Κυνηγετικές Πυρίτιδες Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ειναι σφαγισμενη Βασιλη...Και ΤΕΚΝΑ που θα στειλει...και Α1 που θα στειλω εγω..

Παλευω 17 ή 18 πυριτιδες...Το εκανα απο ιδιογομωτικη ''ανησυχια''....αποφασισα να κρατησω μονο
5 πυριτιδες...Απο τις αλλες οταν τελειωσουν δεν τις ξανα αγοραζω !!!
Βαλτες ολες μαζη και γραψε πανο χαρμανητης,οπως μου δοσανε εμενα την αλη .very funny. .hair.

Ειναι σφαγισμενη Βασιλη...Και ΤΕΚΝΑ που θα στειλει...και Α1 που θα στειλω εγω..

Παλευω 17 ή 18 πυριτιδες...Το εκανα απο ιδιογομωτικη ''ανησυχια''....αποφασισα να κρατησω μονο
5 πυριτιδες...Απο τις αλλες οταν τελειωσουν δεν τις ξανα αγοραζω !!!
Θα κρατησεις, tecna,Sipe MB32, MB36 και την MG2 να φανταστώ;;;

Θα κρατησω S4 -SIPE - TECNA - MG2 - SSB-150.....και ισως και την SP2...ξεπερασα τις 5 και πηγα στις
6 πυριτιδες....Αλλα αλλο 6 και αλλο 18 πυριτιδες Κωστή μου !!! :)
Την g3000 δεν την έχεις σε υπόληψη κ Νίκο? Δύσκολα βρίσκω φυσιγγιο γεμισμενο με αυτήν που να μην μου αρέσει. Για πιο λάιτ καταστάσεις από αυτά που παρουσιάζεις συνήθως

Οι Ιταλοί δεν θα ξανά πουλήσουν Tecna Sipe και Gm3 στην Ελλάδα θα τις κρατάνε μόνο για να γεμίζουν οι ίδιοι με αυτές όσοι τις γουστάρουν και γεμίζουν φυσίγγια ας κάνουν τα κουμάντα τους
Σήμερα μίλησα με Κένταυρο και ζήτησα Τecna και μου είπε ότι θα αργήσει πολύυυυυυ να έρθει και να βρω άλλη.
Το 1821 φτιάχναμε τις δικές μας πυρίτιδες στη Δημητσάνα, τώρα περιμένουμε να μας ελεήσουν οι ιταλοί. Να μη μας φέρουν ποτέ, είμαστε κατώτεροι.

Οι Ιταλοί δεν θα ξανά πουλήσουν Tecna Sipe και Gm3 στην Ελλάδα θα τις κρατάνε μόνο για να γεμίζουν οι ίδιοι με αυτές όσοι τις γουστάρουν και γεμίζουν φυσίγγια ας κάνουν τα κουμάντα τους
Ποιος τα λεει αυτα;;;

Επισης, ΑΝ σταματησουν να εισαγωνται αυτες οι "βασικές" πυριτιδες, τοτε οι μεγαλες εταιρείες που ψωνιζουν τόνους απο αυτες, θα βαρανε κλαρινο φιλε....δυσκολο να γινει αυτο...

Last edited:
Σήμερα μίλησα με Κένταυρο και ζήτησα Τecna και μου είπε ότι θα αργήσει πολύυυυυυ να έρθει και να βρω άλλη.
Το 1821 φτιάχναμε τις δικές μας πυρίτιδες στη Δημητσάνα, τώρα περιμένουμε να μας ελεήσουν οι ιταλοί. Να μη μας φέρουν ποτέ, είμαστε κατώτεροι.

75% Νίτρο.....τη διβασικες κ @ρχ....@ μου λετε μετα....:p

Πολυ ωραιο βιντεο...!!!!! .shake hands.

75% Νίτρο.....τη διβασικες κ @ρχ....@ μου λετε μετα....:p

Πολυ ωραιο βιντεο...!!!!! .shake hands.
Αυτούς που έχουν τους μπαρουτομυλους στη Δημητσάνα,τώρα βγάζουν εκρηκτικά για έργα οδοποιίας ,τους γνωρίζω προσωπικά. Αφοί Μάλεβιτη λέγονται ,τους είχα καθημερινούς πελάτες σε μια ταβέρνα που είχα εκεί....

Ποιος τα λεει αυτα;;;

Επισης, ΑΝ σταματησουν να εισαγωνται αυτες οι "βασικές" πυριτιδες, τοτε οι μεγαλες εταιρείες που ψωνιζουν τόνους απο αυτες, θα βαρανε κλαρινο φιλε....δυσκολο να γινει αυτο...
Μου το είπε ένας που πουλάει ακόμα φυσίγγια στα Χανιά ο Λάμπρος για αυτό δεν έχει γεμίσει ακόμα τον τελείωσαν οι Ιταλοί.

Σου είπε έτσι γιατί παρακαλάνε αλλά στην ουσία έχει τελειώσει πάρε απο όπου βρεις όση υπάρχει

Status
Not open for further replies.
Back