Βελτιώσεις - παρεμβάσεις σε κυνηγετικά όπλα

Τακη το εχω φτιαξει ετσι ακριβος το εστηλα παπατσαρουχα για αποχρομιωση αυλο 18.55 γυαλισμα και πορτιν. Και για κονο 6εκ συνολο στον ψυλακη και της πηρα brain τσοκ. Σε μπενελλι κριο απο της προτες που βγηκαν το 2003 εχω παθει πλακα απο την αποδωση που εχει. Επεδη κυνιγαω υδροβιο το βλεπω εντονα μετανιοσα που δεν το ειχα κανει νωριτερα 28γρ στα μπεκατσινια ειμαι τρελαμενος.
Τριαντάφυλλε έκανες ότι καλύτερο...
Και μόνο κώνο να έκανες στον Γιώργο πάλι θα έβλεπες βελτίωση μεγάλη...

Τακη το εχω φτιαξει ετσι ακριβος το εστηλα παπατσαρουχα για αποχρομιωση αυλο 18.55 γυαλισμα και πορτιν. Και για κονο 6εκ συνολο στον ψυλακη και της πηρα brain τσοκ. Σε μπενελλι κριο απο της προτες που βγηκαν το 2003 εχω παθει πλακα απο την αποδωση που εχει. Επεδη κυνιγαω υδροβιο το βλεπω εντονα μετανιοσα που δεν το ειχα κανει νωριτερα 28γρ στα μπεκατσινια ειμαι τρελαμενος.
Έχεις δοκιμάσει και gemini ported στο όπλο σου??
Αν όχι κάνε μια δοκιμή και με αυτά.....

Γιατί φίλε μου ειδικά οι κάτοχοι perazzi?Ελπίζω να κάνεις χιούμορ.
Καί βέβαια χιούμορ κάνω ,εγώ τον Δημήτρη τον παραδέχομαι και διαβάζω προσεκτικά ότι γράφει , αλλά αν κάποιοι είχαμε ένα κρυφό όνειρο να αποκτήσουμε ένα Perazzi , όχι μόνο το απομυθοποιησε αλλά το ισοπέδωσε.

Καί βέβαια χιούμορ κάνω ,εγώ τον Δημήτρη τον παραδέχομαι και διαβάζω προσεκτικά ότι γράφει , αλλά αν κάποιοι είχαμε ένα κρυφό όνειρο να αποκτήσουμε ένα Perazzi , όχι μόνο το απομυθοποιησε αλλά το ισοπέδωσε.
Και εγώ τον παραδέχομαι κ το έχω πεί.Ασχετα που ψιλοπαρεξηγηθήκαμε για μαλακίες.
Ονειρο δεν είναι κανένα όπλο .Αν γουστάρεις πολύ κάτι αργά ή γρήγορα το έχεις.

Και εγώ τον παραδέχομαι κ το έχω πεί.Ασχετα που ψιλοπαρεξηγηθήκαμε για μαλακίες.
Επειδή συνήθως η απομυθοποίηση έρχεται με την απόκτηση ενός πράγματος (να μην πω και τίποτε άλλο),οι λόγοι για να αποκτησης κάτι ακριβό είναι , ότι είναι απαραίτητο στη δουλειά σου η ότι έχεις πολλά χρήματα .Το γούστο πρέπει να έρχεται μετά ,αλλά αυτό είναι πού μας βάζει σε μπελάδες.

δεν ξέρω αν μιλάτε σοβαρά η κάνετε πλάκα μπορείτε να μου εξηγήσετε πως το ισοπέδωσε το PERAZZI γενικά
Να σου πω πώς το σκέφτομαι σαν απλός κυνηγός και καμιά σχέση με σκοπευτήριο παρότι εχα βγάλει κάποτε άδεια σκοπευτή.Δινεις 9000+ ευρώ για ένα Perazzi και επειδή είμαι αριστερόχειρας θα χρειαστώ αλλαγές η άλλο κοντάκι , κώνους λειανσεις γιατί δεν θέλεις το όπλο σου να είναι κάτι λιγότερο από άριστο . Οπότε εύκολα σού μπαίνει η ιδέα γιατί να μην πάρεις το τουρκικό η οποιοδήποτε άλλο ισπανικό η ιταλικό με σύστημα μπος.

Τώρα εσείς θέλετε μια ferrari να την πάτε στους χωματόδρομους και στις λασπουριές για γουρούνια.
Κάπως έτσι μου κάθεται το perazzi για κυνήγι.

Κάθε πράγμα είναι για διαφορετική χρήση ...
Πολύ θα ήθελα να έχω ένα ... αλλά μόνο για σκοπευτήριο και τσίχλες πάνω στην άσφαλτο :)

Τώρα εσείς θέλετε μια ferrari να την πάτε στους χωματόδρομους και στις λασπουριές για γουρούνια.
Κάπως έτσι μου κάθεται το perazzi για κυνήγι.

