Έτσι είναι το σωστό.Δεν ξέρω αν το έκανα,ξέρω ότι από τη στιγμή που κάναμε κουβέντα και είχες ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ δίκιο οφείλω να το παραδεχτώ!
Έτσι είναι το σωστό.Δεν ξέρω αν το έκανα,ξέρω ότι από τη στιγμή που κάναμε κουβέντα και είχες ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ δίκιο οφείλω να το παραδεχτώ!
1-Το αφεντικο εχει δικιο.Έτσι είναι το σωστό.
Εγώ θ του πήγαινα κόντρα να τα έκανα πουτάνα εδω μέσα.Δεν ξέρω αν το έκανα,ξέρω ότι από τη στιγμή που κάναμε κουβέντα και είχες ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ δίκιο οφείλω να το παραδεχτώ!
Όχι ρε φίλε!Εγώ θ του πήγαινα κόντρα να τα έκανα πουτάνα εδω μέσα.
Ρε σύ ..Όχι ρε φίλε!
Κόντρα για την κόντρα μακριά από μένα!
Σατανά...Ρε σύ ..
Αν τσιγκλάς τον Μητσιάλη,
ξεδιπλώνει και μοιράζει γνώσεις.
Ακου που σου λέω.
Λειτουργούν δύο σκοπευτήρια στα Ιωάννινα αυτή την στιγμή.Το κακο είναι ότι είστε όλοι μακριά.η Ήπειρος δεν έχει σκοπευτήριο ούτε κάποιον ειδικό στην μεροληψία από όσο γνωρίζω,και όποιος δεν μπορεί να έρθει Αθήνα ταλαιπωρείται και ψάχνεται μόνος του και ότι καταφέρει.
θελουν δελτιο σκοπευτη?Λειτουργούν δύο σκοπευτήρια στα Ιωάννινα αυτή την στιγμή.
Θεωρητικά ναιθελουν δελτιο σκοπευτη?
Εγω θα έβγαζα αλλα δεν επιτρέπεται λένε με καραμπίναθελουν δελτιο σκοπευτη?
Το μόνο που εχω διαπιστωση είναι σε μένα είναι ότι με τα γυαλιά το μονο που χαλάει την εικόνα είναι το πλαίσιο του σκελετου όταν τα μάτια κοιτανε αριστερα η δεξιά βλέπεις εντονα τις γωνιες του σκελετουΚαλή ερώτηση. Κατά τη γνώμη μου όχι. Βέβαια μπορείς να το διαπιστώσεις και μόνος σου. Επώμισε με και χωρίς γυαλιά και δες αν αλλάζει κάτι στην εικόνα.
ΑΝ βέβαια βλέπεις τίποτα χωρίς γυαλιά. Εγώ έχω λίγους βαθμούς μυωπία και αστιγματισμό και δεν βλέπω καμία διαφορά.
Γιατί έχεις κάποια για πρακτική σκοποβολή?Εγω θα έβγαζα αλλα δεν επιτρέπεται λένε με καραμπίνα
Πήλινου στόχου;Λειτουργούν δύο σκοπευτήρια στα Ιωάννινα αυτή την στιγμή.
Καλημέρα για ραβδωτα ξέρω για κυνηγετικά?Λειτουργούν δύο σκοπευτήρια στα Ιωάννινα αυτή την στιγμή.
Πήλινου στόχου;
Ναι δυο ενα του κυνηγετικου συλλογου έχει ενα γήπεδο compak ντεμιΚαλημέρα για ραβδωτα ξέρω για κυνηγετικά?
Γιατί αν παω με την καραμπίνα μου να ρίχνω σε δισκάκια δεν μπορώ;Γιατί έχεις κάποια για πρακτική σκοποβολή?
Σε ποιο σκοπευτηριο στο είπαν αν επιτρέπεται
εσυ προσωπικα οχι!γιατι αλλου κοιτας αλλου ριχνεις!Γιατί αν παω με την καραμπίνα μου να ρίχνω σε δισκάκια δεν μπορώ;
Μπορείς εγώ σε ρώτησα που σου ειπαν δε μπορείς ?Γιατί αν παω με την καραμπίνα μου να ρίχνω σε δισκάκια δεν μπορώ;
Μονο δικαννα είπαν τέλος πάντων δεν πρόκειται να ασχοληθώ παλι.Μπορείς εγώ σε ρώτησα που σου ειπαν δε μπορείς ?
Μόνο κοντοκανα όπλα κατω απο 66 πόντους κάννη μπορεί να σου πουν
Κ μετά με τον νέο νόμο αλλά αν έχεις μειοτηρα κανονικά νομίζω
παρε ρε το κοκοροτουφεκο του παππου και τραβα!Μονο δικαννα είπαν τέλος πάντων δεν πρόκειται να ασχοληθώ παλι.