Και τούβλο να του πέταγες του λαγού θα τον είχες πάρει.Εγω σταθηκα τυχερος...το εσφαξα..βρηκα τον αδη με τα λειψανα μεσα
( Ιταλικο επωνυμο φυσιγγιο )...ειπα αντε και γ@μ...τε...και επιασα
''ζεστα'' την ιδιογομωση!!!
Και τούβλο να του πέταγες του λαγού θα τον είχες πάρει.Εγω σταθηκα τυχερος...το εσφαξα..βρηκα τον αδη με τα λειψανα μεσα
( Ιταλικο επωνυμο φυσιγγιο )...ειπα αντε και γ@μ...τε...και επιασα
''ζεστα'' την ιδιογομωση!!!
Και remington express 9βολο....View attachment 65201rem express 9 βολο 33γρ μετις υγιες μας !!!
Και γω στο 1.48 το ειχα βρειView attachment 65201rem express 9 βολο 33γρ μετις υγιες μας !!!
Το δεύτερο από αριστερά -τη μπλε φωτοβολίδα !View attachment 65357
Για να παίξουμε λίγο, πια φυσίγγια θέλετε να ξεκινήσω να κόψω ;; Αυτά είναι αγορασμεννα χρονολογία μεταξύ 95 με 2000
Κώφτα ούλαView attachment 65357
Για να παίξουμε λίγο, πια φυσίγγια θέλετε να ξεκινήσω να κόψω ;; Αυτά είναι αγορασμεννα χρονολογία μεταξύ 95 με 2000
Κάι το σούπερ caccia το παλιό ήταν φοβερό.View attachment 65357
Το super caccia kai το μπιτουρμπο τα είχα μόνιμα τότε.View attachment 65357
Μπιτουρμπ, μπλε λαμπρό, και τα ολυμπους, μόνιμα. ωραία χρόνια, πιάνο τον εαυτό μου πολλές φορές που τα νοσταλγώ, μηλαω για τα μέρη μου. Για να κυνηγήσεις τώρα υδρόβια πρέπει να κάνεις πολλά χιλιόμετρα, όσο μπορώ τα κάνω, αλλάΤο super caccia kai το μπιτουρμπο τα είχα μόνιμα τότε.
Ναι, με πολλά πάπια στην πλάτη τους, τώρα δεν έχω πάρει, δεν ξέρω τη λένε τα καινούργια. Μου έχει μείνει μεγάλη καβατζα, σταμάτησαν τα Ρίζια, και μου έμειναν τα φυσίγγια, μετά έμπλεξα με την υδιογομοση.Κάι το σούπερ caccia το παλιό ήταν φοβερό.
Βλέπω τρελό αγόρι, ότι δεν κρατιέσαι.Κώφτα ούλα
Εκεί πήγε το μάτι σου, άραγε τα έχεις ρήξη. Με αυτό το φυσιγγι εχει σπάσει για πολύ κλείστρο, και κουνούσαν τα δίκανα σαν παλιό πουτανες, όποιος δεν ήξερε και τα έβαζε με νορμάλ καιρό. Πάρα πολύ καλό στης χαμηλές θερμοκρασίες, φωτιά τα άγια Αντώνη.Το δεύτερο από αριστερά -τη μπλε φωτοβολίδα !
Ναι, με πολλά πάπια στην πλάτη τους, τώρα δεν έχω πάρει, δεν ξέρω τη λένε τα καινούργια. Μου έχει μείνει μεγάλη καβατζα, σταμάτησαν τα Ρίζια, και μου έμειναν τα φυσίγγια, μετά έμπλεξα με την υδιογομοση.