Έκτακτο Συνέδριο Μελών Του Φόρουμ

Τόλη ήταν μετά τον δρόμο με το διάζωμα είχε κάτι φανάρια θυμάμαι και συνέχιζε ο δρομος μονής κατεύθυνσης γύρω στα 100 μέτρα μετά τα φανάρια δίπλα σε ένα γουναραδικο τυχαία το βρηκα
Πάνω στην αριστερή κούρμπα της λίμνης ;;; .buy.
Ελατε εσεις και θα σας πάω σε διπλής κατευθύνσεως κάτω απο την κούρμπα της λίμνης και δεξια!

Αν δεν κάνω λαθος λεγόταν τα κοψιδια
https://www.tripadvisor.com.gr/Loca...-Kastoria_Kastoria_Region_West_Macedonia.html

Ελατε εσεις και θα σας πάω σε διπλής κατευθύνσεως κάτω απο την κούρμπα της λίμνης και δεξια!
Εγώ πάλι πέρυσι είχα φάει δίπλα από τα κοψίδια, στον Μίλτο και ήταν μέτριο.
Όμορφη πόλη. Πέρασα γυρνώντας από Φλώρινα. Πρέπει να την επισκεφτώ και να την ψάξω με άνεση χρόνου.

Το καλύτερο κότσι που έχω φάει στην ζωή μου ήταν περυσι στην Καστοριά
Μιλάμε το μέρος έχει απίστευτη ομορφιά και όποιος συνεχίσει προς Πρέσπες θα μουτζωνει την τύχη του που ζει στην Αθήνα
Παράδεισος τίποτα άλλο
Άσχετο αλλά ζαλατινα έχεις φάει ρε συ;
Πες στην πεθερά σου να βρει ζαλατινα από χωριό να σου φέρει
Με πολύ ξινό και κόκκινο πιπέρι είναι η ιδανικη

Άσχετο αλλά ζαλατινα έχεις φάει ρε συ;
Πες στην πεθερά σου να βρει ζαλατινα από χωριό να σου φέρει
Με πολύ ξινό και κόκκινο πιπέρι είναι η ιδανικη
εμείς εδώ κουμπάρε την λέμε πηχτή :)
είναι πολύ ωραίος μεζές αλλά όταν φιάχνει ο κουνιάδος μου δεν την προλαβαίνω γιατί την εξαφανίζει η γυναίκα μου .sarcastic.

Εγώ πάλι πέρυσι είχα φάει δίπλα από τα κοψίδια, στον Μίλτο και ήταν μέτριο.
Όμορφη πόλη. Πέρασα γυρνώντας από Φλώρινα. Πρέπει να την επισκεφτώ και να την ψάξω με άνεση χρόνου.
Εχει στέκια με μερακλήδες μαγαζάτορες που θα πάθετε την πλάκα σας. Και τσίπουρο εύγευστο, δροσερό που λύνει τη γλώσσα και καίει τα λείπει απο τις πρώην μας..χαχαχ

Back