Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Γεια σου ρε Διονύση.φιλε οπότε θέλετε να έρθετε θα κάνουμε τα κυνηγια μας και θα περνάμε ωραία. Άμα γουστάρετε πάμε και για κανένα ψάρεμα....
Προτιμώ να τα έχεις πιάσει εσύ τα ψάρια κ εμείς να τα φάμε .big smile.

Αχ και να το χάζευα σε καμιά πιατέλα και δίπλα πατζάρια και ζυμωτό ψωμί .......

Το θέμα Χρήστο δεν είναι αν θα έρθουμε, το ερώτημα που με βασανίζει, μετά από τις ασυναρτησίες που κατά καιρούς διαβάζω, είναι ένα....μόνον ένα :
"Να ψωνίσω φυσίγγια" ;;;;;;;;;;;;:D
ha haaa

Η φώτο στο Avatar είναι η σημερινή ψαριά.μεσα στα μαγιατικα ήταν δώρο ο ροφός 15 κιλά. Τα τυχερά του επαγγέλματος.....
Καλο απογευμα! Μπραβο Χρηστο! Ψαρουκλες πραγματικα!Επαγγελματιας ψαρας εισαι η μονο χομπυ;

Κώστα εδώ ήμουνα και σήμερα αλλά ξεμπέρδεψα απο τη δουλειά στις 10 :30 το βράδυ.Κατευθειαν για φαγητο και επιστροφή στο ξενοδοχείο πριν λίγο.Φλώρινα εχω να ερθω 7χρόνια.Και αύριο εδω θα ειμαι αλλά ποιος ξερει τι ώρα θα ξεμπερδέψω πάλι.Και αυριο λέγαμε αν τελειώσουμε μεσημερι να πηγαίναμε μια βόλτα στην Καστοριά.Ομως πέρα απ τη δουλειά , με τον κατακλυσμό που κάνει τίποτα δεν ειναι σίγουρο.
Ασε που μόλις εμαθαν οτι ειμαι εδώ, καταλάβαν αμέσως τι φταίει που πλημμύρισαν και θέλουν να με διώξουν .
.sarcastic.
.vert funny..crying smile.εμμμμμμμμμμμμ και πας και εσυ βρε τυχερακια .xm.

Καλο απογευμα! Μπραβο Χρηστο! Ψαρουκλες πραγματικα!Επαγγελματιας ψαρας εισαι η μονο χομπυ;
Γιαννη τα 6 τελευταία χρόνια είμαι επαγγελματίας,παλια το είχα σαν χόμπυ γιατί δούλευα αλουμινας αλλά όταν η οικοδομή πάτωσε και δεν υπήρχαν δουλειές έκανα αυτό που ήξερα να κάνω από μικρός,ειμαι από 7χρονον μέσα στη θάλασσα,ο παππούς μου επαγγελματίας ψαράς(εχει φύγει από την ζωή)από τους καλύτερους στην Πρέβεζα μου έμαθε τα πάντα και έτσι συνεχίζω και εγώ τώρα .........

Status
Not open for further replies.
Back