Βλητικές δοκιμές Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Νίκο τι όπλο ήταν ?

1. Στις φωτό βλέπω 17 εκατοστά στην μία και 7 εκατοστά στην άλλη αριστερά στα 15μ ... τι ισχύει από τα δύο ?
Δεν το συζητάω ότι είναι υπερβολικό ... το αριστερά, δεξιά και το κάτω δεν "διορθώνεται" με την πτώση των σκαγιών.
Τα 2 πρώτα μεγαλώνουν συνέχεια ενώ το τρίτο επίσης χειροτερεύει.

2. Περισσότερο εμπιστεύομαι τα σκάγια παρά τα μονόβολα ... μπορεί να έπλεαν στον αυλό.

3. Μπορεί να μην φταίει η κάνη αλλά τα τσοκ ... να είναι στραβοκομμένα ... τράβα μια καθαρή φωτό από μπροστά στο Full.
Κάνατε δοκιμές με άλλα τσοκ ? Όλα είχαν την ίδια απόκλιση ?

4. Ναι, αν η απόκλιση είναι στα πλάγια να το φέρει στο κεφάλι αυτού που του το πούλησε ή αν το έχει καιρό να το πάει σε οπλουργό.

Βασιλη μου το οπλο ηταν μια Beretta 3,5'' A391 Extrema....Ειναι κολλητου μου φιλου.... και το πουλαει .
Επεσα στην περιπτωση....που ηθελε να το αγορασει αλλος καλος φιλος απο το φορουμ...και μπηκα
στην ''μεση''....
Δεν υπηρχε περιπτωση να αδικησω κανεναν.....Το οπλο το ξεσκισα στις δοκιμες και με κυλινδρο και
με φουλ τσοκ...
Την πρωτη μερα στις δοκιμες ...το οπλο ειχε εξτρα αυτοκολλητο σκοπευτρο...και οι τουφεκιες
φευγατες... Και στα 15 και στα 20 και στα 40 και 45 μετρα...Ελεος !!!

Λεω του φιλου μου....Να βγαλουμε το εξτρα σκοπευτρο να δοκιμασουμε με το μαμα σκοπευτρο...
Σημερα το βγαλαμε....και αρχισαμε τις δοκιμες....
Πρεπει να σου πω οτι την πρωτη μερα με το εξτρα σκοπευτρο....οι δικες μου βολες ειχαν 25 εκατοστα
αποκλιση απο το κεντρο στα 15 μετρα !!!!
Με μαμα σκοπευτρο βελτιωθηκε....αλλα το οπλο κεντρο δεν ευρισκε.
Τι να πρωτο βαλω να δεις...εχω πανω 100 φωτο των δοκιμων....και εγω εχασα αυγα και καλαθια...
Βασιλη μου δεν ειμαι πρωταρης στις δοκιμες....Πιστευω οτι εχω λιγες γνωσεις...Το σωστο οπλο
''κελαιδαει'' απο την πρωτη τουφεκια φιλε !!
Το σωστο οπλο δεν βγαζει σχεδον εκτος στοχου στα 45 μετρα της ρεμικτον τα Νιτρο μαγκνουμ Ν2..
Σου λεω εριξα πολλα φυσιγγια....και το εξαντλησα το θεμα ευθυβολιας..
Σημασια εχει οτι πιστευω οτι οι δοκιμες ηταν σωστες.....και δεν αδικησα κανεναν απο τους φιλου μου !!!

εικόνα_Viber_2022-07-12_21-13-00-488.jpg

εικόνα_Viber_2022-07-12_21-14-04-394.jpg

Ενας οπλουργος....ειπε οτι το οπλο εχει στραβες βολτες στο σημειο των τσοκ.

Βασιλη μου το οπλο ηταν μια Beretta 3,5'' A391 Extrema....Ειναι κολλητου μου φιλου.... και το πουλαει .
Επεσα στην περιπτωση....που ηθελε να το αγορασει αλλος καλος φιλος απο το φορουμ...και μπηκα
στην ''μεση''....
Δεν υπηρχε περιπτωση να αδικησω κανεναν.....Το οπλο το ξεσκισα στις δοκιμες και με κυλινδρο και
με φουλ τσοκ...
Την πρωτη μερα στις δοκιμες ...το οπλο ειχε εξτρα αυτοκολλητο σκοπευτρο...και οι τουφεκιες
φευγατες... Και στα 15 και στα 20 και στα 40 και 45 μετρα...Ελεος !!!

