Νικο πιστεύεις οτι η καραμπινα δεν κόβει το ίδιο όπως το δίκαννο;Ολα τα σκαγια σκοτωνουν. 19 γρ 24γρ 28 γρ. Κλπ. Αλλα θεωρώ οτι απο 28 εως 32 για τα τσιχλοκοτσιφα ειναι υπερ αρκετα. Μετα παμε με τι ριχνουμε καραμπινα η δικαννο και μετα τσοκαρισματα.
Φιλε πολλοί βγάζουν σπυριά που ο κένταυρος βγάζει οικονομικό και ποιοτικό φυσίγγι..εγω παντως το πρωτο μπινελικι το εριξα σε μαγαζατορα. πηγα και βλεπω τα tordo 6,60 και του λεω ειστε τρελοι ρε? τι ειναι αυτες οι τιμες? και αρχισαμε τα κλασσικα για τον μολυβδο κ. τ. λ. του απαντω λοιπον μεγαλε να τα βαλετε εκει που ξερετε. βρηκα φυσιγγι με 4,90 και θα φορτωσω μια 1000αρα. αφωνος ο δικος σου και με κοιτουσε απορημενος. απο που ρε μου λεει? απο αθηνα απαντω 28 γρσμ. για τσιχλακια μανα
και με ρωτουσε ποιος ειναι και το τηλ. του αφου εμεινε λαλακας. εννοειτε βεβαια οτι δεν πηρε περαιτερω πληροφοριες. παντως σιγουρα καταλαβε οτι εχασε ενα πελατη. ας μιλησουνε τουλαχιστον αυτοι στους κυριους λαμπρους και λοιπους
Το τι έχω ακούσει δεν λέγεται. Τι για τις άδειες του, τι ότι δεν έχει διβασικές μέσα και γι αυτό είναι ακριβό για αυτά που προσφέρει. Τι ότι η κούτα μπορεί να έχει μέσα 499 και όχι 500. Φυσικά και το φυσίγγι του είναι πολύ καλο. Δε ξερω αν η κοστολόγιση που κάνει είναι ακριβή αλλα αυτό που ξέρω είναι ότι έχει απο τις καλύτερες τιμές στην αγορά ( αν οχι την καλύτερη) και το φυσίγγι του δίνει την απόδωση που πρέπει χωρίς να υπολοίπεται έναντι άλλων. Απο εκεί κα πέρα ο καθένας ακούει , δοκιμάζει και έχει την άποψη του.
Εύχομαι να μην του κάνουν αθέμητο πολεμου οι πονηρίδηδες...Καλά έκανες και δεν έδωσες όνομα.Το κύριο ζητούμενο ήταν να πιάσουν μερικοί το νόημα ότι δεν είμαστε μαλάκες και ότι δεν είμαστε στην εποχή των παπούδων μας .
ΗL καριολ@κια ... και ξέρω τι μου γίνεται!