Δ
Δημητρης Βenelli
αυτό εγραψα φιλε , ΔΑΓΚΩΝΕΙ εγραψα , ANACONDA δεν είναι ?Δημητρη μηπως το μπερδευεις με το Patternmaster Classic? αυτο ειναι το anaconda
αυτό εγραψα φιλε , ΔΑΓΚΩΝΕΙ εγραψα , ANACONDA δεν είναι ?Δημητρη μηπως το μπερδευεις με το Patternmaster Classic? αυτο ειναι το anaconda
και γιατι ρε παιδια εχει αριστερόστροφους δακτυλιους ? ειχα γραψει απιο παλια ότι το κυαθιο περιστρέφεται δεξξιοστροφα στον αυλο , τελικα λετε να ισχυει ? ποιος ειχε γραψει ότι κατι τετοιο δεν ισχυει ? θυμαται κανεις ? τελικα περιστρέφεται το κυαθιο στον αυλο ????
τελικα δεν μας ειπες , δαγκωνει ??Περιστρεφεται δεξιοστροφα. Ειχαμε και μια κουβεντα παλια εδω μεσα κατα ποσο δουλευει αυτη η πατεντα στο Anaconda. Δεν μπορω να απαντησω σε αυτο, αλλα το τσοκ δινει μεγαλη συγκεντρωση μακρια και πολυ καλες κατανομες και κοντα. Η αποδοση αυτη δεν μπορει να εξηγηθει μονο με τη συσφιξη του τσοκ. Το αποτελεσμα για μενα προσωπικα τελειο. Κυνηγω αποκλειστικα με τσοκ Anaconda τσιχλα και παπι.
πολυ αγριατελικα δεν μας ειπες , δαγκωνει ??
Φίλε Δημήτρη, αυτό που έγραψα ήταν οι παρατηρήσεις μου στον πίνακα της BREDA, που παρέθεσε ο φίλος jnp και μου έκανε εντύπωση ότι για τα ορτύκια προτείνει 3* και το 1* μόνο για χήνα και αγριόγαλλο.ο πινακας αναφέρεται σε αυλο συμβατικο μαλλον 18,3 , συμφωνα με τον πινακα το φουλ εχει 10 δεκατα συσφιξη , αν ψαξεις όλα τα οπλα και τα τσοκ του εμποριου μαλλον δεν θα βρεις κανενα με τετοια συσφιξη , σχεδόν παντα το φουλ είναι 8/10 δηλαδη 2 αστερια στην ουσια , αλλα μην ξεχνατε ότι ο πινακας είναι ενδιεκτικος , σχεδόν τα μισα οπλα της ελλαδας εχουν σταθερες κανες με 2 η 1 αστερια σταθερη συσφιξη , ακομα και μπεκατσα κυνγανε πολλοι με τετοια οπλα , στο καρτερι φονιαδες , δεν μπορω να καταλαβω τι παθαινετε όταν ακουτε την λεξη φουλ , ρευμα σας βαραει ρε παιδια ? δεν ανφερομαι σε εσενα προσωπικα φιλε ωριωνα
Για τη περιστροφη του κυαθιου ειναι το γραμμοτο,η οπλουργοι των turkey shoot βαζουυν δαχτυλιδια ισια οχι σπειρωμα στη φουστα οποως αυτα του Χρηστου,και νομιζο οτι και αυτα τετοια ειναι,και οχι σπειρωμα,θα μας πει ο ιδιος.Δηλαδη ειναι για να φρεναρει το κυαθιο και οχι για να σταματησει τη περιστροφη,στη συνεχεια στο στομιο μπαινει το γραμμωμα το οποιο σταματαει την περιστροφη αλλα και σπρωχνη ισια για μερικα μετρα το κυαθιο.
Ζολώτα το σπείρωμα είναι σε όλο το μήκος του τσοκ ή μόνο σε όσο φαίνεται απ έξω;
Εγώ δεξιόστροφο το βλέπω το σπειρωμα, μα τόσο ανάποδος είμαι;
Πυροβολητης δεν έκανα, αλλά από όσο ξέρω περιστροφή δίνεται για να διατηρήσει το βλήμα ίσια πορεία και να μην κάνει κωλοτουμπες στον αέρα,γιατί χάνει κινητική ενέργεια και έτσι μέρος του βεληνεκους του.ακριβως λοιπον όπως περιστρέφεται το βλημα στα ραβδωτα δεξιόστροφα ακιβως το ιδιοο περιστρέφεται το κυαθιο στην κανη του λειοκαννου οπλου , υπακούει στον ιδιο νομο , εχουμε καποιον φυσικο η καποιον χειριστη πυροβολου στον στρατο να μας το εξηγησει καλυτερα ?