Τα ειχες ρίξει Τζων?ΜΒ36 θανατος
Δεν ξέρω με τι το γέμιζε...
Αλλά Μb36 στο 1,80γρ έβαζε κ ο Βωσσος στο επίσης μπλε 35γρ...
Τα ειχες ρίξει Τζων?ΜΒ36 θανατος
Ταχο ρηξη πολη καλο φησιγκη.πολη σωστο παντρεμα υληκωνΤα ειχες ρίξει Τζων?
Δεν ξέρω με τι το γέμιζε...
Αλλά Μb36 στο 1,80γρ έβαζε κ ο Βωσσος στο επίσης μπλε 35γρ...
Αντρικό φυσίγγι! Έλεγε ο ξάδερφος μου στην Ηγουμενίτσα που κυνηγαγε τα πάντα με αυτά! Στην Ήπειρο έχει αφήσει εποχή! Του Βόσσου όμως ήταν πιο σκληρό έχω την εντύπωση!
Κάποτε ο κάλυκας ήταν κόσμημα, με κεντίδια ακόμα και στο μέταλλο. Άλλες εποχές, πιο ωραίες.
Καλημέρα, μια ερώτηση που την έκανα πολλές φορές και εδώ και σε άλλα φόρουμ και δεν πήρα απάντηση. Από όλα τα φινιρισματα του παφυλα, όπως, μπρούντζος, χαλκός, κασσιτερος, ένα σκούρο γκρι που δεν ξέρω τι είναι, κλπ, ποιο αντέχει καλύτερα στον χρόνο ;
Καλημέρα, μια ερώτηση που την έκανα πολλές φορές και εδώ και σε άλλα φόρουμ και δεν πήρα απάντηση. Από όλα τα φινιρισματα του παφυλα, όπως, μπρούντζος, χαλκός, κασσιτερος, ένα σκούρο γκρι που δεν ξέρω τι είναι, κλπ, ποιο αντέχει καλύτερα στον χρόνο ;
Μπράβο σου!!!Εάν κάποιος κάνει συλλογή και θέλει για τη συλλογή του του στέλνω.Εμενα μου φτάνουν οι συλλογές των αναμνήσεων
Παφυλας σκέτο.. με λίγο χρώμα χρυσάφι που τρίβετε στην ζώνη.. φτήνια σκέτη.Ευχαριστώ Νικόλα, υποθέτω μπρούντζος είναι το καλύτερο, όλοι νομίζω οι κάλυκες σήμερα είναι σίδηρος με επικάλυψη ,και μάλλον όταν δεν έχει γίνει σωστά και με ικανό πάχος δεν αντέχει