Φιλε ειλικρινα σου ευχομαι να σου πανε τελεια.
Φιλε ειλικρινα σου ευχομαι να σου πανε τελεια.
έτσι άρχοντα τρελανε μας τώρααααααααααααααααααααααα.shoot..shoot..shoot..shoot..shoot..shoot..shoot.
Πεςμαςανταεχεις ξαναδουλεψει . Πως πανε και με τι καιρο
Καλημερα! Με το express πιστευω θα μεινεις ευχαριστημενος ! Ενα απογευμα πηρα κανα 5-6 πουλια (8αρι νουμερο) και εκανε καλα σκοτωματα.εδω δεν υπαρχουν παντως απο οτι ειδα τα εκαψαν ολα!Σημερα παιδια πηρα 2 dorkas express 32 και 2 labro επετιακα θα σας πω γνωμες την τριτη αν και τα λαμπρο δεν τα εμπιστευομαι
Εγω στα τρυγονια και απλα το φυσιγγι γαζωνε!C7 γενικά για μεσαίες γομωσεις 32 34 γρ νομίζω είναι πάρα πολύ καλή με μόνο μειονέκτημα την πολύ ζέστη εκεί θέλει ισπανιδες...
Το perfectra clasik c7 32 g το έχει δουλέψει κανένας πρόσφατα?
Ποιο j&b γιατι εχω ριξει μερικα;Πηγα στον Λασκαρη για προμηθειες και αφου επεμενε πολυ πηρα ενα κουτι j&B να δοκιμασω. Δεν το ξερω καθολου. Θα παω ομως για απογευματινο σημερα και θα το δω. Αν καποιος εχει σποψη ας μας πει. Εγω το βραδακι θα τα μαρτυρησω ολα.
Αρα το f2 classic ειναι ενταξει καθως το site της b&p λεει f2/32 σαν πυριτιδα.το f2 ηταν παρτιδα τελευταια και εξαφανιστηκε ειχε 2-3 κουτακια οταν πηγα και το ειχε φερει πριν 1-2 μερες.To F2 εχει F2x32 γιατι εχει και κιτρινα φυλλιδια μεσα. Το δε Pyrkal νομιζω εχει ΜΒ32. Η ΜΒ36 ειναι καφε και πρασινα φυλλιδια.
Γιαννη βρηκα στου Μιχελα express 32Καλημερα! Με το express πιστευω θα μεινεις ευχαριστημενος ! Ενα απογευμα πηρα κανα 5-6 πουλια (8αρι νουμερο) και εκανε καλα σκοτωματα.εδω δεν υπαρχουν παντως απο οτι ειδα τα εκαψαν ολα!
Αν εχεις δικανο το 30αρι ειναι μανουλα.Φίλιππα ιμπεριαλ πόσα γραμ? Και για τα rc, ωραία φυσίγγια σε 9αρι που δοκίμασα καθαρά πουλια και με ψιλόβροχο!