η δική μου γνώμη είναι κατ εκτίμηση τι ρίχνεις κάθε χρόνο παίρνεις ότι χρειάζεσαι και όχι όλες τις προσφορές
καλό είναι μέχρι τον Οκτώβρη να έχεις την ποσότητα που είναι μέχρι τα μπασίματα αν και δεν είναι απαραίτητο ,δεν θα κάνουν την διαφορά 4-5 κουτιά αγορά ακόμα με μια επιβάρυνση 5-6 ευρώ
όλη η συζήτηση γίνεται γύρω από το κυνήγι της τσιχλίτσας που όταν θα έχει την κυνηγούν όλοι μα όλοι ανεξαιρέτως οπότε τα φυσίγγια θα πουληθούν έστω και τμηματικά
τώρα πιέζουμε τους ανακατευόμενους στο θέμα φυσίγγι με τις συγκρατημένες αγορές μας....
φιλικά πάντα
Ειναι πολυ χαμηλη η τιμη που τα βρηκες6.4 για τα rc32 είναι καλή τιμή?
Εσείς πόσο τα βρίσκετε?
Αργύρη το μεγάλο πρόβλημα είναι το ασφαλιστήριο που δεν υπάρχει αν πάς απ ευθείας στο Δασαρχείο που λύνεται κάπως φθηνά αν γίνει κάποια ομάδα κυνηγώνΕλευθερη αγορα....ενας ορος που στην Ελλαδιτσα ποτε δεν λειτουργησε υπηρχε παντα ελευθερη συνεννοηση μεταξυ των " ανταγωνιστων"
Αυτο αντιμτωπιζετε μονο απο συλογικη προσπαθεια των κυνηγετικων συλλογων. Επρεπε να ενεργοποιηθουν ολοι τους αφου βλεπουν που πανε τα πραγματα με τις τιμες και να διεκδικουν κατασκευαστες με τιμες προσιτες για ολους μας......αλλα τι να πεις ?...μενουν σχεδον ολοι σε επιφανειακες δραστηριοτητες μονο και μονο για να περνουν τον οβολον μας .kkk.
Τα εχω παρει τωρα τελευταια γιατι μονο προσκλησεις για κανα πανηγηρακι μου στελνουν και καμια βολτα στο σκοπευτηριο μεχρι εκει εξαντλουν την δραστηριοτητα τους !!!
Μου εχει περασεε απο το μυαλο φετος να βγαλω αδεια εκτος συλλογων ψαχνομαι για την διαδικασια , αν συμφερει και αν ειναι το σωστο βεβαια γιατι δεν ξερω ....παντος το ψαχνω...xm.
Για μένα αυτή είναι η σειρά. Τα πράγματα όμως δυσκολεύουν όταν μας "χαλάει" κάποιο ή κάποια από τα τέσσερα...
- Δοκιμή
- Σταθερότητα υλικών από τον κατασκευαστή
- Τιμή
- Στοκάρισμα (όσο το επιτρέπουν τα οικονομικά μας)
![]()
Δημητρη μαζι σου κι εγω. Ομως και θετικα αποτελεσματα να βγουνε απο μια κινηση μας οπως περιγραφεις, παλι το ιδιο τετραπτυχο θα εχω στο μυαλο μου. Σε οποιαδηποτε συνθηκη δεν αλλαζει για μενα το τετραπτυχο.Τι να δοκιμάσεις τώρα και τι να στοκάρεις ; αν εχεις δουλέψει με ενα φυσίγγι και τα "βρήκατε" και αν είναι και σε τιμή καλή ,εντάξει να πάρεις μερικά κουτιά.Πόσα όμως να στοκάρεις ; μια κούτα ,δύο κούτες ........και τί εγινε ; αυτό εκμεταλεύονται αυτή τη στιγμή τα περισσότετα κοράκια.Νομίζω οτι πάρχει προσυνενόηση και λειτουργούν συντονισμένα..Υπάρχουν φυσίγγια που σε εναμισυ χρόνο εχουν πάρει ακόμη και 25%.
Ρωτάω εγω τώρα εσας που γεμίζετε."Ειδατε στις πρώτες ύλες αυξήσεις που να δικαιολογούν αυτές τις τιμές στην αγορά ; "
Την απάντηση την γνωρίζω και ειναι "ΟΧΙ".
Μήπως θα επρεπε να στείλουμε μια επιστολή προς όλους αυτούς που γεμίζουν και σε αυτούς που εισάγουν και να ζητήσουμε μια αιτιολόγηση αυτών των αυξήσεων ; η να εκφράσουμε μια δυσαρέσκεια ,μια αγανάκτηση τέλος πάντων.Δεν χρωστάμε σε κανέναν.Μας χρωστάνε και αυτοί απεναντί μας όχι μόνο αισχροκερδούν ,αλλά μετα τα περσινά καραγκιοζιλίκια, μας εξαπατούν !
Ναι ,ετσι είναι όπως το λέω.Πέρσι μας εξαπάτησαν και αντι των φυσιγγίων που ξέραμε , μας πρόσφεραν βεγγαλικά .Αν είχαν λίγη "τσίπα" θα εβγαζαν μια ανακοίνωση στην οποία θα εξηγούσαν οτι λόγω ελλείψεων πρωτων υλών θα γινουν προσωρινά καποιες αλλαγές στα setup καποιων φυσιγγίων.Θατους κατηγορούσε κανείς ;απεναντίας.Θα εδειχναν και το πόσο επαγγελματίες με συνέπεια είναι.Τώρα συνεχίζουν την εξαπάτηση σε άλλο επίπεδο την .Οικονομικό.Αλλά τι λέω ;ελεύθερη αγορά έχουμε με αριστερή φιλελεύθερη κυβέρνηση .
Μη μου πει κάποιος οτι .."ποιος απ αυτούς θα νιαστεί να απαντήσει ;θα μας γραψουν".Μα κι εμείς μπορούμε να τους γράψουμε απο το επόμενο κι όλα λεπτό. Μεσα απο το φορουμ,αλλά και κάθε φόρουμ ,με τα όσα γράφονται είναι σίγουρο οτι διαμορφώνουμε τιμές σε αρκευά προιόντα και παντα προς τα πάνω.Είτε σε φυσίγγια είτε σε ότι άλλο.
Σε όσα site και αν έχω κοιτάξει κάτω απο 7.60 δεν τα βρήκα πουθενά !!!6.4 για τα rc32 είναι καλή τιμή?
Εσείς πόσο τα βρίσκετε?