Κ στη σωστή εξαγωγή του πρωκτού,χωρίς δλδ να τα κάνεις σκατα,ο πατέρας μου έχει γδάρει έναν σκασμό γρουνια κ ακόμη να μάθειΣτην μεταφορα ναι
Στο γδαρσιμο μια χαρα θα τα καταφερνες
Κανενας δεν γεννηθηκε μαθημενος
Θα κανεις καποια λαθη στην αρχη ειδικα στο σημειο που ξεκινα η κοιλια και ειναι λεπτο, μετα θα προχωρας ανετα
Ευκολο ειναι Τζωνη εκεινο αρκει να σου δειξουν μια φορα πως κοβεις περιμετρικα υο σημειο για να ξεκολησει το χοντρο εντεροΚ στη σωστή εξαγωγή του πρωκτού,χωρίς δλδ να τα κάνεις σκατα,ο πατέρας μου έχει γδάρει έναν σκασμό γρουνια κ ακόμη να μάθει
Αυτο Γιαννη δεν ειναι αρνι ειναι μεριδαΤούρκος χασάπης ξεκοκκαλιζει ολόκληρο αρνί με ένα κοντό 13αρι μαχαίρι (deboning knife).
Το ίδιο μπορεί να γίνει σε κατσίκι, ελάφι, αγριογούρουνο.
Οι Εγγλέζοι χασάπηδες τα ξεκοκκαλισμενα κομμάτια τα τυλίγουν σε ρολο, τα δένουν με σπαγγο και συνήθως γίνονται ψητά στο φούρνο.
Άμα δεν έχει κόκαλο τι να το κάνεις...?
Ποτέ τεμάχισμα με "ζεστό" το κρέας.Καμια σχεση με το ζεστο ακομη κρεας που συνηθως καθαριζουν οι κυνηγοι αγριογιυρουνου
Ακριβως. Ισχυει και στα αγρια και στα οικοσιτα.Ποτέ τεμάχισμα με "ζεστό" το κρέας.
Το αφήνουμε 2-3 μέρες ψυγείο και μετά.
Μου μοιάζει τούρκικο αντιγραφή από γερμανικό όπως τα F. Dick κλπ. Η πλάκα είναι ότι τα πουλάνε στο διαδίκτυο όσο αγοράζεις εδώ τα γερμανικά και τα ελβετικά (victorinox).Πολύ καλός, τι μαχαίρι χρησιμοποιεί ;
Όπως είπαν και οι εμπειροτεροι το γδαρσιμο γίνεται με το ζώο ζεστό και η κοπή κρύο και στεγνο.Αυτο Γιαννη δεν ειναι αρνι ειναι μεριδα
Επιπλεον ειναι παγωμενο το κρεας(ετσι πρεπει να ειναι ιδανιξα στον τεμαχισμο)
Καμια σχεση με το ζεστο ακομη κρεας που συνηθως καθαριζουν οι κυνηγοι αγριογιυρουνου
Και τριτον ξεκοκαλιζει δεν ξετομαριαζει
Η τριχα στο γουρούνι ειναι που στομωνει το μαχαιρι οσο και αν ακουγεται παραξενο
Πς-μια χαρα ειναι το 13αρι κασαπομαχαιρο δεν μου κανει εντυπωση
Τετοια προτιμω οταν σφαζω
Μεγαλυτερο χρησιμοποιω κυριως στο κοψιμο του κεφαλιου για ευκολια (στα χοιρινα)
Τερας!!! Βισσωνας!!! Και στα ταιρια του!
Όμορφο, δυνατό καπρί...
Άλλο είναι το φάρμακο....Δεν υπαρχει τροπος να πιασουμε κανενα τετοιο ζωντανο να το αμολησουμε στην βουλη μεσα μπας και καταλαβουν …..;;;
Αυτό μπροστά στον φίλη ή τον βενιζελο είναι γατάκιΔεν υπαρχει τροπος να πιασουμε κανενα τετοιο ζωντανο να το αμολησουμε στην βουλη μεσα μπας και καταλαβουν …..;;;