Σφάξε και ζύγισε ρε Νικο ένα super extra μαπακης αν θες να δούμεΑυτές είναι που έχω! και οχι μονο αυτα , αλλα και πολλα αλλα ειδη φυσιγγιων , και ποσοτητα
Σφάξε και ζύγισε ρε Νικο ένα super extra μαπακης αν θες να δούμεΑυτές είναι που έχω! και οχι μονο αυτα , αλλα και πολλα αλλα ειδη φυσιγγιων , και ποσοτητα
Εκείνες τις εποχές εγώ δεν είχα καν 12αρι τουφέκι !!! Κυνηγούσα με 16αρι . Με φυσέκια τα πράσινα Lambro, και τα Rottweil της ΔΟΡΚΑΣ. Δυστυχώς δεν κράτησα κανένα από εκείνα τα Lambro ... Μόνο ένα παλιό κουτί άδειο έχει ξεμείνει ...1985 με martiktoni καλυκα , μετα με Fiocchi italy ,Kαι το 1990 εβαλαν το LABRO ITALY δηλαδη η Fiocchi , τους εφτιαξε για την λαμπρο , γιαυτο και το λογοτυπο της λαμπρο πανω στον καλυκα , και τα μπλε εγραφαν LAMBRO FRANCE , πιθανον να ηταν καλυκες της GEVELOT ...
μαθητης του δημοτικου ηταν ο Σπυρος , και εβλεπε τα μελανοδοχεια που ειχαν εκεινη την εποχη οι δασκαλοι , οποτε βρηκε μια χειρομβοβιδα , και νομηζε οτι ηταν μελανοδοχειο , που πρωσπαθησε να το ανοιξη , και εξαραγη , και για καλη του τυχη μεσα στην ατυχια του ,λογο παλαιοτητας δεν δουλεξε σωστα και του εκοψε μονο το χερι , στην αντιθετη κατασταση θα τον εκανε κοματια , πολλοι ανθρωποι , που ηταν τοτε παιδια , αλλα και μεγαλοι ασχετοι παθεναν τετια ατυχηματα , ηταν γεματος ο τοπος , ναρκες , χειροβοβιδες οβιδες , σφαιρες , και εδω στο νησι μου , το τελευτεο θυμα που θυμαμε ηταν το 1978 , που δυο αδελφια βρηκαν μια χειροβομβιδα μεσα σε ενα ποταμι και την περιεργαζονταν , που σκαει και κοβει το χερι του ενος απο τον ομο , τυφλονοντας και απο τα δυο ματια , και στον αλλον , απο το ενα ματι , και αυτη δεν δουλεξε σωστα και λογο παλαιοτητας , αλλα και λογο οτι ηταν μεσα στο νερο , που οι αλλοι απορησαν πως εξεραγη αυφου ηταν τοσα χρονια μεσα στο νερο , που την πεταξαν επητηδες μεσα στο νερο για να απενεργοποιηθη ,Το είχε χάσει νικο από μικρός όταν εξεραγει στο χέρι του μια χειροβομβίδα που είχε βρει και έπαιζε χωρίς να γνωρίζει.. μεγάλη αρρώστια με το κυνήγι.. πολύ καλά φυσιγγια... δυστυχώς τα παιδιά του δε το αγάπησαν τόσο και χάθηκε άλλη μια ελληνική βιοτεχνία στο πέρασμα του χρόνου...
Κατι Lampro πορτοκαλι 16αρια με 6,45 καψουλι εχω και εγω,Εχω κυνηγησει πολυ και ακομα κυνηγαω με 16αριΕκείνες τις εποχές εγώ δεν είχα καν 12αρι τουφέκι !!! Κυνηγούσα με 16αρι . Με φυσέκια τα πράσινα Lambro, και τα Rottweil της ΔΟΡΚΑΣ. Δυστυχώς δεν κράτησα κανένα από εκείνα τα Lambro ... Μόνο ένα παλιό κουτί άδειο έχει ξεμείνει ...
View attachment 8223
... και 2-3 άδειοι κάλυκες από τις τελευταίες παρτίδες !
View attachment 8224
View attachment 8225
ασε τα κυρ , και τα μπαρμπα, γιατι με μεγαλονουν πολυ παρα πολυ , ποιο καλα να με λες ρε , η μ... παρα κυρΈπιασε βροχή μέσα στο σπίτι;
φτάνει για σήμερα η σούμα Κυρ. Νικόλα αύριο πάλι
Έγινε ότι πεις Νικόλα!ασε τα κυρ , και τα μπαρμπα, γιατι με μεγαλονουν πολυ παρα πολυ , ποιο καλα να με λες ρε , η μ... παρα κυρ