Αύριο πρωί πρωί πριν την δουλειά....Τα παίρνεις χθές!
Αύριο πρωί πρωί πριν την δουλειά....Τα παίρνεις χθές!
Θα έλεγα να κοιμηθείς έξω από το μαγαζί καλύτερα.Αύριο πρωί πρωί πριν την δουλειά....
τα παλια πάρτα, αν θες για φασσες στη Μελίβοια και στη Σκήτη σου φερνω κι εγω απ τα δικα μουΒρήκα σε ένα μαγαζί μερικά κουτιά από τα παλιά με τέκνα.. 16€...
Βρήκα σε ένα μαγαζί μερικά κουτιά από τα παλιά με τέκνα.. 16€... Ακριβά είναι για τον αέρα...
Νο ,palombeΓνώμες για 6αρι σε φασσα;;
View attachment 92512
Τα θέλει ο λοκως σουΑύριο πρωί πρωί πριν την δουλειά....
πνευμα αντιλογίαςΝο ,palombe
Όχι όχι στο δρόμο μου είναι...Στο άνοιγμα θα είμαι εκεί παρών..Θα έλεγα να κοιμηθείς έξω από το μαγαζί καλύτερα.
Να τα μας....τα παλια πάρτα, αν θες για φασσες στη Μελίβοια και στη Σκήτη σου φερνω κι εγω απ τα δικα μου
εχω φαει και προβατινα κοντοσουβλι στον αμπελωνα δεν ξερω αν πιάνεταιΝα τα μας....
Έχεις κυνηγήσει Μελιβοια;;;
Δεν τα έχει...Νο ,palombe
Βρε άσε την προβατίνα στον Αμπελώνα..εχω φαει και προβατινα κοντοσουβλι στον αμπελωνα δεν ξερω αν πιάνεται
Ναι Αντρεα 2 φορες πριν μερικα χρονια
Για προβατίνα στο Αργυροπουλη και στην Φαλανη...Άσε τον Αμπελώνα την επόμενη φορά...εχω φαει και προβατινα κοντοσουβλι στον αμπελωνα δεν ξερω αν πιάνεται
Ναι Αντρεα 2 φορες πριν μερικα χρονια
Οχι με φιλο απο Αθηνα, με πηγαν ουσιαστικαΒρε άσε την προβατίνα στον Αμπελώνα..
Στην Μελιβοια πηγές και κάποιον ντόπιο ααπο εκεί;
Θέλει λίγο προσοχή η Μελιβοια....Καλό είναι να υπάρχει και κανένας ντόπιος μαζί....Οχι με φιλο απο Αθηνα, με πηγαν ουσιαστικα
Ας ειναι κ ετσιΩραία φυσηγγι δίνει και δανίο άτοκο η ΑΛΦΑ BANK
Τα πηρες διχως δευτερη σκεψηΒρήκα σε ένα μαγαζί μερικά κουτιά από τα παλιά με τέκνα.. 16€...
Βρήκα σε ένα μαγαζί μερικά κουτιά από τα παλιά με τέκνα.. 16€... Ακριβά είναι για τον αέρα...
Ο λόγος γιατί εκεί έκλεισα το κυνήγι το Φεβρουάριο,έχει ωραίους φασότοπους.Θέλει λίγο προσοχή η Μελιβοια....Καλό είναι να υπάρχει και κανένας ντόπιος μαζί....
Να υπάρχει κάποιος να ξέρει τα κατατόπια...Ο λόγος γιατί εκεί έκλεισα το κυνήγι το Φεβρουάριο,έχει ωραίους φασότοπους.