Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Οχι ρε φιλαρακι μου καλο.:)
Μην το συνεχίσουμε αδικως .
Μια χαρα ειναι ολα.
Θα κανουμε και τα καλαμπουρια μας και τα αστεια μας στην κυνηγετικη γωνια που ειναι η θεση τους :)
Δεν συμφωνω αλλα δεν σε πιεζω και αλλο.

Αργά σήμερα κατά τις 11.00 άνεβηκα ψηλά με υψηλές προσδοκίες για κάποιο μπάσιμο μάλιστα συνάντησα ψιλό χιονάκι.Αφού έψαξα όλα τα μέρη για μπάσιμο δεν πείραμε ούτε μυρωδιά και επειδή είχε παγωνιά είπα να ψάξω σε καποιο προσηλιο μέρος και δεν αργησε να γίνει η πρώτη φέρμα μέχρι να φτάσω το σκυλί έσπασε τη φέρμα και ψάχνει εναγωνίως όμως η μπεκατσα περπατάει και με κάποιο περίεργο τρόπο φεύγει από πίσω μου απόλυτος αιφνιδιασμός η αποτυχία σίγουρη.επόμενη φέρμα πολύ κοντά το πουλί κάθεται ήσυχο καλή θέση απέναντι από το σκυλο μια μπεκατσα αδύνατη μονο 270γρμ.άλλη μια έφυγε μπροστα από το σκύλο χωρίς να πάρει μυρωδιά η σκυλίτσα ατουφεκιστη και ακόμα μια που έφυγε από το πρανες του δώρο μου αφού ββρέθηκε ακριβώς στην πορεία μου αλλά την χαιρετισα απλώς .Έτσι πήρα το δύσκολο δρόμο της επιστροφής στο αυτοκίνητο και όταν έφτασα σε αυτό θαύμαζα την επίμονη της τζιλντας να ψάχνει έχω βγάλει τα παπούτσια το όπλο μέσα στο αυτοκίνητο όπου ακούω ξανά το μπιπερ τι να κάνω με τα σαμπο γεμιζω το όπλο και αφού τρώω και δύο γλιστρες στα φύλλα φτάνω στη σκύλα που έχει μπλοκάρει τέλεια ένα πουλί το οποίο και πετυχαίνω .

Όπως σας διαβάζω, με φωτό ή όχι, με αρρωσταίνετε.....
εφέτος, για πρώτη χρονιά διαβάζω παντού τις ιστορίες σας σε κάθε θήραμα και τρελαίνομαι....
Δεν ξέρω τί να πρωτοθαυμάσω από τα κυνήγια σας, εγώ ο κυνηγός από τα τσιμέντα της πρωτεύουσας που πρέπει να κάνω 2χ200χλμ για μια χούφτα τσιροπούλια !
Συνεχίστε έτσι, απολαύστε υπεύθυνα !

Όπως σας διαβάζω, με φωτό ή όχι, με αρρωσταίνετε.....
εφέτος, για πρώτη χρονιά διαβάζω παντού τις ιστορίες σας σε κάθε θήραμα και τρελαίνομαι....
Δεν ξέρω τί να πρωτοθαυμάσω από τα κυνήγια σας, εγώ ο κυνηγός από τα τσιμέντα της πρωτεύουσας που πρέπει να κάνω 2χ200χλμ για μια χούφτα τσιροπούλια !
Συνεχίστε έτσι, απολαύστε υπεύθυνα !
Ετοίμασε το ψυγειακι εσυ;)

Πολλα πουλια στο νησί και τα περισσότερα έχουν πιάσει από τη μέση και κάτω. Είδα και άκουσα τρέλλα νούμερα, δυστυχώς τα καρτερία έχουν πάρει φωτιά γι'αλλη μία φορά. Το σούρουπο που ήμουν στα σκυλάκια να τα ταισω έπεφταν οι τουφεκιες και ένιωσα μία θλίψη και οργή να με διακατέχει, από το κτήμα πέρασαν τρία πουλιά ( ένα ζευγάρι και μία μονή). Απ'οτι μου είπαν το (αναθεματισμενο) fb έχει γεμίσει φωτο από τους "μπεκατσαδες" και τα κατορθωματα τους...........

Πολλα πουλια στο νησί και τα περισσότερα έχουν πιάσει από τη μέση και κάτω. Είδα και άκουσα τρέλλα νούμερα, δυστυχώς τα καρτερία έχουν πάρει φωτιά γι'αλλη μία φορά. Το σούρουπο που ήμουν στα σκυλάκια να τα ταισω έπεφταν οι τουφεκιες και ένιωσα μία θλίψη και οργή να με διακατέχει, από το κτήμα πέρασαν τρία πουλιά ( ένα ζευγάρι και μία μονή). Απ'οτι μου είπαν το (αναθεματισμενο) fb έχει γεμίσει φωτο από τους "μπεκατσαδες" και τα κατορθωματα τους...........
Πολλα πουλια Γιαννη.Αφου να φανταστεις σε δυο συντομες μεσημεριανες βολτες με το σπρινγκερ βαρεσα απο 2 την καθε φορα.χωρις να εχω παει γι αυτο το θηραμα.Πιο πολη για να ξεσκασει ο σκυλος πηγα.