Κάθε πράγμα είναι για διαφορετική χρήση ...
Πολύ θα ήθελα να έχω ένα ... αλλά μόνο για σκοπευτήριο και τσίχλες πάνω στην άσφαλτο :)
Perazzi δεν υπάρχουν μόνο σκοπευτικά όπλα!
Υπάρχουν και κυνηγετικά μοντέλα με τα ανάλογα χαρακτηριστικά.

Υπάρχουν και λιθάρια από τα οποία σκοντάφτεις και πέφτεις :) :) :)
Αυτό εννοώ ...
Όλα πρέπει να χρησιμοποιούνται...
Με αυτό το σκεπτικό μια και που λέμε για αυτοκίνητα,κάποιος που έχει ένα πολύ καλό αυτοκίνητο να μην το βγάζει έξω γιατί μπορεί και να το χτυπήσει.
Απο την στιγμή που το αγοράζεις το χρησιμοποιείς...
Τώρα όσον αφορά την κατάχρηση είναι άλλη συζήτηση...

Τι συζητάμε τώρα, αν κάποιος έχει πολλά χρήματα και έχει την καλή αρρώστια του κυνηγιου η του σκοπευτηριου θα πάρει το απόλυτο. Άλλωστε τι ευχαριστιέσαι σε αυτή τη ζωή; Για να το απομυθοποίησεις πρέπει πρώτα να το αποκτήσεις. Αλλιώς είναι σφηνωμενο στον εγκέφαλο σου. Μπορεί να σου φεύγει και να ξανάρχεται. Προσωπικά δεν μπορώ να αποκτήσω ένα perazzi αλλά ευτυχως έχω καταφέρει να κάνω την κ.....λα μου και να αλλάξω μερικά όπλα mid range και θα το ξανακάνω. Καλά να είμαστε και να υπάρχει κυνήγι μόνο!

ναι αν δεν υπάρχει αντίληψη και γνώσεις( γιατί όπως έλεγαν και οι αρχαίοι οι περισσότεροι κρίνουν μόνο με αυτά που
βλέπουν και όχι αυτά που αντιλαμβάνονται - Πλάτων)
Μιλάω για τις διαφημίσεις όσο για τα άλλα μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλο λόγο μην λες.

Καμιά παρεξηγηση , θα κεράσεις καφέ στο κψμ στο Σχιστό όταν ανοίξει ο δρόμος, θα έρθω να ρίξουμε κ θα τα πουμε

επειδή είχα ένα mx8 θα σου πω αν το πάρεις καινούργιο στα χρήματα που αναφερεις το κοντάκι θα γίνει με την
επίσκεψη σου στο εργοστάσιο ακριβώς (εάν ξέρεις να επωμιζεις) αλλιώς το παίρνεις ρυθμιζόμενο και τελειώνεις,
τα καινούργια τα high tech έχουν άλλη γεωμετρία στην κάννη και δεν χρειάζεται έξτρα κώνους,
γνωριζεις οτι ο Digweed το όπλο του δεν το έχει ρίξει ούτε σε πινάκα? και τα έχει κατακτήσει όλα
τώρα αν θέλεις ακόμα κάτι ποιο κάλο στα ίδια χρήματα πάρε ένα Perugini visini η Kemen (ποιο οικονομικό ,Zoli)
κλείνω με το εξής αν είσαι πλούσιος μπορείς να αγοράζεις φθηνά πράγματα και να τα αλλάζεις συνέχεια....
Τα καινουργια hi tech απλή κανη με 1.5 εκ κώνο έχουν, αχρωμιωτο αυλό κ 18.7 διάμετρο με 70 χιλ θαλαμη κ με πολυ κοντά έσω τσοκ , παίρνει πολυ φτιαξιμο

Και μια εγκυκλοπαιδική ερώτηση για όποιον γνωρίζει τα μπος ,περντι , Χόλαντ χρειάζονται και αυτά κώνο και λειανσεις;
Για εμενα ουτε για αστείο....
Όταν έχουμε να κάνουμε με όπλα τόσο μεγάλου κόστους (υποτίθεται) ότι ο κατασκευαστής έχει δώσει μεγάλη βάση κ στις κάννες..
Ωραία κ τα πανακριβα κ λουστραρισμενα χειροποιητα ξυλα καυκασιανης καρυδιάς, ωραία ,χειροποιητα σκαλισματα κλπ...
Αλλά δυστυχώς τα θηράματα δεν πεφτουν από αυτά........
Αλλά από τα σκάγια που θα βγουν από την κάννη τους....

Αν όντως οι τουφεκιές αυτών των όπλων αυτών βρίσκονται κ σε κατά πολυ φθηνότερα όπλα τότε είναι άνθρακες ο θησαυρός....

