Δευτέρα θα έρθει νέο κύμα με κρύα από πάνω...αν γίνει ότι έγινε και με το πρώτο κύμα..περίμενε δύο...τρεις μέρες μετά..Γιαννη ποτε λες να βαρεσω μια πιστολα απο την δουλεια? Τριτη για Τεταρτη???. Μην πεις Δευτερα μονο...
Δευτέρα θα έρθει νέο κύμα με κρύα από πάνω...αν γίνει ότι έγινε και με το πρώτο κύμα..περίμενε δύο...τρεις μέρες μετά..Γιαννη ποτε λες να βαρεσω μια πιστολα απο την δουλεια? Τριτη για Τεταρτη???. Μην πεις Δευτερα μονο...
Καταλαβες τώρα, γιατι ειπα για παρασκευή...;;;;Δευτέρα θα έρθει νέο κύμα με κρύα από πάνω...αν γίνει ότι έγινε και με το πρώτο κύμα..περίμενε δύο...τρεις μέρες μετά..
Δεν γινεται....ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Ετσι ελεγε κι ο Π.Παντελίδης....αστα αυτα.Δεν γινεται....
Ποιος ειναι αυτος? Κυνηγαει? Γραφει εδω?Ετσι ελεγε κι ο Π.Παντελίδης....αστα αυτα.
Τεταρτη , εκλεισε!!!Δευτέρα θα έρθει νέο κύμα με κρύα από πάνω...αν γίνει ότι έγινε και με το πρώτο κύμα..περίμενε δύο...τρεις μέρες μετά..
Τρεχω μεγαλες εξαγωγες Δευτερα και Παρασκευη στην δουλεια. Ασε που θα εχει νοτιαδουρα την Παρασκευη...Ετσι ελεγε κι ο Π.Παντελίδης....αστα αυτα.
Καλά είσαι...αρκεί να μην έχουμε συννεφιά..Τεταρτη , εκλεισε!!!
Βροχη να μην εχει μονο!!!!Καλά είσαι...αρκεί να μην έχουμε συννεφιά...
Ας τα στριμώξει ο καιρός...απο πίσω τούς...και να τα δεις να έρχονται με τον κόλο..Τρεχω μεγαλες εξαγωγες Δευτερα και Παρασκευη στην δουλεια. Ασε που θα εχει νοτιαδουρα την Παρασκευη...
Έχω χάσει τις φατσουλες...γιατί..τι έκαναΚαταλαβες τώρα, γιατι ειπα για παρασκευή...;;;;
Ιταλια σε ενα βιοακουστικο στη Μπρεσια που κοιταω περνανε. Ειναι βορειοτερα ομως απο εμας. Ισπανιες Γαλλιες ψοφια πραγματα οι βιοακουστικοι. Καμια σχεση με περσι! Τουρκια δεν εχω βρει κατι.Αυτή η εβδομάδα που έρχεται είναι σημαντική...με τον καιρό για το τι θα περάσει την επομενη που είναι ή καρδιά τις μετανάστευσης ...δεν ξέρω αν κάποιος έχει πληροφορίες αν έγιναν εμφανίσεις Ιταλία Τουρκία όπως σε μάς.. Αυτή την εβδομάδα..που πέρασε....παίζει ρόλο νομίζω....
Παπαριά μάλλον....Έχω χάσει τις φατσουλες...γιατί..τι έκανα
Οκ....See you (Lazer)....Περικλή....τι κάνει
Θα το κοιτάξω αργότερα...
Δεν ξέρω αν αυτό εννοούσε ο Περικλής εχτές η προχτές..θα το δει και θα μάς πεί..Ιταλια σε ενα βιοακουστικο στη Μπρεσια που κοιταω περνανε. Ειναι βορειοτερα ομως απο εμας. Ισπανιες Γαλλιες ψοφια πραγματα οι βιοακουστικοι. Καμια σχεση με περσι! Τουρκια δεν εχω βρει κατι.
Παίζει ρόλο που το γράφω παραπάνω...γιατί ο διάδρομος εφέτος είναι Ελλάδα...γνώμη μούΙταλια σε ενα βιοακουστικο στη Μπρεσια που κοιταω περνανε. Ειναι βορειοτερα ομως απο εμας. Ισπανιες Γαλλιες ψοφια πραγματα οι βιοακουστικοι. Καμια σχεση με περσι! Τουρκια δεν εχω βρει κατι.
Ε ναι ρε συ..Δεν ξέρω αν αυτό εννοούσε ο Περικλής εχτές η προχτές..θα το δει και θα μάς πεί..
Που το χαμηλο στην Ισπανία αφήνει το Υ να ανέβει ψηλά..
View attachment 80816
Αλλά..τον δείχνει μόνο το ευρωπαϊκό...Ε ναι ρε συ..
Ειναι ο καιρος που ευνοεί τα Βαλκάνια αυτος ..
Με τον Υ Σκανδιναβία 1020 1025 σκαβει το κρυο προς την Ρωσία κτλ .