K
kastoras
Προσωπικά αμα μπλεξω διαφορα, δε μπορω να σταυρωσω πουλι. Απο του χρονου θα παιξω αλλο σύστημα.
28γρ νο 8
Και 36γρ νο 5.
Γιαολα τα θηραματα.
28γρ νο 8
Και 36γρ νο 5.
Γιαολα τα θηραματα.
στου μιχελα? αυτα δεν ειναι με s4? στον ηπιο καιρο τραβανε? τα ριχνει καποιος να μας πει?Καλησπερα και παλι! Μολις τωρα εκανα την βολτα μου για κανενα φυσιγγακι..βρηκα τα lampro classic 32gr (s4) στα 6,8€!!!! τσιμπησα 2 κουτακια για δοκιμη και 2 f2 b&p 7,2€.. Παω ταμειο..του λεω μηπως κανεις καποιο λαθος με τα lampro; Χαχα οχι μου λεει σωστη ειναι και θα φερω πολλα μου λεει ακομα..
Στειλτε μου με το πλοίο καμιά 20 άρια κουτιάστου μιχελα? αυτα δεν ειναι με s4? στον ηπιο καιρο τραβανε? τα ριχνει καποιος να μας πει?
Γιαννη επειδη ετοιμαζομαι για καταδρομικη και το στοκ καραμανιδη τελος μπορεις να μου πεις απο που τα πηρες?Καλησπερα και παλι! Μολις τωρα εκανα την βολτα μου για κανενα φυσιγγακι..βρηκα τα lampro classic 32gr (s4) στα 6,8€!!!! τσιμπησα 2 κουτακια για δοκιμη και 2 f2 b&p 7,2€.. Παω ταμειο..του λεω μηπως κανεις καποιο λαθος με τα lampro; Χαχα οχι μου λεει σωστη ειναι και θα φερω πολλα μου λεει ακομα..
εγω φιλε εκει δεν παταω τα ποδια μου γιατι ειναι καραγκιοζης"Ξανθακης" Ευριπιδη..ναι S4 λεει ο Ναυπλιωτης! Αυριο θα πεσει σφαξιμο να δουμε..
Ξανθακης Παναγιωτη! Οτι πρεπει ειναι για το baikal σου οσον αφορα τις πιεσεις..οσον αφορα το αποτελεσμα πρεπει να το ριξουμε αλλα οσοι το ριχνουν εδω λενε τα καλυτερα..Γιαννη επειδη ετοιμαζομαι για καταδρομικη και το στοκ καραμανιδη τελος μπορεις να μου πεις απο που τα πηρες?
Αποκορωνου πριν το ΙΝΚΑ..Ξανθακης ποιος ειναι αυτοςνρε παιδια? Οδος??
Ευριπιδη εγω παω παντου.Ενταξει για να το λες κατι θα εγινε σε καταλαβαινω!εγω φιλε εκει δεν παταω τα ποδια μου γιατι ειναι καραγκιοζης
κι εγω παω παντου εκτος ξανθακηΕυριπιδη εγω παω παντου.Ενταξει για να το λες κατι θα εγινε σε καταλαβαινω!
Φυσεκαρα! Χθες το ειδα στου Ρουτζου σε 7,5 και μου γυαλυσε.σε κανενα ψηλωμενο με 2 αστρα θα κανει παπαδες..παρε την παρεα να παμε δυτικα(Κισσαμος) σε κανενα απογευματινο..για να μην πω οτι του χρονου αφου μαμηθηκανε ετσι οι τιμες θα το γυρισω στο classica το 9 1/2 να τελειωνουμε και απο ψαξιματα και απ ολα
Δεν θυμαμαι....θα παω αυριο παλι.....ποιο 28αρι θες να ρωτησωΦιλιππε ειδες τι τιμη εχει το 28αρι;