Δράμια - Μονόβολα Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Παιδιά τα ατσάλινα μονοβολα monolite με τι τσοκ πρέπει να τα ριχνουμε; Το ρωταω γιατι σε στενά τσοκαρισματα δε μπορούν λογικα να σιδερωθουν.
Αν θες προσωπική μου άποψη είναι να μην τα ρίξεις καν.. Εξωστρακιζονται πολύ εύκολα. Δεν σταματάνε πουθενά. Δοκίμασε κάποιο άλλο μονοβολο εξάλλου όλα της αγοράς αν πάνε πάνω στο καπρι το ξάπλωσες..

Έχω ρίξει Τόλη .....τράβα δωστα πίσω πάρε τίποτα άλλο ;)
Εχουμε και τενεκεδες ρε τι πισω να τα παω να σου πω την αληθεια με του κυργια τα φυσιγγια δε τα βρηκα ποτε εκτως τα nova καποτε παλια ομως ...

Εχουμε και τενεκεδες ρε τι πισω να τα παω να σου πω την αληθεια με του κυργια τα φυσιγγια δε τα βρηκα ποτε εκτως τα nova καποτε παλια ομως ...
Μόνο το navaro 34 το διασποράς του λίγο μου άρεσε .......σε είπα τι δράμια να πάρεις δεν με ακούς ;)

Παιδιά τα ατσάλινα μονοβολα monolite με τι τσοκ πρέπει να τα ριχνουμε; Το ρωταω γιατι σε στενά τσοκαρισματα δε μπορούν λογικα να σιδερωθουν.
Καλα θα ειναι να τα ριξεις με τσοκ κυλινδρο! Αν και εγω ειμαι της αποψης να μην τα ριξεις κ καθολου! Αυτο που ειπαν και τα παιδια πιο πανω οτι εχει μολυβδινα μονοβολα πολυ καλα για ολα τα γουστα!

Καλα θα ειναι να τα ριξεις με τσοκ κυλινδρο! Αν και εγω ειμαι της αποψης να μην τα ριξεις κ καθολου! Αυτο που ειπαν και τα παιδια πιο πανω οτι εχει μολυβδινα μονοβολα πολυ καλα για ολα τα γουστα!
Έχω και εγώ ένα κουτάκι τα είχα πάρει από Βουλγαρία σε τιμή χώμα .....ούτε τα έχω αγγίξει χαχα .sarcastic.

Αστο πηρα ρε πολυ μπρωστα nicel βολια και αιρετικο buffer πιος θα ριξει ομως για δωκιμη γτ με 2,5€ τα τσιγκουνευομε αχαχα
Όλα τόσο έχουν μην σου πω είναι και πιο ακριβά οπότε 12.5 η πενταδα νομίζω είναι καλά και αν είναι όπως λέγεται...

Status
Not open for further replies.
Back