Πολυ το χαρηκα με τη βροχουλα.νομιζω ηρθε τη κατάλληλη στιγμη.δεν ξερω για καθε περιοχη αν αρκει βεβαια αυτο το νερακι αλλα απο το τίποτα κατι ειναι.μυρισε φθινόπωρο.αναμενουμε τα καλύτερα
Πάρε ένα σομπρέρο γιατί έρχεται μίνι καύσωνας από 22 μέχρι 30.
Έκανς λίγο νεράκι το πρωί.Θέλαμε πολύ ακόμα και έχει κόψει ώρα.Έβγαλε αέρα τώρα να τα στεγνώσει.Οπότε για αύριο μόνο αστείο μου ακούγεται περί βροχής...Το windy πάντως δίνει βροχές στην κεντρική Εύβοια ακόμα και αύριο το πρωί.
Εδώ όμως ρίχνει καρέκλες ακόμη. Πιστεύω Δίρφη και γύρω περιοχές γίνεται αυτό. Χόρτασε ο τοπος εδώ. Αλλά κι άλλο να μας κανει δεν λέμε.οχι!!!Έκανς λίγο νεράκι το πρωί.Θέλαμε πολύ ακόμα και έχει κόψει ώρα.Έβγαλε αέρα τώρα να τα στεγνώσει.Οπότε για αύριο μόνο αστείο μου ακούγεται περί βροχής...
Μόνο εάν έχει κοντά μετεωρολογικο σταθμόΠως μπορούμε να δούμε για ένα συγκεκριμένο μέρος ύψος βροχής για σημερα;
Είναι πολύ νωρίς και πολύ οριακά όλα..21 που είναι Παρασκευή να το κάνουμε τριήμερο. Περιμένω και τον Περικλή βέβαια η τα πουλιά να δώσουν σύνθημα. Μπορώ να πάρω μόνο μια μερα άδεια. 2 κολλητά αδύνατον. Πήγαν να μου φάνε και το Σάββατο 22/10 για ολοήμερο σεμινάριο αλλά έχω.......γάμο μακριά!!!
Εμένα με βολεύει να κοιτάω Κοπανάκι Μεγαλόπολη ...Ανάλογα από πού έρχεται ο καιρός υπολογίζω και στο περίπου ...Περικλή , ποσό δύσκολο είναι να στήσεις ένα μετεωρολογικό σταθμό κάπου εκεί στα χωριά μας ? Υπάρχει ένας στο Κοπανάκι και ένας στα Αρφαρά, που συνήθως ειναι off![]()
Δηλαδή θα έχουμε βροχές περί…!!!Είναι πολύ νωρίς και πολύ οριακά όλα..
Μπορεί να δώσει και 2 καλές κατεβασιες ..
Μπορεί και να μην δώσει τιπτ ...
Γενικά σαν εικόνα έτσι όπως το βλέπω δεν δείχνει να τελειώνει καλά ο μήνας το τελευταίο 10ημερο.
Το μόνο που κοιτάμε αυτές τις μέρες που έρχονται είναι ο ανοιχτός καιρός πλέον για τις επόμενες 5-6 μέρες..
Μωρέ οι βροχές καλές είναι .Δηλαδή θα έχουμε βροχές περί…!!!
Μια καλή κουβέντα δεν έχεις πει ακόμα....έλεοςΜωρέ οι βροχές καλές είναι .
Μην έχουμε μπάνια και παραλίες τέλος του μήνα ..Εκεί είναι το θέμα ..
Πως να την πει??? Χθες έδειχναν το μικρό...χειμωνακι του Αγίου Δημητρίου και σήμερα θερμή εισβολή....Μια καλή κουβέντα δεν έχεις πει ακόμα....έλεος![]()
Αυτο είναι καλο δεν μας νιαζειΜωρέ οι βροχές καλές είναι .
Μην έχουμε μπάνια και παραλίες τέλος του μήνα ..Εκεί είναι το θέμα ..
Μπενουν και με 27 βαφμους δεν της πηραζειΠως να την πει??? Χθες έδειχναν το μικρό...χειμωνακι του Αγίου Δημητρίου και σήμερα θερμή εισβολή....
Άμα εχει νοτιαδουρα όμως???Μπενουν και με 27 βαφμους δεν της πηραζει