Δεν είναι ο μόνος..Το ίδιο συμβενει και σε άλλους κυνηγετικούς Συλλόγους..Πουθενά δεν είδα καμία δραστηρίοτητα ή πρωτοβουλία.
Εμφανίζεται μόνο στην περίοδο ανανέωσης αδειών ή εκλογών με sms
Δεν είναι ο μόνος..Το ίδιο συμβενει και σε άλλους κυνηγετικούς Συλλόγους..Πουθενά δεν είδα καμία δραστηρίοτητα ή πρωτοβουλία.
Εμφανίζεται μόνο στην περίοδο ανανέωσης αδειών ή εκλογών με sms
Οπως τα λες είναι και εγω που πηγα έκανα καποιες προτάσεις και με κοιτουσαν σαν εξωγήινο προφανως δεν με είχαν δει πάλι .Δεν μου έτυχε να πάω σε κάποια συνέλευση στον σύλλογο της Καλλιθέας που είμαι μέλος, γιατί είμαι νέος κυνηγός.
Όμως δηλώνω απερίφραστα ότι είμαι απογοητευμένος με τον εν λόγω σύλλογο και εξηγώ.
Πουθενά δεν είδα καμία δραστηρίοτητα ή πρωτοβουλία.
Εμφανίζεται μόνο στην περίοδο ανανέωσης αδειών ή εκλογών με sms.
Επικροτώ τον Κυνηγετικό σύλλογο Αλμυρού που αναλαμβάνει πάρα πολλές δραστηρίοτητες και πρωτοβουλίες.
Το ίδιο και με ορισμένους συλλόγους της επαρχίας.
Η Αθήνα τι έχει κάνει μέχρι τώρα.Ούτε τα σαιτ δεν δουλεύουν.
Ούτε καν είδα ποτέ κάποιο επιμορφωτικό σεμινάριο ή συνέδριο.
Ας με διαψεύσει κάποιος , γιατί μπορεί και να αδικώ κανέναν.
...και πόσα δεν ξέρουμε!!!!!!!!!!!!!
Δεν γνωρίζω αν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο αστείο. Αν όχι, έχουμε σημαντικότατες εξελίξεις
Σοκ και Δέος για το κυνήγι…Παραίτηση Παπαδόδημα
Εγώ έφυγα από το συγκεκριμένο σύλλογο γιατί δεν έχω άλλο τρόπο διαμαρτυρίας για την παράγκα που έχουν στήσει εκεί από χρόνια. Μακάρι να ανήκα σε κάποιον ενεργό σύλλογο της επαρχίας.Δεν μου έτυχε να πάω σε κάποια συνέλευση στον σύλλογο της Καλλιθέας που είμαι μέλος, γιατί είμαι νέος κυνηγός.
Όμως δηλώνω απερίφραστα ότι είμαι απογοητευμένος με τον εν λόγω σύλλογο και εξηγώ.
Πουθενά δεν είδα καμία δραστηρίοτητα ή πρωτοβουλία.
Εμφανίζεται μόνο στην περίοδο ανανέωσης αδειών ή εκλογών με sms.
Επικροτώ τον Κυνηγετικό σύλλογο Αλμυρού που αναλαμβάνει πάρα πολλές δραστηρίοτητες και πρωτοβουλίες.
Το ίδιο και με ορισμένους συλλόγους της επαρχίας.
Η Αθήνα τι έχει κάνει μέχρι τώρα.Ούτε τα σαιτ δεν δουλεύουν.
Ούτε καν είδα ποτέ κάποιο επιμορφωτικό σεμινάριο ή συνέδριο.
Ας με διαψεύσει κάποιος , γιατί μπορεί και να αδικώ κανέναν.
Αν είναι αστείο στο τέλος μακάρι να γελασουμε κι όχι Ιούλιο να κλαιμε.Αν κρίνω σωστά κάποιες ειρωνικές φράσεις, μάλλον πρόκειται για πρωταπριλιάτικο αστείο...
Θα μου αρεσε πολυ να μην ητανΑν είναι αστείο στο τέλος μακάρι να γελασουμε κι όχι Ιούλιο να κλαιμε.
Τώρα παρατήσρησα ότι στο background της "είδησής" στην κεντρική σελίδα του site υπάρχει η εικόνα του Πινόκιο! .buy buy. .buy buy. .buy buy.Αν κρίνω σωστά κάποιες ειρωνικές φράσεις, μάλλον πρόκειται για πρωταπριλιάτικο αστείο...
Στην Λημνο έχει απόυλητα αγροτεμάχια οπότε κάντε υπομονή έχουμε μέλλον ακόμαΔεν γνωρίζω αν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο αστείο. Αν όχι, έχουμε σημαντικότατες εξελίξεις
Σοκ και Δέος για το κυνήγι…Παραίτηση Παπαδόδημα