Ναι για ορτυκιαΚλασεις ανώτερο το 33αρι διασποράς του.
Για ορτυκια το θέλεις;
Ναι για ορτυκιαΚλασεις ανώτερο το 33αρι διασποράς του.
Για ορτυκια το θέλεις;
Στραβοκαταπια τον καπνό ρε παλαβιαρηΤι ανάγκη έχεις εσύ...?Ότι και να βάλεις κλαμπανι ρίχνεις.Παρε πιο φτηνά
Ως μέσο νούμερο,αγαπημένο των παλιών μαζί με το ν.6Άσχετο με τη συζήτηση αλλά, βλέποντας τα νούμερα σκαγιών στο παραπάνω φυσίγγι, το θυμήθηκα:
Ακόμα δεν έχω καταλάβει για ποιο λόγο οι αμερικάνοι (κατασκευαστές φυσιγγίων) έχουν καταργήσει το Νο. 7 διαμέτρου 0,10"(ίντσες) = 2,54mm, που είναι πρακτικά το ίδιο με το ιταλικό Νο 7 (2,5 mm) !!!
Το ήξερα αυτό από πολύ παλιά, γύρω στα 30 χρόνια πίσω, που άρχισα να διαβάζω αμερικανικά περιοδικά (είχαν ήδη παύσει να το χρησιμοποιούν), αλλά δεν θυμάμαι να διάβασα ποτέ μια εξήγηση, μια αιτιολογία, για την κατάργηση της χρήσης του συγκεκριμένου νούμερου. Είναι απορίας άξιον, αφού το Νο 7 είναι (θεωρώ) ένα πολύ καλό νούμερο, γιατί συνδυάζει αφενός επαρκή κινητική ενέργεια, και αφετέρου ικανό αριθμό σκαγιών, για ικανοποιητική πυκνότητα κατανομής, στις συνήθεις κυνηγετικές αποστάσεις (τουλάχιστον μέχρι 40 μέτρα) για μεσαίου μεγέθους θηράματα.
Ίσως να θεώρησαν ότι την ίδια δουλειά κάνει και το Νο 7,5 (0,095" ιντσες = 2,41 mm) που χρησιμοποιείται και στο τραπ ... αλλά δεν το θεωρώ αυτό σοβαρό λόγο να καταργήσεις ένα νούμερο σκαγιών ...
Το j&b fast 30gr, ειδα το εχει στημενο φετος μεΝαι, αλλά δοκίμασε και το fast, μπορεί να είναι 30αρι αλλά...
Εμένα πάλι Στέλιο μου φαίνεται φυσιολογικό. Είναι το νούμερο σκαγιών που δεν έχω αγοράσει ποτέ και δεν επιλέγω ποτέ. Από το 8άρι που είναι τα περισσότερα φυσίγγια που φτιάχνω, το επόμενο πιο κάτω που χρησιμοποιώ είναι το 6. Το 7 ποτέ δεν το επιλέγω εδώ και τόσα χρόνια.Ακόμα δεν έχω καταλάβει για ποιο λόγο οι αμερικάνοι (κατασκευαστές φυσιγγίων) έχουν καταργήσει το Νο. 7 διαμέτρου 0,10"(ίντσες) = 2,54mm, που είναι πρακτικά το ίδιο με το ιταλικό Νο 7 (2,5 mm) !!!
Ακριβώς όπως το είπες... Ελαφριά τουφεκιά...Το j&b fast 30gr, ειδα το εχει στημενο φετος με
V-zero 23....σιγουρα θα εχει παλι ελαφρια τουφεκια οπως πριν, αλλα λογο βυσματωσης, σιγουρα κενταει καλυτερα.
Σε αυτο ειναι πολύ κάθετος...εχεις δικιο..τουλαχιστο παρηγορεισαι με την αποδοση των φυσιγγιων του κ λες: Δε πανε στραφη τα λεφτα μου.Λίγο τις τιμές βρε Τσιπουρααααα..
Και η πλάκα είναι ότι τον έχω πελάτη στην δουλειά...Σε αυτο ειναι πολύ κάθετος...εχεις δικιο..τουλαχιστο παρηγορεισαι με την αποδοση των φυσιγγιων του κ λες: Δε πανε στραφη τα λεφτα μου.
