Άρβυλα ( Αγορά )

Το μόνο ελάττωμα της είναι ότι έχει ημερομηνία λήξης .
Λάμπη την να την κάνω την καλύτερη συγκολλησιμότητα φίλε αν οι σόλες ξεκολλάνε μετά από 5 χρόνια στην ντουλάπα χωρίς να έχω κάνει ούτε 1 βήμα ?

Εκεί νευριάζω ... στο δούλεμα που τρώμε.
Σόλες μόνο στα meindl μου έχουν ξεκολλήσει ... σε κανένα άλλο παπούτσι ...

Λάμπη την να την κάνω την καλύτερη συγκολλησιμότητα φίλε αν οι σόλες ξεκολλάνε μετά από 5 χρόνια στην ντουλάπα χωρίς να έχω κάνει ούτε 1 βήμα ?

Εκεί νευριάζω ... στο δούλεμα που τρώμε.
Σόλες μόνο στα meindl μου έχουν ξεκολλήσει ... σε κανένα άλλο παπούτσι ...
Bάλε μια φώτο αν θές κατατοπιστική καί θα σου πώ .

Bάλε μια φώτο αν θές κατατοπιστική καί θα σου πώ .
Σε καμιά χωματερή θα αναπαύονται τώρα 🤣
Ξεκόλλησε η σόλα vibram.
Τα παπούτσια ήταν (γενικά) σε καλή κατάσταση.
Κάτσε να δω αν έχω καμιά φωτό αλλά με τα νεύρα που είχα δεν νομίζω να είχα τραβήξει.

Σε καμιά χωματερή θα αναπαύονται τώρα 🤣
Ξεκόλλησε η σόλα vibram.
Τα παπούτσια ήταν (γενικά) σε καλή κατάσταση.
Κάτσε να δω αν έχω καμιά φωτό αλλά με τα νεύρα που είχα δεν νομίζω να είχα τραβήξει.
Μα δέν ευθύνεται η vibram αλλά ο κατασκευαστής του παπουτσιού .
Με την ποικιλία -διαθεσιμότητα που υπάρχει σήμερα σε κόλλες είναι
απαράδεκτο να παρατηρούνται τέτοια φαινόμενα .

Μα δέν ευθύνεται η vibram αλλά ο κατασκευαστής του παπουτσιού .
Με την ποικιλία -διαθεσιμότητα που υπάρχει σήμερα σε κόλλες είναι
απαράδεκτο να παρατηρούνται τέτοια φαινόμενα .
Φυσικά και δεν ευθύνεται η σόλα !!!!
Και τα la sportiva που πήρα πάλι vibram έχουν και την επέλεξα συνειδητά.

Μπορεί να κάνει 2 δουλειές ταυτόχρονα, αλλά τι να το κάνεις το αμορτισέρ στο περπάτημα ?
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟ
ειδικά αν έχεις μυοσκελετικά προβλήματα
καταπονείς πολύ λιγότερο τους δίσκους της σπονδυλικής στήλης
το πρώτο πράγμα που κοιτάω σε παπούτσι
Όταν τα είχα πάει με τις σόλες σε έναν τσαγκάρη να μου τα κολλήσει ούτε καν ασχολήθηκε.
Με το που τα είδε μου λέει δεν γίνονται (ήξερα όμως ότι 2-3 τα φτιάχνουν στην Ελλάδα).
Αυτός μου είπε για την κόλλα.

δεν είναι μόνο 2-3
πλέον ένα σωρό ειδικευμένοι υπάρχουν
κακώς τα πέταξες

δεν είναι μόνο 2-3
κακώς τα πέταξες
Νευρίασα Μάριε ... θα τα έστελνα στον Αγάπιο αλλά φούντωσα και τα σφρουτζούλισα (=πέταξα) μόλις ο τσαγκάρης μου είπε ότι δεν μπορεί να τα αναλάβει ... ήταν και εποχή κυνηγιού δεν μπορούσα να περιμένω.

Δεν έχω ξαναπεί γνώμη για μποτάκι , αλλά επειδή το ανέφερε ο Λάμπης και επειδή τα φοράω η Grisport είναι από τις τίμιες εταιρίες και ιδανική για τους τσιχλάδες . Παραπάνω χρήματα δεν χρειάζονται και μια χαρά αντεπεξέρχονται σε πολύωρα περπατητά και τα μοντέλα της που λέει ότι είναι αδιάβροχα όντως είναι.
Κλάσεις ανώτερο από lutos και δεμένους....grispot και πράσινα άλογα.....
Ζήτω τα πράσινα άλογα ! Καλά , οι συνάδελφοι που προτιμούν τα lytos και τα grisport και μένουν ευχαριστημένοι γιατί τους καλύπτουν τις ανάγκες χωρίς να ξεπαραδιάζονται μήπως να το ξανασκεφτούν , μήπως δεν ξέρουν τι τους γίνεται και πρέπει να τους ανοίξουμε τα μάτια ;

Να μου ανοίξει τα μάτια κάποιος που μιλάει σαν εσένα;λίγο δύσκολο, για τα λεφτά τους είναι μια χαρά, αλλά μάλλον εσύ δεν ξέρεις τι σου γίνεται, ή θέλεις να κάνεις πάταγο με τον τρόπο που μιλάς.
Το κατάλαβες τώρα?

Αυτά πρίν δυο χρόνια τα είχα πάρει για την δουλειά 47 ευρώ, μου άρεσαν και τα δοκίμασα και στο βουνό. Υγρασία πέρασε μέσα σχετικά γρήγορα όμως δεν γλιστραγαν με τίποτα σε σχέση με ένα σωρό πανάκριβα αρβύλα που έχω πληρώσει.τα έλιωσα στα καλοκαιρινά εκπαιδευτικα

Είναι μια πολύ καλή εταιρεία που παράγει πολύ ποιοτικά παπούτσια.... από παπούτσια ασφαλείας (εργασίας) , πυροσβέστες και δασεργατες - υλοτόμους. Κάποια στιγμή παρήγαγε και αρβύλα για το στρατό (Γερμανία).....τα φορούν πολλοί επαγγελματίες στις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας. Ρίξε μια ματιά στο ίντερνετ......
ορθόν!

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟ
ειδικά αν έχεις μυοσκελετικά προβλήματα
καταπονείς πολύ λιγότερο τους δίσκους της σπονδυλικής στήλης
το πρώτο πράγμα που κοιτάω σε παπούτσι

δεν είναι μόνο 2-3
κακώς τα πέταξες
Προσυπογράφω...

Δεν μπορώ να καταλάβω πως μας έχουν πείσει ότι η vibram είναι η καλύτερη σόλα πού υπάρχει, όπου vibram και βρεγμένη πέτρα χαιρετίσματα....
Δεν μπορώ να καταλάβω πως μας έχουν πείσει ότι η vibram είναι η καλύτερη σόλα πού υπάρχει, όπου vibram και βρεγμένη πέτρα χαιρετίσματα.....
Σωστό και αυτό.Οχι βέβαια όλες γιατι έχει πολλά μοντέλα αλλά δυστυχώς αρκετές....

Back