Κυνηγετικές Πυρίτιδες Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ποιά πυρίτιδα θα προτιμούσατε για αγορά. MB36 ή PSB2 παραγωγής maxam; Θα χρησιμοποιηθεί για φυσίγγια 34 γρ έως 37 γρ σε νο5 και νο6.
Η PSB-2 είναι πολύ καλό υλικό αλλά λόγο έλλειψης των καψυλίων Uee που συνεργάζεται πιο καλά θα δυσκολευτείς.
Για αυτό θα σου πρότεινα την Mb 36 που επίσης είναι πολύ καλή πυρίτιδα!

Την ίδια άποψη είχα και 'γω, όμως φέτος έριξα κάτι 34 γρ νο6, του Ρουμελιώτη με PSB2 και μου άρεσαν αρκετά. Γι αυτό μου μπήκαν ιδέες. Επίσης είναι 26 ευρώ/κιλό πιο φθηνή.
Οτι θεωρεις εσυ καλυτερο για σ'ένα, κάνε...εγω ειμαι ταγμένος στις μπασιερικές ούτως ή αλλος...:D
με την μβ36 εχω αλεργια στα χαμηλα της κρεμαει για πλακα ,
Εξηγεισε μου τι ακριβως εννοείς (στα χαμηλά της) ;;;
Σε γραμμαρια γομωσης ή πυρήτιδας;;

στα 36 γρ δεν μπορεσα να συνηθίσω φυσίγγι,μεχρι 2γρ πυρίτιδα και μεχρι 688 σε καψυλι παλι ακρη δεν βρεθηκε,απο τον Οκτώβριο και μετα ήθελες καθε μερα αλλο στήσιμο, τελικα την φορτωσα στο 2++ σε καλ 76 με gualandi tubo στα 36 με ρελι και χαρτακι και εκανε αξιοπρεπές μπαμ.

Ποια πυριτιδα ειναι αυτη βρε παλικαρια μου ???
Την γνωριζει καποιος ??
Δοσολογια 2,5Χ40-42 Γραμμαρια σκαγια...Το καψουλι αυτο που βλεπετε...

View attachment 69238
View attachment 69239
Γουιντζεστερ ειναι το φυσιγγι Νικο ! Αν ναι καποια δικια της αλιως για καποια αμερικανικη φαινεται

Ποιά πυρίτιδα θα προτιμούσατε για αγορά. MB36 ή PSB2 παραγωγής maxam; Θα χρησιμοποιηθεί για φυσίγγια 34 γρ έως 37 γρ σε νο5 και νο6.
Τα τελευταία χρόνια η PSB γενικά έχουν αλλάξει κωδικούς και προοδευτικότητες 444 φορές. Όποτε ότι εχει να κάνει MB είναι σταθεροί αξία. Να έχεις υπόψιν ότι εγώ ακούω PSB και αλλάζω δρόμο, έχω προκατάληψη.

Τα τελευταία χρόνια η PSB γενικά έχουν αλλάξει κωδικούς και προοδευτικότητες 444 φορές. Όποτε ότι εχει να κάνει MB είναι σταθεροί αξία. Να έχεις υπόψιν ότι εγώ ακούω PSB και αλλάζω δρόμο, έχω προκατάληψη.
Ευχαριστώ Νίκο. Μάλλον θα φορτώσω κι άλλη mb36.

Φορτωστε πυριτιδες, γιατι τα υλικα ξανα περνουν επανω....π.χ. οι LB6 αυτη τη στιγμη, λανσαρωνται στην αγορα προς 9.90€ τα 100τμχ...Ελλαδα ετσι...
Οι πυριτιδες οι σκοπευτικες θα φτασουν το 30€....οι δε πυριτιδες τις N.S. ...αστο, καλυτερα να μην εισαχθουν...εν ολιγης, οι τιμες των πυριτιδων που πωλούνται ΤΩΡΑ σε τιμή κιλού, θα πωλούνται σε τιμη ΜΟΝΟ των 500gr....το κιλο θα ξεπερασει το 100€...χρυσός..
Δυστιχώς, θολώνει το τοπίο για τον ιδιογομωτη.

Φορτωστε πυριτιδες, γιατι τα υλικα ξανα περνουν επανω....π.χ. οι LB6 αυτη τη στιγμη, λανσαρωνται στην αγορα προς 9.90€ τα 100τμχ...Ελλαδα ετσι...
Οι πυριτιδες οι σκοπευτικες θα φτασουν το 30€....οι δε πυριτιδες τις N.S. ...αστο, καλυτερα να μην εισαχθουν...εν ολιγης, οι τιμες των πυριτιδων που πωλούνται ΤΩΡΑ σε τιμή κιλού, θα πωλούνται σε τιμη ΜΟΝΟ των 500gr....το κιλο θα ξεπερασει το 100€...χρυσός..
Κώστα ξανά ήρθαν η Τέκνα και η σιπε ?

Κώστα ξανά ήρθαν η Τέκνα και η σιπε ?
Οχι...κι ουτε προκειτε πιστευω...
Αν ερθουν διβασικες, θα παθουμε πλακα με τις τιμες τους...δεν θα πιστευουμε στα ματια μας...
Οι διβασικες θα φλερταρουν στα 120€+/κιλο...ετσι, καλυτερα να μην ερθουν φιλε.
ΑΛΛΑ ο ιδιογομωτης, εχει την τρελα κ θα ψωνισει κ παλι...ειμαστε μαζωχες.

Γιατι βρε Κωστη μου θολωνει το τοπιο στην ιδιογομωση ???
Τα εμπορικα πιστευεις οτι θα ειναι ποιο φτηνα ??
Μια η αλλη θα ειναι. φιλε....Απλα καποιοι θα κοψουν τις τριπλετες.... ;) :)

Οχι...κι ουτε προκειτε πιστευω...
Αν ερθουν διβασικες, θα παθουμε πλακα με τις τιμες τους...δεν θα πιστευουμε στα ματια μας...
Οι διβασικες θα φλερταρουν στα 120€+/κιλο...ετσι, καλυτερα να μην ερθουν φιλε.
ΑΛΛΑ ο ιδιογομωτης, εχει την τρελα κ θα ψωνισει κ παλι...ειμαστε μαζωχες.
Ευχαριστώ ήθελα να είμαι σίγουρος γιατί όταν είπα πέρυσι εδώ ότι δεν θα ξανά έρθουν πετάχτηκαν κάποιοι και με βρίσανε λές και εγω έκοψα την εισαγωγή χαχαχαχα

Τ
το πετρέλαιο έχει φτάσει στα πιο χαμηλά όπως ήταν το 2021 και εμείς ακόμα πληρώνουμε παραπάνω! Α ρε ματσουκι που θέλουνε!!

Status
Not open for further replies.
Back