Ακόμα δεν το έκανες! Ανέβηκαν όλα πες του, εδώ ανέβηκαν τα φυσίγγια! Να δούμε τι θα σου πει.Και η πλάκα είναι ότι τον έχω πελάτη στην δουλειά...
Θα του κόψω τις εκπτώσεις...
Κι όμως για κανονικές αποστάσεις και στη φασα ακόμη είναι πολύ καλό.......Εμένα πάλι Στέλιο μου φαίνεται φυσιολογικό. Είναι το νούμερο σκαγιών που δεν έχω αγοράσει ποτέ και δεν επιλέγω ποτέ. Από το 8άρι που είναι τα περισσότερα φυσίγγια που φτιάχνω, το επόμενο πιο κάτω που χρησιμοποιώ είναι το 6. Το 7 ποτέ δεν το επιλέγω εδώ και τόσα χρόνια.
Και αυτό γιατί για τσίχλες μου φαίνεται πιο χοντρό από ότι θα ήθελα, και για τρυγόνι/φάσσα/περιστέρι πιο μικρό από ότι θα ήθελα.
Δε διαφωνώ Βαγγέλη. Το νούμερο του σκαγιού έχει να κάνει περισσότερο με την απόσταση που περιμένεις να το συναντήσεις πιστεύω. Με μικρότερο σκάι αισθάνομαι ότι αποκλείω τον εαυτό μου από λίγο μακρύτερες τουφεκιές.Κι όμως για κανονικές αποστάσεις και στη φασα ακόμη είναι πολύ καλό.......
Το 7 είναι το αποκλειστικό νούμερο που δουλεύει ο αδελφός μου στη φάσσα, ακόμα και σε οριακές αποστάσεις ,έχω δει ξερά πουλιά. Δεν υστερεί ποτέ έναντι της παρέας ,που είμαστε όλοι με 6αρια(διάφορων εκδόσεων)Κι όμως για κανονικές αποστάσεις και στη φασα ακόμη είναι πολύ καλό.......
Κενταει!!!!!!!
Ναι...Το 7 είναι το αποκλειστικό νούμερο που δουλεύει ο αδελφός μου στη φάσσα, ακόμα και σε οριακές αποστάσεις ,έχω δει ξερά πουλιά. Δεν υστερεί ποτέ έναντι της παρέας ,που είμαστε όλοι με 6αρια(διάφορων εκδόσεων)
Στημένος πάντα και αδιαπραγμάτευτα, στο ίδιο σεταπ, black duck και percorso.
Το άφησα για το τέλος αυτό....Ναι...
Πες μας κι ότι κυνηγάει με Μπενελα να μας στείλεις αψαλτους!
ειναι αναλογα που της κυνηγας και παιζει ρολο και ο καιρος ,τα μπασιματα τα βγαζω γιατι τα πιο πολλα καρτερια και τα πολυ καλα η φασσες πανε σβαρνα.Το 7 είναι το αποκλειστικό νούμερο που δουλεύει ο αδελφός μου στη φάσσα, ακόμα και σε οριακές αποστάσεις ,έχω δει ξερά πουλιά. Δεν υστερεί ποτέ έναντι της παρέας ,που είμαστε όλοι με 6αρια(διάφορων εκδόσεων)
80% κάμπο-ρέματα , αλλά περαστικές τις περισσότερες φορές, δύσκολες τουφεκιές. Σπάνια βρίσκουμε βοσκήειναι αναλογα που της κυνηγας και παιζει ρολο και ο καιρος ,τα μπασιματα τα βγαζω γιατι τα πιο πολλα καρτερια και τα πολυ καλα η φασσες πανε σβαρνα.
Ποιο περκορσο?το παλιό καλό με τη tecna η το καινούργιο με αο?Το 7 είναι το αποκλειστικό νούμερο που δουλεύει ο αδελφός μου στη φάσσα, ακόμα και σε οριακές αποστάσεις ,έχω δει ξερά πουλιά. Δεν υστερεί ποτέ έναντι της παρέας ,που είμαστε όλοι με 6αρια(διάφορων εκδόσεων)
Στο τροοδος (1900 μετρα υψομετρο)φτουραει δεν φτουραει δεν εχεις αλλη επιλογη!
Το παλίο, στο μπλε κουτι. Είχαμε πάρει 2 κούτες πριν 3 χρόνιαΠοιο περκορσο?το παλιό καλό με τη tecna η το καινούργιο με αο?