Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Είναι πολύ λάθος η κίνηση.
Όπως προείπαν συνάδερφοι αφού τα λεφτά των θηροφυλακων τα έχουν πάρει και η μισθοδοσία τους δεν επηρεάζεται από το lockdown τι ζητάει από τον εργανη η κσε;;;;
Πως πλήττεται σαν επιχείρηση δεν έχω καταλάβει.
Αν πάρουν τα λεφτά που λένε από τον εργανη, δεν θα είναι πλεοναζοντα στον προϋπολογισμό;
Που θα αξιοποιηθούν;;;
Αν ήθελαν κάπως να βοηθήσουν τους Θηροφυλακες μπορούσαν να διεκδικήσουν κάποια λεφτά από αυτά που θα δωθούν ως έξτρα σε αστυνομία, νοσηλευτικούς και λοιπούς που θα εργαστούν παραπάνω και χωρίς άδεια το διάστημα της καραντίνας και έτσι θα αναγνωριζονταν το εργο που προσφέρουν πάντα, αλλά ένα παραπάνω την δύσκολη περίοδο που περνάμε.

Δεν γνωριζω γιατι η ΚΣΕ προεβει σε αυτη την ενεργεια. Μηπως η συνομοσμονδια λογο της μειωσης των αδειων ειναι στα προθυρα χρεοκοπιας? Γιατι οταν φτιαχτηκε η ομοσπονδιακη θηροφυλακη ηταν αλλα τα δεδομενα... Αν δει καποιος καποιον να λαθροθηρευει, το ποιο ασφαλες ειναι να ενημερωσει την αστυνομια αυτη τη στιγμη, που διαθετει και τα μεσα και την τεχνογνωσια να συλλαβει με αφαλεια, ενοπλους ανεγκεφαλους. Συναδελφοι, απο τα χρηματα που δινουμε καθε χρονο, αν το κρατος δεν εβαζε χερι και αφηνε να τα διαθεσουμε για το καλο της φυσης και του θηραματος θα ηταν αλλιως τα πραγματα σημερα.
Κώστα την θυροφυλακη την έχουμε πληρώσει και για φέτος και στην τελική εάν το ταμείο είναι μείον ας μειώσουν προσωπικό
Αφού μας εξηγήσουν αναλυτικά και πειστικά με στοιχεία γιατί είναι μείον το ταμείο εννοείται

Εγω πιστεύω σε ενα άλλο σύστημα πιο αποκεντρωτικο και πιο ευέλικτο.
Ας πούμε σε επίπεδο περιφερειων και με άδειες που θα βγαίνουν μέσω εφαρμογής, για το-α θηράματα που μας ενδιαφέρουν.
Για το διάστημα και για την περιοχή που θέλουμε να κυνηγήσουμε.

Εγω πιστεύω σε ενα άλλο σύστημα πιο αποκεντρωτικο και πιο ευέλικτο.
Ας πούμε σε επίπεδο περιφερειων και με άδειες που θα βγαίνουν μέσω εφαρμογής, για το-α θηράματα που μας ενδιαφέρουν.
Για το διάστημα και για την περιοχή που θέλουμε να κυνηγήσουμε.
Αυτή θα είναι η κατάληξη και δεν ξέρω αν θα είναι για καλό η για κακό

Αν είμουν πρόεδρος της ΚΣΕ πάντως θα φρόντιζα για μια δωρεά στο κράτος για τον covid ... Ποσό αδιάφορο ... Αλλα θα φρόντιζα να το διαφημίσω δεόντος. Το να στερούν την δουλειά στους θηροφύλακες ενώ έχουμε όλοι προπληρώσει τους μισθούς τους είναι ΤΡΑΓΙΚΟ.
Αποφάσεις του ποδαριού, και εν βρασμώ εκτός αν μας εξηγήσουν το σκεπτικό τους ...

Εγώ βλέπω 2 λόγους:
1ος το κάνουν για εκβιασμό προς τη κυβέρνηση για την απαγόρευση κυνηγιου.Μέγα λάθος.
2ος θελουν να φάνε λεφτά. Καθόλου απίθανο γιατί δε νομίζω να ελεγχοντε από καπου...
Μπορεί να κάνω και λάθος....αλλά ποια άλλη αιτία μπορεί να υπάρχει;

Η αστυνομία τά έχει πάρει στο κρανίο γιατί τούς περνουνε συνέχεια τηλέφωνο ότι κυνηγάνε και υπάρχουν αντιδράσεις από την αστυνομία ότι δεν μπορεί να κάνει έτσι την δουλειά της κάθε τρεις και λίγο να τρέχει στα βουνά.μηπως εκεί πάει να παιχτεί όλο το παιχνίδι και γίνονται όλα αυτά?

Είχα γράψει ότι εάν η ΚΣΕ έχει κάνει όντως τις κινήσεις που είπε η ευθύνη είναι στην πλευρά της κυβέρνησης
Αλλά εάν η ΚΣΕ πάει να το παίξει νταβατζής νομίζοντας ότι θα εκβιάσει την κυβέρνηση βάζοντας σε αργία την θυροφυλακη που έχουμε πληρώσει όλοι μας και αφήνοντας το πεδίο παντελώς ελεύθερο στους λαθροθήρες δεν είναι μόνο γελασμένοι είναι και για φτύσιμο
Στα αρχιδια της η κυβέρνηση για την θυροφυλακη στα αρχιδια της και για την λαθροθηρία στα αρχιδια και της αστυνομίας να τρέχει τρεις και λίγο στα βουνά πάλι εμείς θα τα λουστουμε που τηρούμε ότι μας λένε
Η κυβέρνηση και η αστυνομία έχουν αλλά πράγματα να σκεφτούν τώρα σιγά μην δώσουν σημασία στο αν θα πάει ο Χ για καρτέρι μπεκατσας η ο Ψ για λαγό με τα φώτα

Status
Not open for further replies.
Back