Πάντως ωραία φαίνονται, γερή κατασκευή τώρα για αδιαβροχοποιηση δεν μπορείς να είσαι και σίγουρος.Solognac,decathlon έχει άποψη κάνεις?
View attachment 75320
Πάντως ωραία φαίνονται, γερή κατασκευή τώρα για αδιαβροχοποιηση δεν μπορείς να είσαι και σίγουρος.Solognac,decathlon έχει άποψη κάνεις?
View attachment 75320
Καλοφορετα ,καλα κυνηγιαΤελικά πήρα τα lapponia και θα κρατήσω καβάτζα τα meindl για κανένα καρτέρι με πολύ κρύο , καθώς είναι πιο ενισχυμένα.
Εδώ και 4 χρόνια περνάω κάθε χρόνο τα δικά μου Zenith με αυτό το λάδι. Κυριολεκτικά μαλακώνει και ζωντανεύει το δέρμα. Είχα βρει και 500ml από Γιάννενα σε ακόμα καλύτερη τιμή.Καλησπέρα σε όλους, ερωτηση
Τι να περάσω τα δέρματα σε μποτάκια aku με gortex για συντήρηση εν όψη εναρξης
https://neomed.gr/haix-arvyla-pyros...aktika/ugro-peripoiisis-ypodimatwn-haix-75ml/Καλησπέρα σε όλους, ερωτηση
Τι να περάσω τα δέρματα σε μποτάκια aku με gortex για συντήρηση εν όψη εναρξης
Γουρουνόξυγκο!!! Παραδοσιακός τρόπος!!!
Δίνει νόημα στην απειλή "θα σε πλακώσω στις κλωτσιές..."
Ιδού... Το μαύρο κάτω ειναι κατι σαν σκληρό υφασμα, εχω ενα κερι grangers που περνουσα τα παλιά, αλλα μάλλον χρειάζονται σπρει αυτά απ οτι καταλαβαίνω.
Καλορίζικα!Ιδού... Το μαύρο κάτω ειναι κατι σαν σκληρό υφασμα, εχω ενα κερι grangers που περνουσα τα παλιά, αλλα μάλλον χρειάζονται σπρει αυτά απ οτι καταλαβαίνω.
Ρε μπάρμα που τα βρίσκεις αυτά τα κινκι;
Αφου είπαμε κάνω φλώρικα κυνήγια εγω! Αν τύχει πέτρα υπάρχουν καβάτζα τα παλιά!Καλορίζικα!
Αλλά.μην τα βάλεις σε πέτρα θα κλάψεις...
Επειδή είσαι φίλος και βλέπω ότι ενδιαφέρεσαι θα σου στείλω το link να τα παραγγείλεις.Ρε μπάρμα που τα βρίσκεις αυτά τα κινκι;
Επειδή τα είχα στο γραψα πολύ ωραίο αρβυλο στεγανό ελαφρύ αλλά όχι για πέτρα πολλές ραφές για καρτέρι περπατητα καιμπεκατσα σε δάση πιστεύω από τα καλύτερα που μπορείς να.παρεις...Αφου είπαμε κάνω φλώρικα κυνήγια εγω! Αν τύχει πέτρα υπάρχουν καβάτζα τα παλιά!
Επειδή τα είχα στο γραψα πολύ ωραίο αρβυλο στεγανό ελαφρύ αλλά όχι για πέτρα πολλές ραφές για καρτέρι περπατητα καιμπεκατσα σε δάση πιστεύω από τα καλύτερα που μπορείς να.παρεις...
Και
Ευχαριστώ πολύ Παναγιώτη, σαν χρήστης σημαντική η γνώμη σου. Το βλέπω κι εγω οτι δεν κάνουν για σκληρα εδαφη και δεν ξέρω και στο κρύο αν ανταποκρίνονται ικανοποιητικά, αλλά το ελαφρύ και στεγανό ήταν αυτό που ήθελα.Επειδή τα είχα στο γραψα πολύ ωραίο αρβυλο στεγανό ελαφρύ αλλά όχι για πέτρα πολλές ραφές για καρτέρι περπατητα καιμπεκατσα σε δάση πιστεύω από τα καλύτερα που μπορείς να.παρεις...
Και πάλι καλοφόρετο !
Ευχαριστώ Σταμάτη! Χαιρετίσματα στον Σταυράκο!Καλοφορετα φίλε Τάσο έκανες πολύ καλή επιλογή