δηλαδη αυτο που θελω να μαθω ειναι ποση διααφορα εχει στην αναπηδηση της κανης? περιοριζεται το φαινομενο της εκρηξης στομιου? στον κρυο καιρο αλλαζει η βλητικη αποδοση με το porting? και οτι αλλη πληροφορια μπορουμε να εκμαιευσουμε. τελικα σ ενα οπλο αδρανειας αξιζει?
Η πρωτη επεμβαση εγινε στη μαμα καννη της 302.Η κανη ειχε κοπει στα 60 cm και εγινε σπειρωμα για κουικ τσοκ της brenda.Πριν ηταν 71cm,full.
Βλητικα,ειδα βελτιωση της ταξης του 3-4% ως προς τη συγκεντρωση και πολυ ομαλοτερη κατανομη,συγκρινοντας ομως με ΙΜ κουικ φορεμενο,σε σχεση με το μαμα F.Εκρηξη στομιου δεν αντιληφθηκα!Στο κρυο δεν ειδα πτωση αποδοσης.Ισα ισα!Στην αναπηδηση στομιου,συμπεριφορα αεροβολου!Οχι οτι πριν ειχε τιποτα εντονο.
Επειδη αλλαξαν κι αλλα πραγματα στη συγκεκριμενη καννη,δε μπορω να ειμαι κατηγορηματικος,οτι το καλυτερο που ειδα οφειλοταν στο τρυπημα!
Εχω κανει ομως την ιδια επεμβαση και σε 2 αδρανειας,μια Centro και μια es 100.Και στα δυο ισχυουν τα παραπανω.Εδω βεβαια στο θεμα αναπηδησης η βελτιωση ειναι δραματικη!Μερα με νυχτα!Ημερεψαν τα τουφεκια!Δεν "χανεται" η καννη μετα την πρωτη η την δευτερη τουφεκια!
Θα το εκανα μονο και μονο για να κερδισω αυτο!
Σε μια Fabarm,που εχω,το τρυπημα ειναι μαμα.Δεν αντεχει σε συγκριση με το after market,κατασκευαστικα!
Το δευτερο σε προδιαθετει και μονο που το βλεπεις!Σε καθε τρυπα διακρινεται οτι το τρυπανι μπαινει 2 φορες και σε αλλες μοιρες,ανα φορα.
Ιδια εμπειρια,με τη δικη μου, εχουν και τρεις φιλοι που εκαναν την ιδια επεμβαση υστερα απο παροτρινση μου.
Θεωρω οτι ειναι η πιο ευκολη και ισως αποδειχτει και η μοναδικη,επεμβαση που θα χρειαστει να κανεις σ'ενα τουφεκι.
Αρνητικο δεν εχω δει τιποτα!Ουτε στον ηχο αντιλαμβανομαι κατι παραταιρο η ενοχλητικο!
Υποψη,ακουω "σαν λυκος"!
Δεν "τα παιρνω",απο κανεναν οπλουργο!Γραφω προσωπικη εμπειρια!