Ναι αλλά όχι στην ίδια τιμή, σίγουρα υπάρχουν πολλές αλλά καμία σχέση σε τιμή πλέον.Όταν κάπου δημιουργείται κενό, έρχετε κάτι αλλο να πάρει τη θέση του κενού...
Ναι αλλά όχι στην ίδια τιμή, σίγουρα υπάρχουν πολλές αλλά καμία σχέση σε τιμή πλέον.Όταν κάπου δημιουργείται κενό, έρχετε κάτι αλλο να πάρει τη θέση του κενού...
Δεν ξέρουμε ακόμα.Δηλαδή η ισπανικές πυρητιδες τέρμα για να κσταλαβω
Και οι κατασκευαστές εδώ με τι θα γεμίσουν που το 99% βάζουν ισπανικές…. Ορέ φίλε τι έχει να γίνει φέτος φόλες που θα πεσουνΔεν ξέρουμε ακόμα.
Η maxam αγοράστηκε από άλλη εταιρία.
Αυτό σημαίνει ότι ή μπορεί να την εξαφανίσει από προσώπου γης ή να την διατηρήσει (αυτή και τα προϊόντα της) χωρίς καμία αλλαγή, ακόμα και το όνομα.
Θα δούμε τι θα γίνει.
Κάτσε να δούμε ... Το site πάντως της maxam έχει "πέσει".Και οι κατασκευαστές εδώ με τι θα γεμίσουν που το 99% βάζουν ισπανικές…. Ορέ φίλε τι έχει να γίνει φέτος φόλες που θα πεσουν
Κάπου εκεί πάει το πράγμα να μας κάνουν να περνούμε έτοιμαΑγαπημενες οι csb...
View attachment 47382αλλα ως εκει...
Δεν θα στεναχωρηθω και για την Maxam τωρα...
Αν εχουν σκοπο να αυξησουν τις τιμες στην ιδιογομωση, ας περιμενουν να πουλησουν υλικα στους ιδιογομωτες Ωναση και Νιαρχο !
Ομως, αυτοι ( Ωνασης & Νιαρχος ) αγοραζουν ετοιμα, ακριβα, δεν καθονται να γεμισουν....
Οποτε, αν περιμενουν ο ιδιογομωτης να αγορασει ετοιμα φυσιγγια ακριβοτερα, ας ξερουν οτι θα δουν τον τζιρο τους να καταβαραθρωνεται...
Ας κλαψουν αυτοι για την αγελαδα που τους εδινε γαλα και ψοφησε, οχι εγω...
Κάτσε να αγοράζεις με 10ευρω τσιχλοφύσιγγο και τα ξαναλέμεΚαιροs ηταν . Να και κατι ευχαριστο .Δεν τιs χωνεψα και ποτε μου τιs Ισπανικεs πυριτιδεs. Oυτε αυτεs ουτε και τουs ταυρουs τουs ουτε τα κερατα τουs . Oυτε και την Μπαρτσα .
Ούτε εγώ καθολου μόνο την παλιάς κοπής psb1 την συμπάθησα.., για της άλλες μακριά και αγαπημενηΚαιροs ηταν . Να και κατι ευχαριστο .Δεν τιs χωνεψα και ποτε μου τιs Ισπανικεs πυριτιδεs. Oυτε αυτεs ουτε και τουs ταυρουs τουs ουτε τα κερατα τουs . Oυτε και την Μπαρτσα .
Αν εχει το ψωμι και το γαλα 5 η 10 ευρω για τα φυσιγγια θα στενοχωρηθω?Κάπου εκεί πάει το πράγμα να μας κάνουν να περνούμε έτοιμα
Moλιs τελειωσουν οι δηλωσειs θα βρω ευκαρια για γεμισμα με G 3000 , JK6 B και C7 . Εχω μπολικεs και AQUILLA δεν θα χαθουμε.Κάτσε να αγοράζεις με 10ευρω τσιχλοφύσιγγο και τα ξαναλέμε![]()
Κάπου θα βρούμε οικονομικά υλικά δεν μποριΑν εχει το ψωμι και το γαλα 5 η 10 ευρω για τα φυσιγγια θα στενοχωρηθω?
Ειπαμε, φυσιγγι και καθιστο πουλι...
Θα δουμε ρε παιδια...
Εγώ για φέτος είμαι οκ από πυρητιδεςMoλιs τελειωσουν οι δηλωσειs θα βρω ευκαρια για γεμισμα με G 3000 , JK6 B και C7 . Εχω μπολικεs και AQUILLA δεν θα χαθουμε.
Κάτσε να αγοράζεις με 10ευρω τσιχλοφύσιγγο και τα ξαναλέμε![]()
Εγώ ένα πραγμα ξέρω να πω...Κάτσε να αγοράζεις με 10ευρω τσιχλοφύσιγγο και τα ξαναλέμε![]()
Θα παραμείνουν στο τέλος 4/5 εταιρίες σε όλο το κόσμο και θα πάει το μονοπώλιο συνεφο .Όλοι με μονοκανα στο τέλος .
Δηλαδη, τερμα η 8σφαιρες αποθηκες?Θα παραμείνουν στο τέλος 4/5 εταιρίες σε όλο το κόσμο και θα πάει το μονοπώλιο συνεφο .Όλοι με μονοκανα στο τέλος .