Δοκιμασε τον κυλινδρο πριν πας σε εξωεργοστασιακο μηπως σου κανει,απο εκει και περα πας σε καννενα σκητ εως 2/10 η το σπρεαντερ,η και του Σωτηροπουλου,αλλα πρωτα τον κυλινδρο.Το 4αρι το Οπτιμα-πλας ειναι ωντος σφιχτο,γιατι ειναι σχεδον 4/10 αν θυμαμαι καλα,δεν το εχω ριξει ποτε γιαυτο και δεν εχω και συγκεντωσεις απο αυτο,στη ντουλαπα καθεται.Αλλα για γενικο κυνηγι πρεπει να πολυ καλο.Έχεις δίκιο αλλά κάτι δεν μου αρέσει στα τσοκ της breda 930 .Να φανταστις με το 4αρι και τα πάει συγκέντρωμενα
Δεν δίνει φίλε μου η breda τσοκ κυλίνδρου!!!Δοκιμασε τον κυλινδρο πριν πας σε εξωεργοστασιακο μηπως σου κανει,απο εκει και περα πας σε καννενα σκητ εως 2/10 η το σπρεαντερ,η και του Σωτηροπουλου,αλλα πρωτα τον κυλινδρο.Το 4αρι το Οπτιμα-πλας ειναι ωντος σφιχτο,γιατι ειναι σχεδον 4/10 αν θυμαμαι καλα,δεν το εχω ριξει ποτε γιαυτο και δεν εχω και συγκεντωσεις απο αυτο,στη ντουλαπα καθεται.Αλλα για γενικο κυνηγι πρεπει να πολυ καλο.
Τοτε αγορασε αναγκαστηκα κατι ανοιχτο.Δεν δίνει φίλε μου η breda τσοκ κυλίνδρου!!!
Γεια σας!!!!
Θα ηθελα να μου πειτε ενα τσοκ Γενικης Χρησης optima plus!!
Σας Ευχαριστω!!
Μανο,οπως τα λεει ο Jim,το LM κατεχει(αν ειναι 4/10 οπως λεει ο Σαραντος)...Τώρα βέβαια που ξαναείδα ότι θέλεις γενικής χρήσης θα σε πήγαινα σε σύσφιξη LM κατά προτίμηση στο Briley.
Έχεις δίκιο αλλά κάτι δεν μου αρέσει στα τσοκ της breda 930 .Να φανταστις με το 4αρι και τα πάει συγκέντρωμενα
Και δεν χαιρεσαι που τα παει συγκεντρωμενα???για φαντασου να σκορποσκαγιαζε,τοτε θα εψαχνες για κωννους και οχι για τσοκ!!λοιπον το οπλο σου ειναι απο τα καλυτερα της αγορας,οσο για τσοκ αν φερεις τα μετρα του οπλου επανω σου δε θα χανεις θηραμα με τις συγκεντρωσεις που βγαζει η καννη σου!!!Έχεις δίκιο αλλά κάτι δεν μου αρέσει στα τσοκ της breda 930 .Να φανταστις με το 4αρι και τα πάει συγκέντρωμενα
Euromix 8-9καλημέρα Δημήτρη,
με τί φυσίγγια έριξες ;
Κυνηγάω πουλιά και καρτέρι και με σκύλο φόρμας.Αυτό το γενικής χρήσης το βρίσκω λίγο αόριστο. Ίσως θα βοηθούσε περισσότερο να αναφέρεις και τι κυνηγάς περισσότερο.
Συνφωνω και γω με τον Μάνο το LM είναι αυτό που θέλεις θα σε αφήσει ευχαριστημενο στις κοντινές βολές αλλά δεν θα σε προδωσει και στις νορμάλ καρτερισιες.Τώρα βέβαια που ξαναείδα ότι θέλεις γενικής χρήσης θα σε πήγαινα σε σύσφιξη LM κατά προτίμηση στο Briley.
Αν κρίνουμε ότι έχεις ήδη φουλ για τα ψηλωμένα στο καρτέρι, άποψή μου είναι ότι θέλεις άλλα δυο τσοκ. Για το καρτέρι ένα Μ για βολή σε μέση απόσταση και για το περπατητό ένα πολύ ανοιχτό.Κυνηγάω πουλιά και καρτέρι και με σκύλο φόρμας.