Ίσως με μεγάλη προσπάθεια να γίνετε .Έχω γνωστό από παιδί κυνήγι στα βουνά που από ντουφέκια έχασε το δεξί μάτι επίμονος πάντα και άρρωστος κυνηγός λαγό πέρδικα και των υπολοίπων σε δεύτερη μοίρα άλλαξε ώμο και πλέον με το αριστερό μάτι μόνο και συνεχίζει να σκοτώνει πολύ καλά απλά είναι πλέον αργός . Βέβαια δεν έχει σχέση αυτό που αναφέρεις αλλά ίσως με πείσμα και σθένος μπορεί να αλλάξει κάτι γι'αυτό το γράφω.Καο το λεω γιατί τα μάτια εκπαιδεύονται ως ένα ποσοστό και συνηθίζουν μετά τα νέα δεδομένα.
Γιαννη και εγω οπως τα λεει ο Λεο τα ξερω
Φυσικα εγω δεν ξερω να τα εξηγησω!
Τα ξερω θεωρητικα και μονο
Στην περιπτωση του φιλου σου ειναι αλλιως
Εφοσον εχασε το ματι του ο ανθρωπος και εχει ενα μονο ματι δεν υπαρχει πλεον θεμα κυριαρχιας.
Ενα ματι εχει ο ανθρωπος με αυτο θα ριχνει και με βαση αυτο εστιαζει ο εγκεφαλος αλλα και θα κανει υπολογισμους
Το κυριαρχο ματι ειναι αυτο που εαν δειξεις με το δακτυλο σε ενα σημειο με τα δυο ματια ανοικτα οταν κλεισει το ενα ματι το δακτυλο δειχνει ακριβως στο σημειο που αστιασες με τα δυο ματια ανοικτα εξ αρχης
Αν κλεισεις το αριστερο και βλεπεις το δακτυλο στο σημειο εστιασης τοτε κυριαρχο ματι εχεις το δεξι!
Αναποδα εχεις κυριαρχο το αριστερο
Με το κυριαρχο ματι εισαι στοχο
Με το αλλο ματι εισαι αναλογα δεξια η αριστερα και λιγο πανω η κατω
Το κυριαρχο Ειναι αυτο που εχει επιλεξει ο εγκεφαλος για να εστιαζει για μια εργασια σκοπο λειτουργια κλπ
Το αλλο ειναι αυτο που περιφερειακα ´´ισοζυγιζεί´´ την εικονα και βοηθα στην εκτιμηση χωρου ογκου κινησεων αποστασεων κλπ
Εαν ο ανθρωπος εμεινε με ενα ματι ο εγκεφαλος θα κανει τα παντα με αυτο ισως πιο αργα
Αυτο μου λεει η λογικη προσωπικα μιας και δεν εχω ιατρικη κλπ γνωση περι τουτου