Είμαι παλιόςΤο double trap εκείνη την εποχή είχε τρεις τροχιές σταθερού ύψους. Άρα σωστό το στήσιμο για τότε. Μετά από δυο τρεις τροποποιήσεις καταργήθηκε τελείως το αγώνισμα.
![Squinting face with tongue :stuck_out_tongue_closed_eyes: 😝](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f61d.png)
![Squinting face with tongue :stuck_out_tongue_closed_eyes: 😝](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f61d.png)
Απλά έμεινα εκεί, σχώρα με!
Είμαι παλιόςΤο double trap εκείνη την εποχή είχε τρεις τροχιές σταθερού ύψους. Άρα σωστό το στήσιμο για τότε. Μετά από δυο τρεις τροποποιήσεις καταργήθηκε τελείως το αγώνισμα.
Προσωπικά σε όλα μου τα ντουφέκια θέλω το 50-50 , άντε το πολλή 60-40. Στη μπεκάτσα που έχει ανοδική πορεία βολεύει να ψηλοντουφεκαει το όπλο αλλά βγαίνουν και πολλά πουλιά που έχουν χαμηλή ή πορείες στα μάτια μας......το τελευταίο που χρειάζεσαι τη κρίσιμη ώρα της φερμας και του επερχόμενου σηκωματος, είναι οι δεύτερες σκέψεις να βάλεις το όπλο κάτω από το θύραμα αν σου φύγει χαμηλά....... είναι που είναι οι παλμοί ψηλά...... βέβαια όπως βολεύεται ο καθένας μας....μέσα από τα κυνήγια βγάζει ο καθένας τα θέλω του.....Προφανώς και ότι εξυπηρετεί το καθένα...
Δε σηκώνει κουβέντα αυτό!
Αλλά το 80/20 εγώ θεωρώ πως είναι "βαρύ" για μπεκάτσα!
Δεν είναι τραπ,να έχει δεδομένη την προς τα πάνω πορεία και μάλιστα "καρφί- βίδα" για να δουλέψει! Συνήθως,μετά μια πολύ σύντομη ανοδική τροχιά, "ισιώνει"το πουλί και σ αυτή τη φάση το τουφεκάμε!
Είτε μούτρα, είτε τραβέρσα (αν είσαι απέναντι του σκύλου συνήθως) είτε και από πίσω!
Εκεί το 80/20 δε νομίζω ότι θα βοηθήσει...
Οι λοιποί μπεκατσάδες τι λένε????
Πεστα!!Σε ενστικτώδεις βολές όμως το όπλο πρέπει να ρίχνει εκεί κοιτάμε
Για όλα είναι ο τόπος όταν τα πουρνάρια είναι 4 5μετρα σε πλαγιές80-20 ειναι υπερβολή θα σου δώσει κάποια πουλιά που φεύγουν πυραυλακια καμιναδες αλλα θα χάσεις πολλά και αν κυνηγάς διάφορα θηράματα θα έχεις στεναχοριες.
Πού να τη βρει την S4 ... Προφανώς την αντικατέστησε, ή με C7 όπως έκανε και στο Direct 32 ή με τη νέα PSB (by Nobelsport) ... Δεν τη διακρίνω καθαρά από τη φωτό.
C7 είναι.Πού να τη βρει την S4 ... Προφανώς την αντικατέστησε, ή με C7 όπως έκανε και στο Direct 32 ή με τη νέα PSB (by Nobelsport) ... Δεν τη διακρίνω καθαρά από τη φωτό.
G13...C7 είναι.
Ναι καινούργια ειναι......αλλα δε δουλεύει στα πολλα μίον κατω απο το 0°C....ειδα 2-3 κοψόφτερα (τραυματισμένα) στο Ελσίνκι χθες βραδυ και όχι μόνο...Καινούργια;
αμα μπουκάρουν οι μπάτσοι σπίτι σου και τα δουν αυτα θα λενε στο zarpa για το νεο escobar των χανίων
δεν παει το μυαλο σου .....Αυτό 6/8 θα είναι χάρος και στις φερμαριστες πέρδικες
Κωστη, θα τα δοκιμασω σε πινακα...ευχαριστουμε αρχικώς.δύο φυσιγγια που μου αρεσει να χρησιμοποιω κυριως σαν 2η βολη αλλα αρκετες φορες και σαν πρωτη επιλογη αναλογα τον τοπο
1. Sipe - nobel 68.50 - 686 - 1.60*33 (13 gr ''χοντρα'' κατω + 20γρ ''ψιλά'' πανω) obdurator + diana 18 57.30-57.00
Το γεμίζω σε δύο εκδόσεις 6-8 ή 7-9.
Πολυ καλο φυσιγγι με καθαρα σκοτωματα και σε μπεκατσα και σε αλλα θηραματα φασα - παπι- λαγο για αυτο και η επιλογη των σκαγιων.
2. Sipe - nobel 68.50 - 686 - 1.60*34 No 7.5 καρδαρα διασπορεα (κατανομεας βασικα) 57,50
Με αυτο εχω κανει αρκετες ''μακρινες'' τουφεκιες για κυνηγι μπεκατσας.
Και τα δύο μου αποδιδουν πολυ καλα με 4*
Γενικα προτιμω λιγο πιο χοντρο σκαγι για γενικο κυνηγι αν τυχον σας φανουν λιγο ''χοντρες'' οι επιλογές μου.
Ελπίζω να σας αρεσουν για οποιους εχουν ακομη sipe για να τα δοκιμασουν.
Ναι τον 22αρη.Κωστη, θα τα δοκιμασω σε πινακα...ευχαριστουμε αρχικώς.
Το 7½ μια χαρα ειναι στη μπεκατσα σα 2ο φυσιγγι, διοτι στα μεροι μου εχει πολυ μπαζούρα απο πυκνα, λογο που τα μεροι ειχαν καεί το 2007...οποτε, ξερεις το τερεν πως θα'ναι.
Ποιο διασπορεα ακριβως εννοεις του Καρδαρά;;
Τι ύψος;