του εδωσα ενα γιλεκο φοσφοριζε για το ποδηλατο κ του ειπα βαλτο κ μακρυα απο βατσιενιες γιατι θα στη μπουμπουνιση κανενας
του εδωσα ενα γιλεκο φοσφοριζε για το ποδηλατο κ του ειπα βαλτο κ μακρυα απο βατσιενιες γιατι θα στη μπουμπουνιση κανενας
αναλογα το οπλο κανε κ με τα 2 δοκημη να δεις πιο σου ταιριαζει εκει που κυνηγα απλα με ανοιχτα τσοκ δεν ενδικνητε να ριχνει φυσιγγια δισπορας λογο οτι γινεται μεγαλη διασπορα κ μπορει να τραυματισεις το σκυλοΤην δοκιμη παιδια στο direct την κανει με 3 αστρα...με κυλυνδρο τι αποψεις υπαρχουν
δεν τα εχω ρηξη αλα εχω ακουση καλα λογιαΜηπως καποιος φιλος το εχει δοκιμασει?
https://i.imgur.com/kClvGoW.jpg[/img]']
Ευχαριστω πολυ Αρη και εγω αυτο το συμπερασμα εβγαλα οποτε θα επιμενω στο 3* και 2*Aντωνη οπως βλεπεις το RC ειναι αρκετα πιο σφιχτο απο το Direct... Το Direct για μενα θελει σφιχτα τσοκ, με τα τρια αστρα θα το χρησιμοποποιουσα για να μπορει να ανταποκριθει κ στα 20 μετρα γιατι με τον κυλινδρο δεν...
Είναι δεσμευτικό να δουλεύεις σφιχτό τσοκ γιατί για δεύτερο δεν μπορείς να βάλεις συγκετρωτηρα .
Και εγώ αυτό παρατήρησα όταν έβαλα το τσοκ σκιτ έπεσε η απόδοση του direct αλλά τότε νόμιζα ότι έφτεγε το φυσίγγι . Τώρα δουλεύω γκοριλα 34 και 36 και πάει πολύ καλά έχει μικρότερο άνοιγμα από το direct αλλά έχω πάρει πέρδικα και στα 25 30 μέτρα . Πηρα και ενα κουτί b&p diseperente αλλά δεν το έχω ρίξει ακόμα .
Είναι δεσμευτικό να δουλεύεις σφιχτό τσοκ γιατί για δεύτερο δεν μπορείς να βάλεις συγκετρωτηρα . Το Όσκαρ το δοκίμασε κανένας που όπως είπε ο ίδιος έχει την πατέντα του στοκα πλέον?
Ποιον διασπορεα εχει ;ειναι φυσιγγι που εχεις και κεντρα και περιφερεια ,για μενα ο καλυτερος διασπορεας,δουλευει με ολα τα τσοκ.να τα παρεις σε ν9.