Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δηλαδη ρε παιδια,το ανοιχτοτερο τσοκ και τα λιγοτερα γραμμαρια,δεν καταβαλουν αμεσα???
Εχω λιγο τρελλα με τα φουλ τσοκ αλλα οταν τουφεκας αρκετα μακρια δεν θα βαλεις 4 η 3 αστρα, εκτος και αν παιζεις με ιδιογωμοση, γιατι με εμπορικα φυσιγγια λιγο δυσκολο.
τι είστε εσεις ρε παιδιά,,,φάσσα Νο4-3-2 ούτε στο καταχείμωνο με μείον δεν τα ρίχνω αυτά στη φάσσα
αφήστε να τουφεκίσει και κανένας άλλος στην απέναντι ήπειρο ή είστε από αυτούς που βλέπουν το μπουλούκι και βουρ στο πατσά στα 100 μέτρα ότι πέσει και δεν με νοιάζει για τους άλλους που περιμένουν στα καρτέρια .sarcastic.
Το 4-3-2 Παυλο το βαζω στο λαγο, σε φασσα βαζω πολλες φορες 7 αλλα συνηθως 6 και 5 με σαφη προτιμηση το 6,εβαζα και 4 πιο παλια αλλα οχι πλεον.sarcastic.

Το σκαγιο της φασσας για εμένα είναι το νο 3. Παίζει βέβαια ρόλο και που θα την βρεις. Έχω κάνει κυνηγια με νο 7 σόλο .

Αφου εχεις αποτελεσματα,καλα κανεις.Αλλα η αναλογια ετσι θα πηγαινε,φασσα 3,λαγος 27βολα,χηναρι μονοβολο και καπρι με leopard 1A5??

Αφου εχεις αποτελεσματα,καλα κανεις.Αλλα η αναλογια ετσι θα πηγαινε,φασσα 3,λαγος 27βολα,χηναρι μονοβολο και καπρι με leopard 1A5??
Το νο5 παντως την φασσα την ριχνει παρα πολυ μακρια, τοσο μακρια που δεν μπορουμε εμεις να ειμαστε πανω για να την ριξουμε

Δυστυχως υπαρχουν κυνηγοι που βγαινουν σε αποστασεις απαγορευτικες,εχουν δεν εχουν αποτελεσματα.Τα θηραματα αυτα ταιζουν
τα αγριμια κυριως,μιας και δεν μπαινουν στον κοπο να αφησουν το καρτερι τους για να τα ψαξουν 200 μετρα μακρια.

Δεν είναι απαραίτητο όταν βάλεις χοντρό σκάγι να το βάλεις για μακρινές βολές! Εμένα το Νο4 μου αρέσει πολύ στη φάσσα και ειδικά με ανοιχτό τσοκακι σε κλειστά καρτερια;) το ίδιο και στο χοντρό παπί στη βοσκη. Άμα το τσοκάρεις ζωγραφιζεις και μακρυά!
Όχι ότι με το 6 και 5 η ακόμη και 7αρι δε θα πέσει το θηραμα!
Εμένα το τέσσερα στην παγώνια μου δίνει σιγουριά (μιλάμε για - 8 και κατω)
Σε νορμάλ καιρό και κοντινές αποστάσεις ακόμη και το 8αρακι τις κενταει (όχι τσιχλοφυσσιγγο) ειδικά σε φάσεις που μου τις σηκώνει ο σκύλος σε μπεκατσοκυνηγι φερμαριστες τρώνε καλό κάψιμο με τα 8αρια;)

Εδώ ο φίλος μας ο Κορσικανός τις κυνηγάει με διαμέτρημα 20, 28γρ, Νο 6. Και πραγματικά τις καίει! Αξίζει να δείτε όλα του τα βίντεο. Και δεν κυνηγάει με ζωντανούς κράχτες και ομοιώματα.

Εδώ ο φίλος μας ο Κορσικανός τις κυνηγάει με διαμέτρημα 20, 28γρ, Νο 6. Και πραγματικά τις καίει! Αξίζει να δείτε όλα του τα βίντεο. Και δεν κυνηγάει με ζωντανούς κράχτες και ομοιώματα.

Αλλο αυτος αδελφε!Εκει το 20αρι ειναι οπλο,τα 28γρ αρκετα και το Νο6 το ιδανικο.
Εδω ειναι σαν να λες στον ραμπο να παρει νυχοκοπτη και να τους σφαξει ολους!
Γινεται????

Αλλο αυτος αδελφε!Εκει το 20αρι ειναι οπλο,τα 28γρ αρκετα και το Νο6 το ιδανικο.
Εδω ειναι σαν να λες στον ραμπο να παρει νυχοκοπτη και να τους σφαξει ολους!
Γινεται????
Ο ραμπο οχι φιλε Αλεξ αλλα ο Τσακ Νορις γινεται!!!! Για πλακα!!!

Αν κυνηγας στον καμπο των σερρων με -12 το πρωι με 200% υγρασια τοτε ναι θελει χοντρο σκαγι νο3-4 αν την κυνηγας με 5 βαθμους θερμοκρασια τοτε αλλαζει το πραγμα για εμενα που την κυνηγαω πολυ στον καμπο με τετοιες θερμοκρασιες το ιδανικο ειναι νο 3-4 αν αλλαζουν οι καιρικες συνθηκες ανεβαζεις το σκαγι,το νοεμβρη οταν πρωτοερχονται οι γαλαζιες που η θερμοκρασια ειναι 10-15 βαθμοι κελσιου χρησιμοποιω 6αρι ιδιογομωσης!

Ασε τον Κορσικανο να κάνει την δουλίτσα του εκεί περνάνε τα μπουλούκια κορδονι. Εδώ περνάει ένα κάθε 3 μέρες. ΑΝ είσαι τυχαιρος ..sarcastic.

Εγώ στον λαγό το ποιο χοντρό Σκάι που έχω βάλει είναι το 3. Από εκεί και κάτω το θεωρώ υπερβολή για κάτι ποιο χοντρό. Επίσης ειμαι της σχολής τσοκ Όχι ποιο κλειστό από 3*. Τον λαγο δεν το σκοτώνουν τα χοντρά σκάγια ούτε τα κλειστά τσοκ. Τον λαγο τον σκοτώνουν τα καλά σκυλιά, η υπομονή και η επιμονή του κυνηγού, η ψυχραιμία και η γνώση του τόπου και των συνηθειών του λαγού.

Φρέσκια Δοκιμή απο Μαλακάσα, με σκοπό τουφεκιές "από λόφο σε λόφο" που λέει ο Σιλι :D
Φυσίγγιο, Ρουμελιώτης sporting No 8
Όπλο beretta 391 , choke kicks FULL , απόσταση 50m (στο κιόσκι)
*και οι δύο τουφεκιές με τα ίδια χαρακτηρίστηκα

Η ίδια δοκιμή με το όπλο του Φώτη , που δυστυχώς δεν ξέρω όλα τα χαρακτηριστικά όπλου και τσοκ :( (Φώτη συμπλήρωσε )
upload png

Φυσίγγιο, Ρουμελιώτης TRAP 7,5
Όπλο beretta 391 , choke kicks FULL , απόσταση 50m

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back