γιασας παιδες, και παλι πιστες στο ραντεβουτους η κυριες σημερα, 4 σηκωσαμε 2 τουφεκισα μια μαζιμου,,εχω κωληση εδω και μερες στην μια μια αλα μπρωστα στην καμια καλη και η μια τωσο αγωνα κανη η ποιντερινα να βαλη και στο στοματις 1 πουλι,,τα πουλια ωπος γραφω και της αλες μερες δεν πλυσιαζωνται ευκωλα σημερα μωλισ μπηκα στα πυκνα δυο κυριες της ειδα που μας την κοπανησαν εκτος βολης,,μετα απο ψαξιμο φαντασματα,,,αλαξα μερως πιω ψιλα σε κατι χθεσινες και η πρωτη φερμα ηρθε σε 5λεπτα μεσα στα σφυχτα μπαινωντας σχεδων με τα γονατα βλεπω την ποιντεριναμου φερμα στα 5 μετρα βγαζω το κινητο και τραβαω μια φωτο ρισκαρωντας το πουλιιιι ετσι ωπος ητανε καρφωμενη στην μπεκατσα τρελαθηκα,και ξαφνου δινη ενα φτερο και με κανη καβαλα στα 5 μετρα απο πανωμου εφαγε την τουφεκιατης και μπηκε γυλεκο,,παντως το βουνο ειναι ξεροοοοο και μωνο λιγη υγρασια κραταη σε ανιλια κοματια και αυτα ειναι πωλη σφυχταααα και χαντακωμενααα αλα με το παθος που εχω για της κυριες μπαινω και το πρωσπαθω ωσο μπωροοοο εστω και με ενα πουλι νιωθο κερδισμενωςςςςς,βεβαια θα ερθουνε και καλητερες μερες στην πορειαα,,,,,σας βαζω καπιες φωτο για να γουσταρεται στον κυνηγωτοπο που ημουν και με την φερμα της ναραςςς.terror..RESPECT. imgupload how to print screen on pc free image uploading εδω η φερμαα free image host online photo storage.terror.

Είχα και εγώ το πρώτο σήκωμα σήμερα. Το κακό είναι ότι σηκώθηκε χωρίς να είναι κοντά η σκύλα και έτσι πάλι δεν πήρε μυρωδιά από αυτό το πουλί. Την χαιρέτισα δεόντως όμως. Δυστυχώς αν και γύρισα πολύ τόπο ούτε αυτή ξαναβρήκα ούτε κάποια άλλη. Είμαι σίγουρος ότι και αύριο εκεί θα είναι, όπως είμαι και πάλι σίγουρος ότι θα φύγει πριν πλησιάσει η κουτάβα. Ίσως αλλάξω μέρος δεν ξέρω. Για την ιστορία ήταν σε πολύ χαμηλό μέρος μόλις 100 μέτρα από το ποτάμι, μέρη που συνήθως πιάνουν όταν έχει παγωνιά.

KΑΛΗΜΕΡΑ, σημερα δεν ειχα χρονο και πηγα για αρπαχτη με τον τορρο, 7,15 βγηκα απο το αμαξι 8,30 ημουν πισω με 3 πουλακια απο τα τεσσερα που ειδα, προφανος ειχε περασμα στο μερος μου , αλλου που ηταν καποιοι δεν βρηκανε τιποτα

KΑΛΗΜΕΡΑ, σημερα δεν ειχα χρονο και πηγα για αρπαχτη με τον τορρο, 7,15 βγηκα απο το αμαξι 8,30 ημουν πισω με 3 πουλακια απο τα τεσσερα που ειδα, προφανος ειχε περασμα στο μερος μου , αλλου που ηταν καποιοι δεν βρηκανε τιποτα
Δηλαδή κάτι σαν το Azax με διπλάσιο αμονιαζόλ: Ψεκάστε ( Βικ), σκουπιστε (τορρο), τελειώσατε (Βικ- τόρρο). .sarcastic.
Μπράβο φιλαράκι.

Μπραβο Βικτωρα Σακη Σταυρο κ υπολοιποι φιλοι.
Τωρα περιμενουμε τον Λαμπρο να μας πει να χαρουμε κ με αυτον εαν βρηκε.
Βικτωρα ειναι δυνατον να μην μπουν καθόλου σε εσας ρε φιλε?
Ελπίζω να μπουν.
Εστω ενα δυο πουλιά για τα σκυλάκια ρε φιλε να περνούν την χαρα της.

Σε εμάς ελάχιστα εως μηδεν ακόμη.
Μονο εαν ερθουν απο Ρωσσια μεριές με μαγιο θα ρθουν Κυπρο με τον καιρό που χει. :(

Status
Not open for further replies.
Back