επίσης να δείξεις με το δάχτυλο κάτι μακρινό που εστιάζεις και να δεις με ποιο μάτι ευθυγραμμίζεται. Επίσης μπορείς να σημαδέψεις με το όπλο ένα μακρινό αντικείμενο κλείνοντας το μάτι και αφού ευθυγραμμιστείς να ανοίξεις και τα δύο μάτια και κοιτώντας το αντικείμενο να σκεφτείς τι βλέπεις από το όπλο, τη ρίγα ή την αριστερή πλευρά της κάννης. Προσοχή! Χωρίς να κοιτάξεις το όπλο!
Και τώρα το δοκίμασα πάλι αριστερά την κανη και τις γέφυρες της Ρίγας βλέπωΜε το όπλο το έχω κάνει τις γέφυρες της Ρίγας βλέπω