Κυνηγετικές Πυρίτιδες Αρχείο

Status
Not open for further replies.
εγώ ρώτησα για πυρίτιδες BP) Ιούνιο, ίσως και Σεπτέμβριο.
Εδω κι 1 χρονο παμε απο 3μηνο σε 3μηνο.....αν ερθουν πυριτιδες B&P μη τις περιμενουμε κατω απο 50€/500gr κ ποσο μαλλον απο καταστημα οπου λειτουργεί μονοπώλειο....απο τη στιγμή που οι PSB εφτασαν ηδη στα 35€ Μ.Ο....

Σε σημερινή επικοινωνία με Κένταυρο μου είπε ότι αναμένονται πυρίτιδες (εγώ ρώτησα για πυρίτιδες BP) Ιούνιο, ίσως και Σεπτέμβριο. Πάντως η PSB2 SPECIAL κοντεύει να τελειώσει.
Και πέρσι τα ίδια μου είπε ....μην ρωτάτε απλά ξεχαστε το

Εδω κι 1 χρονο παμε απο 3μηνο σε 3μηνο.....αν ερθουν πυριτιδες B&P μη τις περιμενουμε κατω απο 50€/500gr κ ποσο μαλλον απο καταστημα οπου λειτουργεί μονοπώλειο....απο τη στιγμή που οι PSB εφτασαν ηδη στα 35€ Μ.Ο....
Δεν φταίει ο Γιώργος αυτά του λένε οι εισαγωγείς

Πάει αυτή η τιμή, στα 37- 39 ευρώ το μισό κιλό. Έχει αυτή την στιγμή. Για ρίξε μια ματιά στη σελίδα του. Ρε τους μαφιόζους ποτέ προλαβαίνουν και κάνουν αύξηση.
Πραγματικά. Αν θυμάμαι καλά κάτω από 20 ευρώ έκανε το μισόκιλο πριν δύο χρόνια η csb5. Κάπου στα 16-17 ευρώ την είχα πάρει. Έχουν ξεφύγει οι τιμές.

Για εκεί πάει το πραμα...

View attachment 87556
Γενικά η γεωργία έχει μπει σε σκοτεινό δρόμο. Αυτό που λέμε κλιματική αλλαγή έχει επιρρεασει πάρα πολύ τον αγροτικό τομέα. Ο κόσμος φωνάζει και έχει δίκιο, ότι το λάδι είναι ακριβό. Όμως δεν υπάρχει λάδι. Εγώ από 15 στρέμματα έκανα 300 κιλά λάδι, από 2 τόνους που έκανα αλλά χρόνια. Το λέω για να καταλάβει ο κόσμος που δεν έχει σχέση με τον αγροτικό τομέα τι συμβαίνει. Και δεν είναι μόνο η Ελλάδα έτσι. Και δεν είναι μόνο οι ελιές. Φέτος και τα σταφύλια θα έχουν πρόβλημα και τα βερίκοκα. Δεν ξέρω αν διορθώνονται τα πράγματα. Δηλαδή όταν λέμε δεν έκανε χειμώνα, αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα. Δεν επιρρεαζει αυτό μόνο το κυνήγι ή την έλλειψη νερού. Και το κρύο παίζει το ρόλο του.

Θα είναι τεράστιο πλήγμα για την ελληνική οικογένεια .
Το λάδι δεν είναι απλός καρπός, είναι χρυσάφι για την ελλαδα.
Ελλάδα...
Ούτε ως παραγωγοί, ως καταναλωτές και ως κράτος προστατέψαμε, ενδιαφερθήκαμε και σεβαστήκαμε την ελιά και το λάδι...

Υβρις, άτη, νέμεσις και τίσις τώρα όπως μας αξίζει...

topic.

Status
Not open for further replies.
Back