Τι μου θύμησες... Φοβερό φυσίγγι.Πολλοι τα έριχναν και για 36αρια.Μετά τα λαμπρό σε έριξε στα δορκας τώρα?
Απλά, δεν υπάρχεις ρε....
ναι διαφορετικές ταχύτητες πρόσκρουσης ...Αυτά που λες ισχύουν . Εγώ ρωτάω γιατί το #4 τρυπάει 8 inch και το 00buck 8 και αυτό . Αλλά τώρα κατάλαβα ότι το διάγραμμα αφορά πολλά διαφορετικά φυσίγγια από κάθε νούμερο buckshot (ή όχι ; )
όταν ακούω την λέξη "ΤΙΜΙΟ" προετοιμάζομαι για μπινελίκιαΠολυ τιμιο φυσιγγι.
Τι ήθελα και έγραψα; Τα σηκώσατε όλα!Γράφω πολύ σπάνια γνώμες για φυσίγγια αλλά το συγκεκριμένο με έχει εντυπωσιάσει. Η συμπεριφορά του είναι ακριβώς στα 'θέλω' μου, δηλαδή μαλακό, ήσυχο και αποτελεσματικό φυσίγγι σε όλες τις αποστάσεις!
Μου την φύλαγαν για το χουνερι με τα Ρίο Πιχον που τους είχα κάνει πριν χρόνιαΠουλάει ο Σταμάτης αν ενδιαφέρεσαι...
Τα είχες πάρει όλα;;Μου την φύλαγαν για το χουνερι με τα Ρίο Πιχον που τους είχα κάνει πριν χρόνια
Τα είχες πάρει όλα;;
6Είχες... Πενελι;;;;
Ήταν φαν ο πατέρας. Δεν ήξερα τότε... Νόμιζα ότι φταίει το κλαμπανιζατερ.Δεν έμαθες απ'την πρώτη;
Ήξερε απο όπλα ο άνθρωποςΉταν φαν ο πατέρας. Δεν ήξερα τότε... Νόμιζα ότι φταίει το κλαπμανιζατερ.
Ήρεμα εσύ!Ήξερε απο όπλα ο άνθρωπος
Όχι αληθινός είναιΑπλά, δεν υπάρχεις ρε....
ΟικολόγοςΉταν φαν ο πατέρας. Δεν ήξερα τότε... Νόμιζα ότι φταίει το κλαμπανιζατερ.
Όχι βρε, σκότωνε ο άνθρωπος αλλά κυνηγούσε μόνο τσίχλα τρυγόνι. Εγώ έμπλεξα με βάλτους και έφαγα τα μούτρα μου.Οικολόγος