Κραταω μικρο καλαθι Αντωνη, θα δουμε... Ευχομαι να με ευχαριστει, τιποτα αλλο...
Το θεμα ειναι οτι το προσπαθεις και η προσπαθεια θα αποδωσει στο βαθμο που της επιτρεπουν τα γονιδια της...στους σκυλους παντοτε θα υπαρχει το καλυτερο τουλαχιστον αυτο λεω πολλες φορες στον εαυτο μου και οσους σκυλους περασαν απο τα χερια μου....και πολλες φορες λεω μεσα μου να ειχε και αυτο...Ενα ομως πραγμα δεν πρεπει να μας διαφευγει ως κυνηγοι τον σκυλο τον κρινουμε εκ του αποτελεσματος.Κραταω μικρο καλαθι Αντωνη, θα δουμε... Ευχομαι να με ευχαριστει, τιποτα αλλο...
Κουφομπεκατσινο η απλα ενα κουφό μπεκατσινι που δεν άκουσε τον σκύλο που πλησίαζε??.xm.κ ενα κουφο το φερμαρε...
Ανεξάρτητα από τη πυκνότητα των θηραμάτων, τις γονιδιακές ικανότητες της σκύλας και τις δικές σου ικανότητες σαν εκπαιδευτής, η σκύλα σου θα έχει ένα Συν (κάτι παραπάνω). Θα της το χαρίσει η "νοοτροπία" σου. Συγχαρητήρια.Αντωνη δικιο εχεις, ο καθενας εχει καποια ονειρα γυρω απο το καθε σκυλι του κ αναλογα με τον τροπο που βλεπει το κυνηγοσκυλο τα εκφραζει κιολας... το παλευω και θα δουμε....
Ευχαριστω φιλε μου ειναι εκπαιδευτηριο κυνηγετικων σκυλων μεχρι 31/3Σαν να το ξέρω κάπου αυτό το βουνό! Να προσέχεις Αντώνη γιατί το μέρος έχει πολλά κρούσματα κλοπής κυνηγόσκυλων απο γύφτους...το ξέρω όμως οτί έχει και πολλά κοπαδάκια απο πέρδικες!
Να χαίρεσαι τα σκυλιά σου Αντώνη, ομορφιές φίλε ειδικά το ασπροπορτοκαλο τυπικοτατο .
Ευχαριστω Κωσταντινε να εισαι καλα !!!!Να χαίρεσαι τα σκυλιά σου Αντώνη, ομορφιές φίλε ειδικά το ασπροπορτοκαλο τυπικοτατο .
Ευχαριστω πολυ Αρη να εισαι καλα αντευχομαι..!!!!!Πολυ ομορφα σκυλια και πολυ ωραια προσεγγιση... Σχεδον αερινη...Μου εφτιαξε τη διαθεση...
Καλοτυχα να ειναι Αντωνη και να σου χαριζουν ομορφες στιγμες...
ΝΑντώνη υπέροχα σκυλιά! Να τα χαίρεσαι με όμορφες στιγμές!
Μπράβο, πολύ σωστή άποψη.Αλλα δεν με πηραξε καθολου γιατι εβγαλα ενα συντροφο για 10 χρονια....
ΥΓ...Η Υπομονη και επιμονη κερδιζουν τα παντα φιλε μου. Το εχω σαν αρχη στον εαυτο μου...