Τα όπλα αυτά στοχεύουν σε συγκεκριμένους ανθρωπους, που θα τα αγοράσουν γιατί έχουν την δυναμη κ θέλουν να κάνουν κ την μοστρα τους.. Δεν θα παει ένας πχ εφοπλιστής,σεΐχης κλπ να αγορασει ότι κι ότι.....
Και το τελευταίο που θα σκεφτεί θα είναι τι τουφεκια θα του βγάλει.....
Αυτοί τους ενδιαφέρουν αλλά πραγματα που οι κατασκευαστές τα γνωρίζουν κ τους τα προσφερουν απλόχερα με το ανάλογο κόστος.........

Μα για σκεφτήτε το λίγο..
Στην πραγματικοτητα που ακριβώς αξίζουν όπλα που κοστίζουν όσο ένα καλό αυτοκίνητο++++??

Μήπως κ αυτά δεν θα βγάλουν ζημιές κάποτε?

Μήπως δεν θα σκουριάσουν αν δεν περιποιηθουν κ λαδωθουν?

Μα δεν ειναι......όπλα είναι οπλα- κοσμήματα
και τα κοσμήματα καποτε κοστίζουν πολυ ακριβά...

Τα καινουργια hi tech απλή κανη με 1.5 εκ κώνο έχουν, αχρωμιωτο αυλό κ 18.7 διάμετρο με 70 χιλ θαλαμη κ με πολυ κοντά έσω τσοκ , παίρνει πολυ φτιαξιμο
Βλεπουμε εδω μια επιλογη και κατασκευαστικο συνδυασμο που εμεις ολοι με οσα εχουμε αναφερθει για βελτιωση σε μια κανη μας ειναι μια παραδοξη επιλογη τουλαχιστον για μενα με οσα μεχρι σημερα εχω καταλαβει.Εμεις λεμε μεγαλα εσω εξω τσοκ ,επιμηκυμενο κωνο,18.55 ιδανικο αυλο τι κατασκευασε εδω ο Perazzi;Λετε να ξερει κατι παραπανω;Μηπως εμεις ανακατευουμε την τραπουλα ασκοπα;Θα ηθελα να εκανα μια επισκεψη να γνωρισω αυτον τον τυπο και να μου απαντησει σε ερωτησεις που μπορουσαν να εχουν μια αλλη ερμηνεια απο αυτη που εχουμε ο καθε ενας απο μας ξεχωριστα.

Για εμενα ουτε για αστείο....
Όταν έχουμε να κάνουμε με όπλα τόσο μεγάλου κόστους (υποτίθεται) ότι ο κατασκευαστής έχει δώσει μεγάλη βάση κ στις κάννες..
Ωραία κ τα πανακριβα κ λουστραρισμενα χειροποιητα ξυλα καυκασιανης καρυδιάς, ωραία ,χειροποιητα σκαλισματα κλπ...
Αλλά δυστυχώς τα θηράματα δεν πεφτουν από αυτά........
Αλλά από τα σκάγια που θα βγουν από την κάννη τους....

Αν όντως οι τουφεκιές αυτών των όπλων αυτών βρίσκονται κ σε κατά πολυ φθηνότερα όπλα τότε είναι άνθρακες ο θησαυρός....

Τα όπλα αυτά στοχεύουν σε συγκεκριμένους ανθρωπους, που θα τα αγοράσουν γιατί έχουν την δυναμη κ θέλουν να κάνουν κ την μοστρα τους.. Δεν θα παει ένας πχ εφοπλιστής,σεΐχης κλπ να αγορασει ότι κι ότι.....
Και το τελευταίο που θα σκεφτεί θα είναι τι τουφεκια θα του βγάλει.....
Αυτοί τους ενδιαφέρουν αλλά πραγματα που οι κατασκευαστές τα γνωρίζουν κ τους τα προσφερουν απλόχερα με το ανάλογο κόστος.........

Μα για σκεφτήτε το λίγο..
Στην πραγματικοτητα που ακριβώς αξίζουν όπλα που κοστίζουν όσο ένα καλό αυτοκίνητο++++??

Μήπως κ αυτά δεν θα βγάλουν ζημιές κάποτε?

Μήπως δεν θα σκουριάσουν αν δεν περιποιηθουν κ λαδωθουν?

Μα δεν ειναι......όπλα είναι οπλα- κοσμήματα
και τα κοσμήματα καποτε κοστίζουν πολυ ακριβά...
https://www.guntrader.uk/guns/shotguns/perazzi/over-under/12-gauge/mx12-sporter-201215155302002

https://www.guntrader.uk/guns/shotguns/perazzi/over-under/12-gauge/mx12-sporter-201215155302002

Α ν τα έδειχνες σε ενα άτομο ή εστω μια γυναίκα που δεν ξέρει τπτ από όπλα, και της έλεγες διάλεξε..θα καταλάβαινε ποιό είναι το ακριβό?

Back