Λεω του φιλου μου....Να βγαλουμε το εξτρα σκοπευτρο να δοκιμασουμε με το μαμα σκοπευτρο...
Σημερα το βγαλαμε....και αρχισαμε τις δοκιμες....
Πρεπει να σου πω οτι την πρωτη μερα με το εξτρα σκοπευτρο....οι δικες μου βολες ειχαν 25 εκατοστα
αποκλιση απο το κεντρο στα 15 μετρα !!!!
Με μαμα σκοπευτρο βελτιωθηκε....αλλα το οπλο κεντρο δεν ευρισκε.
Τι να πρωτο βαλω να δεις...εχω πανω 100 φωτο των δοκιμων....και εγω εχασα αυγα και καλαθια...
Βασιλη μου δεν ειμαι πρωταρης στις δοκιμες....Πιστευω οτι εχω λιγες γνωσεις...Το σωστο οπλο
''κελαιδαει'' απο την πρωτη τουφεκια φιλε !!
Το σωστο οπλο δεν βγαζει σχεδον εκτος στοχου στα 45 μετρα της ρεμικτον τα Νιτρο μαγκνουμ Ν2..
Σου λεω εριξα πολλα φυσιγγια....και το εξαντλησα το θεμα ευθυβολιας..
Σημασια εχει οτι πιστευω οτι οι δοκιμες ηταν σωστες.....και δεν αδικησα κανεναν απο τους φιλου μου !!!

View attachment 51353

View attachment 51354

Ενας οπλουργος....ειπε οτι το οπλο εχει στραβες βολτες στο σημειο των τσοκ.
Αν έχεις το όπλο εκεί, βγάλε μια καθαρή φωτό του full βιδωμένο στην κάνη ακριβώς από μπροστά.
Ίσως δούμε κάτι, ίσως όχι.

Εννοείται ότι σου έχω εμπιστοσύνη στις δοκιμές.

Αν έχεις το όπλο εκεί, βγάλε μια καθαρή φωτό του full βιδωμένο στην κάνη ακριβώς από μπροστά.
Ίσως δούμε κάτι, ίσως όχι.

Εννοείται ότι σου έχω εμπιστοσύνη στις δοκιμές.

Δεν το εχω εδω το οπλο Βασιλη μου !!!

Τι ειναι 40 φυσιγγια Λαμπη μου.....Τιποτα....Υπηρχε ειδικος λογος, και ηθελα να το εξαντλησω το θεμα
ευθυβολιας....
Εαν ανεβασω οσες δοκιμες εκανα αυτες τις δυο ημερες με αυτο το οπλο....το θεμα γεμισε....και θα
παει αρχειο !!!!:D

Και δεν το κρυβω οτι το καταευχαριστήθηκα !!!!.big smile.
Βάλε καμιά φωτό ντε έστω και με μισές αποτυπώσεις αχαχαχαχ ... πως το είδες το όπλο κατά τα άλλα ?

Αυτό είναι το ασχημο με τα όπλα που αγοράζουμε ότι δεν έχουν ρίξει ντουφεκιες σε χαρτί με όλα τα τσοκ ώστε να στις δίνει η εταιρία σε φώτο μαζί με το όπλο λέγοντας έχεις αυτό το ποσοστό αποκλίσης μετρημένο και αδιαμφισβήτητο .Παρά ψάχνει ο κάθε ένας να δει αυτό που αγόρασε αν είναι ντουφέκι η σφεντόνα.Καποια στιγμή αυτό έπρεπε να αλλάξει ,αλλά η υπερπαραγωγή όπλων σιγά μη το κάνει.

Αμ' δε....δεν ειναι σουπερ φιλε!!! Εαν ηταν σουπερ....δεν θα υπηρχε το σημαδι του σταυρού !!
Κυρ Νικο
Ελεγχατε εαν το κοντακι ηταν στα μετρα του κατοχου;
Δηλαδη να ριχνει εκει που βλεπει;
Η εαν η καννη εχει καποιο προβλημα κ ριχνει στραβα;

Κυρ Νικο
Ελεγχατε εαν το κοντακι ηταν στα μετρα του κατοχου;
Δηλαδη να ριχνει εκει που βλεπει;
Η εαν η καννη εχει καποιο προβλημα κ ριχνει στραβα;
Κυρ Νικο αγνοησε την ερωτηση
Τωρα διαβα ολο το θεμα
Ευθυβολια καννης ελεγχατε!

