Και στο σάιτ της nsi που κοίταξα δεν αναφέρει τίποτα.Δεν ξέρω να είναι ακόμα με τέκνα?
Και στο σάιτ της nsi που κοίταξα δεν αναφέρει τίποτα.Δεν ξέρω να είναι ακόμα με τέκνα?
C7L ΓιάννηΚαι στο σάιτ της nsi που κοίταξα δεν αναφέρει τίποτα.
Τα speciale palombe που λέγαμε τα έριξε αυτές τις μέρες φίλος πάνω και μου είπε τα καλύτερα.C7L Γιάννη
ΘεριστήςΤα speciale palombe που λέγαμε τα έριξε αυτές τις μέρες φίλος πάνω και μου είπε τα καλύτερα.
Ναι μόνο που θα ξανάρθουν τέλος Γενάρη 5αρια γαμωτοΤα speciale palombe που λέγαμε τα έριξε αυτές τις μέρες φίλος πάνω και μου είπε τα καλύτερα.
τι γαμωση ειχε το φυσιγγι?Και μετά πήγαινες φυλής για ξεκαπνισμα
Καλησπέρα Τάσο.Μου έκαναν εντύπωση τα νούμερα που βγαίνει...
Το ξέρουμε το φυσίγγι;;
Το έχουμε ρίξει;;
Νάσαι καλά φίλε!Ευχαριστώ Θοδωρή...
Άμα είναι έτσι πάω πάσο.Αλλα απ'τα λεγόμενα του δεν νομίζω.Δεν εννοεί ότι η γόμωση ήταν 50γρ
Είχε στοκ στο σπίτι 50γρ τέτοια σκάγια και προφανώς γέμισε 1-2 φυσίγγια
τι συγκεντρωτηρα εχει αυτο?Το γεμίζει με Α1 αλλά δεν έχει καμμία σχέση με το κανονικό Α1.
Δεν έχω ιδέα φίλε.τι συγκεντρωτηρα εχει αυτο?
σφαξε κι αλλο ενα παιζει να ειναι λαθος ογκομετρικουΤΡΙΑ ΑΛΦΑ
τα σκάγια είναι Ν° 5 πραγματικό ενώ γράφει 4. πολύ χαμηλή δόση πυρίτιδας ( μάλλον psb1)
View attachment 94476View attachment 94477View attachment 94478View attachment 94479View attachment 94480
το εχει ξανακανει αυτο το λαθος,και το παιδι που τα πηρε δεν εμεινε πολυ ικανοποιημενος στο κυνηγι.Δεν έχω ιδέα φίλε.
Πήρα λίγα κουτάκια κατά λάθος από Αλαγιάννη γιατί του ζήτησα Α1 και μου έστειλε αυτά.(ήταν και η τελευταία φορά που ψώνισα).
Βέβαια μου είπε τηλεφωνικά ότι γεμίζονται με Α1 και αφού το έψαξα είδα διαφήμιση του Ναυπλιώτη στο FB ότι τα γεμίζει με Α1.
5 έκοψα, όλα το ίδιο.σφαξε κι αλλο ενα παιζει να ειναι λαθος ογκομετρικου
πυριτιδα d20 ,206 ,drago καποια απο αυτες