Έκτακτο Συνέδριο Μελών Του Φόρουμ

Παλικάρια σας ευχαριστώ για την παρέα. Πραγματικά πέρασα υπέροχα και για αυτές τις 5 ώρες ξέχασα τον πόνο μου.

Για αυτούς που είναι σκεπτικοί στο να έρθουν σε μια τέτοια μάζωξη να ξέρετε πως θα περάσουν όμορφα και θα ανυπομονούν για την επόμενη φορά. Δεν δαγκώνει κανείς, ούτε θα σας χαρακτηρίσουν κάπως, μπύρες, φαγητό και ιστορίες λέμε! :)
Μπορούν να τα επιβεβαιώσουν και τα παιδιά που γνωρίσαμε πρώτη φορά!

Παλικάρια σας ευχαριστώ για την παρέα. Πραγματικά πέρασα υπέροχα και για αυτές τις 5 ώρες ξέχασα τον πόνο μου.

Για αυτούς που είναι σκεπτικοί στο να έρθουν σε μια τέτοια μάζωξη να ξέρετε πως θα περάσουν όμορφα και θα ανυπομονούν για την επόμενη φορά. Δεν δαγκώνει κανείς, ούτε θα σας χαρακτηρίσουν κάπως, μπύρες, φαγητό και ιστορίες λέμε! :)
Μπορούν να τα επιβεβαιώσουν και τα παιδιά που γνωρίσαμε πρώτη φορά!
Εάν γινόταν Παρασκευή η Σάββατο θα ήταν περισσότερα τα άτομα....η Κυριακή Ιούνιο μήνα με γάμους βαπτίσεις ολοήμερο στην παραλία είναι δύσκολη μέρα!

Μην ακούτε παίδες... Παίζει κράξιμο στις μαζώξεις.Ποτε θα παντρευτείς? Άντε ακόμα?Όλες οι γυναίκες δεν είναι ίδιες και τέτοια...Πρέπει να περάσει κανένα 3ωρο να γίνουν ζάντα από τις μπύρες για να ηρεμήσεις.

Μην ακούτε παίδες... Παίζει κράξιμο στις μαζώξεις.Ποτε θα παντρευτείς? Άντε ακόμα?Όλες οι γυναίκες δεν είναι ίδιες και τέτοια...Πρέπει να περάσει κανένα 3ωρο να γίνουν ζάντα από τις μπύρες για να ηρεμήσεις.
.....ζαντα 22.5" από ΜΑΝ....

Εσύ ακόμα ανύπαντρος είσαι?o_O

Τελικά τι θα γίνει πότε θα παντρευτείς;

Ακόμα;

Τελικά τι θα γίνει πότε θα παντρευτείς;

Εχει 4ρεις - 5ντε ''ιχνηλατες''.....σε διαφορετικα ποστα και τους εκπαιδευει....θελει τον χρονο του
αυτη η δουλεια.....
Οταν τους εκπαιδευσει ολους....ισως να μην τουν κανουν....και αντε ξανα παλι την αρχη...

Καποια στιγμη.....θα πεσει στην ''μαστορησα''.....και θα δεσει το γλυκο !!!
Μεχρι τοτε.....εκπαιδευση...και Αγιος ο Θεος....Γιωργο μου !!! :)

ΥΓ. Ειναι μεγαλη ''πτανα'' ο ανιψιος....την ''μαστορησα'' ψαχνει !!! ;)

Εχει 4ρεις - 5ντε ''ιχνηλατες''.....σε διαφορετικα ποστα και τους εκπαιδευει....θελει τον χρονο του
αυτη η δουλεια.....
Οταν τους εκπαιδευσει ολους....ισως να μην τουν κανουν....και αντε ξανα παλι την αρχη...

Καποια στιγμη.....θα πεσει στην ''μαστορησα''.....και θα δεσει το γλυκο !!!
Μεχρι τοτε.....εκπαιδευση...και Αγιος ο Θεος....Γιωργο μου !!! :)

ΥΓ. Ειναι μεγαλη ''πτανα'' ο ανιψιος....την ''μαστορησα'' ψαχνει !!! ;)
Δεν ανησυχώ για τον ανιψιό για την γυναίκα ανησυχώ,να την προλάβουμε μην κάνει το λάθος και τον παντρευτεί

Ανιψιε ,στο προξενιό τον θείο να πάρεις μαζί που τα λέει ωραία!

Δεν ανησυχώ για τον ανιψιό για την γυναίκα ανησυχώ,να την προλάβουμε μην κάνει το λάθος και τον παντρευτεί

Ο θείος θα πάει μαζί αν πάρει καμία φουρνάρισσα, να πάρει κανένα αλευράκι σε τιμή κόστους.Θείεεε πες αλεύρι....Ο ανιψιός σε γυρεύει.

Μην μου ''υποτιματε'' τον ανιψιο.....Εχει ΜΑΣΤΕΡ και τωρα κανει διδακτορικο...Εχει σκισει την ''γατα'' ...
και εχει βαλει πλωρη για την ΤΙΓΡΗ.... :cool:
Απο προξενια....δεν μασαει αυτος !!!;)

Back