Φιλε victor επειδη με ενδιαφερει τι ενοεις?Επρεπε να δεις αποτυπωση στον πινακα με τη Rafaello και μαμα τσοκακι, μαααλλον 4αρι ή 3αρι . Αυλος 18.4
Φιλε victor επειδη με ενδιαφερει τι ενοεις?Επρεπε να δεις αποτυπωση στον πινακα με τη Rafaello και μαμα τσοκακι, μαααλλον 4αρι ή 3αρι . Αυλος 18.4
Victor εγω κυνηγαω με breda xsnthos 18.4 αυλο και μαμα 4*. Δεν ειναι οτι δεν δουλευουν. Δεν ειναι ομως σιγουρα αυτα που ηταν. Ισως να ειναι και ψυχολογικο. Θα δουμε.Πολυ ωραιες κατανομες Κωστα. Δεν ηταν δικο μου το οπλο, αλλα ενος φιλου. Το φυσιγγι ομως ηταν απο την παλια παρτιδα SIPE με κοντο μεταλλο, αγορασμενο σε μεγαλη ποσοτητα πριν απο αρκετα χρονια.
Σε γενικες γραμμες δεν τα πολυγουσταρω τα συγκεκριμενα. Ομως ο συνδυασμος οπλο-φυσιγγι κεινη τη μερα ηταν αρκετα καλος
Γεια σου Περικλη! Χαιρομαι που σε ξαναβρισκω εδω! Τα βρηκα σε μαγαζι εδω εχω λιγα ακομα..ωρε που τα βρικες τα πυρκαλ.....τελω και εγω
Γεια σου Περικλη! Χαιρομαι που σε ξαναβρισκω εδω! Τα βρηκα σε μαγαζι εδω εχω λιγα ακομα..
Φυσεκαρες και τα δυο! Εγω ειχα παθει πλακα και με το διασπορας της πυρκαλ..γεια σου φιλε μου....και εγω χαιρομαι που βρισκομαστε ξανα....
τα παιδικα μου χρονια ειναι με derby και αρτεμης της πυρκαλ....εδω Αθηνα δεν πιστευω να εχουν πλεον
Mαλλον ηταν για να μπει σε αλλο τυπο φυσιγγιου πχ ιντεαλ κ μπηκε εκει απο λαθος..Μεγιστη πιεση 600bar σε 36γρ δεν ειχε ουτε ο..Στοκας..αυτο που μου φάνηκε παράξενο ήταν ένα ταμπελάκι που έχει μέσα το κουτάκι.600 μόνο bar??
Περυσι τα σκουπισα απο του Πεππα στο Αιγαλεω .οτι πυρκαλ super ειχε σε 9 τα πηρα 425 φυσιγγια.και σε σουπερ τιμη 7,5 ευρω.επισης αριστος επαγγελματιας ο συγκεκριμενος.γεια σου φιλε μου....και εγω χαιρομαι που βρισκομαστε ξανα....
τα παιδικα μου χρονια ειναι με derby και αρτεμης της πυρκαλ....εδω Αθηνα δεν πιστευω να εχουν πλεον
Τασο το εχω ξαναδει σε πολλα κουτακια super το συγκεκριμενο χαρτακι και γραφει τα ιδια..600bar με τιποτα παντως εχεις δικιο κατα την γνωμη μου.Mαλλον ηταν για να μπει σε αλλο τυπο φυσιγγιου πχ ιντεαλ κ μπηκε εκει απο λαθος..Μεγιστη πιεση 600bar σε 36γρ δεν ειχε ουτε ο..Στοκας..
Χαχα ε οχι!! Κατα λαθος τα πηρα ενω φορτωνα στο κιβωτιο 8αρια..Eλπιζω να μην εριχνες στις τσιχλες με 2αρια
Με τις τσιχλες που βλεπω εδω δυσκολο μου φαινετε να περισσεψουν..A, παλι καλα. Κρατα και κανα δυο κουτια για τη μαζωξη