Καθαρισμός Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δώσε μου τις καραμπίνες σου να τις ξεράνω όλες. :)
Crud Buster και ξερό ψωμί για ένα χρόνο, ούτε σταγόνα λάδι.
Μετά νομίζω να έχεις θεραπευτεί και δε θα βάζεις λάδια :)
Έλα ρε συ, θέλει η καραμπίνα, κινείται κλείστρο μέσα. Άμα δε βάλεις από τη δίψα στο πρώτο χαντάκι θα βουτήξει μέσα το κακόμοιρο. Θα γκανιαξει. Μα στη στεγνα;

Δώσε μου τις καραμπίνες σου να τις ξεράνω όλες. :)
Crud Buster και ξερό ψωμί για ένα χρόνο, ούτε σταγόνα λάδι.
Μετά νομίζω να έχεις θεραπευτεί και δε θα βάζεις λάδια :)
Στο πιστονι και το ποτηρακι της beretta....δεν πολυκανει δουλειά δυστυχως. Μιλάω για crud buster της G96

Έλα ρε συ, θέλει η καραμπίνα, κινείται κλείστρο μέσα. Άμα δε βάλεις από τη δίψα στο πρώτο χαντάκι θα βουτήξει μέσα το κακόμοιρο. Θα γκανιαξει. Μα στη στεγνα;
Έτσι την είχα 15 χρόνια,φουλ στην αφυδάτωση μετά από βροχή κόλλησε....τώρα ένα ψιλό φιλμάκι στη βάση μέσα...

Κώστα αγαπητέ, είναι τέτοιες οι δυνάμεις που αναπτύσσονται που πάνε πίσω το κλείστρο, που και να υπήρχε εμπόδιο όπως λες (που δεν υπάρχει, τέλεια λειασμένα είναι από τη συνεχή χρήση τα μέταλλα) δεν θα μπορούσε με τίποτα να φρενάρει το κλείστρο.

Βέβαια έχεις δίκιο, το λάδι διευκολύνει ακόμα περισσότερο την κίνηση. Αυτό συμβαίνει όμως στις 3 πρώτες τουφεκιές που είναι λάδι. Μετά είναι λάσπη από τη βρωμιά που συγκράτησε και φρενάρει το κλείστρο από την τριβή αντί να το διευκολύνει.
Αυτή είναι η γνώμη μου.
Μπορεί όμως να κάνω λάθος, σε πολλά έχω κάνει στη ζωή μου ;)

ΥΣ: αναφέρομαι σε καραμπίνα. Σε ένα πιστόλι μεταλλικό τύπου 1911, εκεί χρειάζεται οπωσδήποτε λάδι γιατί η τριβή μέταλλο με μέταλλο είναι πολύ μεγάλη και σφιχτή.

Έκατσα κι εγώ προ λίγου και καθάρισα το SKB ... Με M-Pro 7 Gun Cleaner μέσα στις κάννες και την ορειχάλκινη βούρτσα, αν και δεν το είχαν ανάγκη... Και μετά στο υπόλοιπο, λαδάκι Hoppe's 9 Lubricating oil. Περισσότερο το έκανα για τα τσοκάκια. Τα γ@μ#μένα είχαν πιάσει πουρί, που μου έβγαλε την πίστη να το βγάλω!!! Ούτε το cleaner ούτε το λάδι ούτε η βούρτσα έκαναν τίποτα! Με μαχαιράκι τα έξυσα για να τα καθαρίσω !!! Μια ώρα μου πήρε !!! Η αλήθεια είναι βέβαια ότι δεν το είχα καθαρίσει, ούτε θυμάμαι από πότε ...
Κωλοτσοκάκια, που λέει κι ο Άρης @chevy z71 !!! .sarcastic.

Σιγά την νεροσωληνα (δεν μου βάζει φατσούλες ρε γαμώτο)
βάλε τα γυαλιά μπάρμπα Κώστα.yel..yelling..bye.
Ούτε για ντοματες Γιάννη .sarcastic.
το χειμερινό μου πήγε καλά Στέλιο, μαρούλια, λαχανα, κουνουπίδια .big smile.

Status
Not open for further replies.
Back