Μέχρι σήμερα 23:59Προλαβαίνω να κλείσω περίπτερο στην έκθεση?
Κλείνουμε ένα μεγάλο περίπτερο μαζί?Μέχρι σήμερα 23:59
Ναι και τι θα πουλάμε καγκεςΚλείνουμε ένα μεγάλο περίπτερο μαζί?
Δεν έχεις επιχειρηματικό μυαλό...θα βάλουμε μια ανοξείδωτη σωλήνα να χορεύουν 2 ανακουφιστρες και παραδίπλα θα βάλεις δείγματα μάρμαρα για μνήματα.Ξερεις πόση νεολαία θα είναι μέσα?Θα ράψουμε τσέπες, ξύπνα!Ναι και τι θα πουλάμε καγκες
Ρε αυτό με τη σωλήνα προσπαθούσα να ανεβάσω τώρα και δε μπορούσαΔεν έχεις επιχειρηματικό μυαλό...θα βάλουμε μια ανοξείδωτη σωλήνα να χορεύουν 2 ανακουφιστρες και παραδίπλα θα βάλεις δείγματα μάρμαρα για μνήματα.Ξερεις πόση νεολαία θα είναι μέσα?Θα ράψουμε τσέπες, ξύπνα!
Αυτό θα είναι κρεμάστρα δεν έχεις καθόλου φαντασία ρε
Δεν κατεβαίνεις για πρόεδρος λέω εγώ να βρούμε και κανένα χρηματοδότη να τσοντάρει τίποτα για σκέψου το
Έχω μια καινούργια του μέτρου. Τι λες κάνει;Έχω μια βοιδοπτσα κάνει αυτή Κώστα
Δεν έχεις επιχειρηματικό μυαλό...θα βάλουμε μια ανοξείδωτη σωλήνα να χορεύουν 2 ανακουφιστρες και παραδίπλα θα βάλεις δείγματα μάρμαρα για μνήματα.Ξερεις πόση νεολαία θα είναι μέσα?Θα ράψουμε τσέπες, ξύπνα!
Που είναι αυτό φίλε μουαν ξεμείνετε από α' ύλη σφύρα...
ΔράμαΠου είναι αυτό φίλε μου
Δεν έχεις επιχειρηματικό μυαλό...θα βάλουμε μια ανοξείδωτη σωλήνα να χορεύουν 2 ανακουφιστρες και παραδίπλα θα βάλεις δείγματα μάρμαρα για μνήματα.Ξερεις πόση νεολαία θα είναι μέσα?Θα ράψουμε τσέπες, ξύπνα!
Εγώ θα σας φέρω τις μπαλαντέζες να τις απλώσετε...Ρε αυτό με τη σωλήνα προσπαθούσα να ανεβάσω τώρα και δε μπορούσα
Τη Μνηματα ρε πεθαμενατζης είμαι να βάλω κανένα άγαλμα να χαϊδεύουν και άμα πλερονουν θα χαϊδεύουν και τις ανακουφιστριες
Ρε δεν γανωνοντε.....Να παρετε κ κανα ραβδί κοντα, γιατι οσοι πατε στην έκθεση, θα περασετε όμορφα...
View attachment 68998
Θα υπαρχει κ αστυνομία εκει, για παν ενδεχομενο...
Υ.Γ.
Καλο θα ήταν να μη τους δωσετε σημασία, οσοι βρεθειτε εκει.
Τι φοβήθηκε δηλαδή η Μπερέτα; Όποιος έχει καλά τουφέκια, δεν έχει τέτοιες ανασφάλειες. Αν ισχύει φυσικά.Μάλιστα , η beretta μετα απο το περίπτερο του Κύργια ;
Αυτο δε γινεται οποτε και δεν ερχόμαστε, ειπε η beretta .
Ετσι μου σφύριξε ενα πουλάκι.
Και γω του σφύριξα " καλα ,κατσε να ρθει πρώτα ο Κύργιας"