Άρβυλα ( Αγορά )

Με γεια φιλαρακι δειχνει πολυ ωραιο αρβυλο.
Να το χαρείς σε πολύ ώρα κυνηγια:)
Μαρεσει η κοπελια που σκέφτετε το χομπυ σου.
Κ η γυναίκα μου έτσι είναι.
Ωραίο πράμα να περνεις δωρα απ το ετερον ημιση που χουν σχεση με το κυνηγι:)
Εχει μια αλλη γλυκα το δωρο τους:)

Δωρο απο την κοπελια για τα επερχομενα γενεθλια μου αυτο το μηνα, aku zenith 2 gtx... :D Κουτι μου εκατσαν μιας κ τα παλια ειγαν γινει παντοφλες... .buy buy. Καλολασπωτα κ τυχερα να ειναι κ κριτικη αργοτερα που θα δοκιμαστουν... Σαν πρωτη εντυπωση πολυ καλη εφαρμογη στο ποδι κ δειχνουν αρκετα ποιοτικα...

Άρη καλοφόρετα με πολλά χιλιόμετρα στα κυνήγια!

Δωρο απο την κοπελια για τα επερχομενα γενεθλια μου αυτο το μηνα, aku zenith 2 gtx... :D Κουτι μου εκατσαν μιας κ τα παλια ειγαν γινει παντοφλες... .buy buy. Καλολασπωτα κ τυχερα να ειναι κ κριτικη αργοτερα που θα δοκιμαστουν... Σαν πρωτη εντυπωση πολυ καλη εφαρμογη στο ποδι κ δειχνουν αρκετα ποιοτικα...

Μεγιές φίλε...
ο άσπρος ο τρελιάρης πίνει νερό στο όνομα τους....
Σιλιβίστρα.... δεν εχει φτασει η μέρα και η ωρα να με δεις να σταματαω το περπάτημα ... μπουλούκο...

Ευχαριστω παιδια, Μανο δεν υπαρχει ειδικος τροπος εκπαιιδευσης( υπαρχει αλλα θα στον πω απο κοντα να μην ακουνε τα γεροντοπλακιρα της παρεας... .yelling. ) , απλα ειμαστε καιρο μαζι, εχει μαθει τα "ελαττωματα" μου κ τι με ευχαριστει περισσοτερο κ προσανατολιζεται σε αυτα... Μεχρι κ 3ιντσα Remington 60βολα μεμπαφερ για χηνες μου εχει παρει... .sarcastic.
Πανουστο ο περιεργος παραλιγο να μας πνιξει στο φαγητο με τη δηλωση του οτι θελει κ περδικα... Μια καμερα επρεπε να ειχα να δεις την εκφραση του προσωπου μας....buy buy. Ακου μπουλουκο....sarcastic.

Αρη μεγεια!!!
Καλοκατελητα που λεμε στην Χιο!
Ειχα και εγω στο παρελθον AKU.
Αλλα απο τωρα πλεον μονο SALOMON.

Ευχαριστω παιδια, Μανο δεν υπαρχει ειδικος τροπος εκπαιιδευσης( υπαρχει αλλα θα στον πω απο κοντα να μην ακουνε τα γεροντοπλακιρα της παρεας... .yelling. ) , απλα ειμαστε καιρο μαζι, εχει μαθει τα "ελαττωματα" μου κ τι με ευχαριστει περισσοτερο κ προσανατολιζεται σε αυτα... Μεχρι κ 3ιντσα Remington 60βολα με μπαφερ για χηνες μου εχει παρει... .sarcastic.
Πανουστο ο περιεργος παραλιγο να μας πνιξει στο φαγητο με τη δηλωση του οτι θελει κ περδικα... Μια καμερα επρεπε να ειχα να δεις την εκφραση του προσωπου μας....buy buy. Ακου μπουλουκο....sarcastic.

Άρη σίγουρα είναι και καλή μαγείρισσα! .well done.
;)

Αρη καλοφορετα τα πατουμενα.
Παντως ειναι μεγαλη υποθεση το ετερον ημιση να σε στηριζει στις επιλογες που εχεις κανει και να μην προσπαθει να στις αλλαξει.
Η οικογενεια οπως και το κυνηγι θελει αγαπη και εναν ακομα να σε συντροφευει στα καλα, αλλα και στα δυσκολα.

Άρη σίγουρα είναι και καλή μαγείρισσα! .well done.
Αυτο πως προκυπτει??? .xm..sarcastic.

Παντως ειναι μεγαλη υποθεση το ετερον ημιση να σε στηριζει στις επιλογες που εχεις κανει και να μην προσπαθει να στις αλλαξει.
Η οικογενεια οπως και το κυνηγι θελει αγαπη και εναν ακομα να σε συντροφευει στα καλα, αλλα και στα δυσκολα.

Αυτο ειναι το σημαντικοτερο ολων με τους ανθρωπους που εχουμε διπλα μας σε ολους τους τομεις της ζωης μας... .congrats.

Με γεια Αρι!
Καλοφόρετα και να τα λιώσεις στα βουνά!
Αυτα έχω και 'γω στο μυαλό μου για την προσεχή χρονιά...

Θα ηθελα την γνωμη σας για τα μποτακια της Ιταλικης εταιρειας Grisport και συγκεκριμενα για το μποτακι της Grisport το 11603...εαν καποιος εχει το συγκεκριμενο να μου πει εαν οντως αξιζει η αγορα του!!!

Το συγκεκριμένο δεν το ξέρω..Αλλα εδώ στο νησί έχουν πουληθεί αρκετά άρβυλα αυτής της εταιρίας κ μονο καλές κουβέντες ακούω..Και εγώ που είχα μου άντεξαν περίπου 4 χρόνια με σχεδόν καθημερινή χρήση.

Μακαρι να με βγαλουν και τα μισα χρονια απο οσο κρατησαν τα δικα σου φιλε μου...χαχα μαλλον για εκει με βλεπω αλλα θελω να ακουσω και καμια γνωμη απο καποιον τον οποιο εχει η ειχε,μποτακι αυτης της εταιρειας η ακομη και το μοντελο που θελω εγω!!!

Back