Βάλε καμιά φωτό ντε έστω και με μισές αποτυπώσεις αχαχαχαχ ... πως το είδες το όπλο κατά τα άλλα ?

Βρε φιλαρα μου.....τι να δεις ??? ΔΕΝ ''βλεπονται''.....εδω δεν ειχα ορεξη ουτε την αποτυπωση να βγαλω
οταν τις ειδα !!
Σου ανεβαζω μια με ΝΙΤΡΟ Ν2 - στα 45 μετρα...που δεν εβγαλα ουτε την αποτυπωση...
και μια στα 35 μετρα καλυτερη....αλλα ουτε αυτη στο κεντρο. Με φουλ τσοκ...
Το φυσιγγιο στην δευτερη ειναι Φεντεραλ 3,5'' .

εικόνα_Viber_2022-07-12_22-38-09-723.jpg
45 ΜΕΤΡΑ.

εικόνα_Viber_2022-07-12_22-36-07-022.jpg
Αυτη ειναι Ρεμικτον Νιτρο μαγνουμ Ν2..
Παμε στα 35μετρα ΦΕΝΤΕΡΑΛ 3,5''

εικόνα_Viber_2022-07-12_17-13-48-278.jpgεικόνα_Viber_2022-07-12_17-14-19-547.jpg
Το νοβοπαν επανω στη καροτσα....μονοβολα στα 45 μετρα με κυλινδρο!!!
Τα ''κοντινα΄΄ στον στοχο δικα μου....τα μακρινα εμποριου...

Βρε φιλαρα μου.....τι να δεις ??? ΔΕΝ ''βλεπονται''.....εδω δεν ειχα ορεξη ουτε την αποτυπωση να βγαλω
οταν τις ειδα !!
Σου ανεβαζω μια με ΝΙΤΡΟ Ν2 - στα 45 μετρα...που δεν εβγαλα ουτε την αποτυπωση...
και μια στα 35 μετρα καλυτερη....αλλα ουτε αυτη στο κεντρο. Με φουλ τσοκ...
Το φυσιγγιο στην δευτερη ειναι Φεντεραλ 3,5'' .

View attachment 51361
45 ΜΕΤΡΑ.

View attachment 51362
Αυτη ειναι Ρεμικτον Νιτρο μαγνουμ Ν2..
Παμε στα 35μετρα ΦΕΝΤΕΡΑΛ 3,5''

View attachment 51363View attachment 51364
Το νοβοπαν επανω στη καροτσα....μονοβολα στα 45 μετρα με κυλινδρο!!!
Τα ''κοντινα΄΄ στον στοχο δικα μου....τα μακρινα εμποριου...

Rem nitro #2 @ 45m ... πουτάνα Remington αχαχαχ

Πόσο είναι το πλάτος του άσπρου χαρτιού ?
Καλός είναι ο κύκλος ... ? Στην τύχη τον έκανα ... :)

Rem nitro #2 @ 45m ... πουτάνα Remington αχαχαχ

Πόσο είναι το πλάτος του άσπρου χαρτιού ?
Καλός είναι ο κύκλος ... ? Στην τύχη τον έκανα ... :)

View attachment 51366
Αυτο ειδες εσυ ???!!!!
Οτι ολη η τουφεκια ειναι φευγατη δεν το ειδες ??? :D
85 εκατοστα ειναι το πλατος του λευκου χαρτιου.

Αυτο ειδες εσυ ???!!!!
Οτι ολη η τουφεκια ειναι φευγατη δεν το ειδες ??? :D
85 εκατοστα ειναι το πλατος του λευκου χαρτιου.
Τα κέντρα να τα βλέπουν αυτοί που βαράνε παπιά στα 70m με 7 μποφόρ αέραααααα
42cm πτώση και σχεδόν 2m μετατόπιση !!!!!

Το σωστό είναι το μπλε ...

ps
Έχεις μετρήσει σκάγια στο #2 ?

Status
Not open for further replies.
Back