Σκοπευτήριο Σχιστού

Εγώ μετ' από ένα μήνα απραξίας έκανα έναν καταστροφικό αγώνα,με 67 δίσκους και επίδοση στην τρίτη πουλά 13 δίσκους!!!!θύμωσα πολύ με τον εαυτό μου πραγματικα!
Ελα ρε ξεκολα αφου ξερεις οτι δεν εισουν εκει ουσιαστηκα
Μξνο κ μονο η φαση με το οπλο που δεν εκατσε σε χαλασε
Αδειασε το μυαλο και θα δεις οτι θα σε μια χαρα
Και γω πριν δεκαπεντε που πηγα για μια πουλα αμεσως μετα που τελειωσα απο 3 ωρες τρακτερ στο χερι τα κανα σκατα

ρε φιλαρακι γιατι μου πηγες φουλ αγχωμενος στον αγωνα? τα καλα τα δικα μου κανεις? ρε ανεβα πανω και πιες τους το αιμα. δε λεω στις συμβουλες ειμαι καλος. δε πειραζει την υγεια σου να χεις και παμε δυνατα για τον επομενο. υπαρχουν κι αυτες οι μερες οπως και στο κυνηγι αλλωστε
Όντως Ευρυπίδη,σίγουρα υπάρχουν και αυτές οι μέρες αλλά θεωρώ πως ήταν πιο πολύ θέμα κακής φόρμας και όχι κακής ημέρας!

Ελα ρε ξεκολα αφου ξερεις οτι δεν εισουν εκει ουσιαστηκα
Μξνο κ μονο η φαση με το οπλο που δεν εκατσε σε χαλασε
Αδειασε το μυαλο και θα δεις οτι θα σε μια χαρα
Και γω πριν δεκαπεντε που πηγα για μια πουλα αμεσως μετα που τελειωσα απο 3 ωρες τρακτερ στο χερι τα κανα σκατα
Γενικά χρυσανθε έχει κουράσει η όλη κατάσταση με το όπλο,αλλά λόγω φόρμας δεν έπρεπε να ρίξω καν!

Ηλια τι εχει γινει με το οπλο δεν εχεις παρει ακομα δεν το εφερες στα μετρα σου για πες γιατι εχω χασει επεισοδια

αλλα μην σε περνει απο κατω αφου το εχεις ρε φιλε σε εχω δει ,απλα νομιζω οτι σκεφτεσαι πολυ και δεν πρεπει ,
τα πιατακια ειναι σαν την μπεκατσα στην φερμα ,δεν σκεφτεσαι ριχνεις.....shoot..shoot..shoot.

Γενικά χρυσανθε έχει κουράσει η όλη κατάσταση με το όπλο,αλλά λόγω φόρμας δεν έπρεπε να ρίξω καν!
Ηλια βαλε κατω αποφασιατικα τα πραματα
Πρωτον Τελειωσε το θεμα με το γκερινι-μην χολοσκας θα βρεθει αλλο οπλο να σου αρεσει
Δευτερον ηταν μια ασχημη επιδοση μα τελειωσε αστην πισω
Τριτον ξερεις που εισαι σε επιδοση αρα μπορεις να ξαναεισαι εκει και καλυτερα

Οποταν παρτο αποφαση πως μπορεις και οταν νιωθεις πως θα σταθεις και στο πουλ που θα πεις θα νε σκονη το πιατο νγες ατον βατηρα και κανε κηδειες στα πιατα

Εγώ μετ' από ένα μήνα απραξίας έκανα έναν καταστροφικό αγώνα,με 67 δίσκους και επίδοση στην τρίτη πουλά 13 δίσκους!!!!θύμωσα πολύ με τον εαυτό μου πραγματικα!
Μια χαρα πηγε αφου ησουνα τοσο ανχομενος ειπαμε μιλησαμε την επομενη φορα θα εισαι καλυτερα και πιο ζεστο

Έλα παρακάλια θέλεις; Πες καμία λεπτομέρεια
Τι δεν καταλαβαίνεις μωρέ;θα έρθεις κατά τις οκτώ μισή,θα τα πούμε....θα ανάψει τους προβολείς και γύρω στις εννιά εννιαμιση θα ρίξουμε και κάνα δυο πουλες.....αυτό.το πιάσες τώρα;.lazy.

Τι δεν καταλαβαίνεις μωρέ;θα έρθεις κατά τις οκτώ μισή,θα τα πούμε....θα ανάψει τους προβολείς και γύρω στις εννιά εννιαμιση θα ρίξουμε και κάνα δυο πουλες.....αυτό.το πιάσες τώρα;.lazy.
Τώρα που το κάνες διφραγκάκια το πιασα
.lazy.
.seveys.

εγω παντως τεο μολις σχολασω αυριο εχω φυγει σφαιρα για σκοπευτηριο
Για 23-24 σε παίζω αύριο που άλλαξε και το κάτω και έκανε 3 μόνα ένα on report..όχι ότι δεν θα το πιανες με τα δίπλα sim,αλλά αυτά ήθελαν τις πουλες τους για να κανείς σκορ...σε φοβήθηκα στο πάνω γήπεδο με το 23αρι προχθές..παντως ρε φίλε αυτό το πράσινο ο lambro το,έχει πετύχει στη γεμίσια.και το mezzo είναι καλό..οσοι τα ρίχνουν λένε τα καλύτερα και άνθρωποι που έχουν ρίξει καράβια φυσίγγια ..

Ανέβα ρε,μην το σκέφτεσαι...ωραία θα είναι!
Ωραία είναι τη νύχτα με τους προβολείς ... ;) Κάναμε κι εμείς άλλες χρονιές κανα-δυο νυχτερινούς "αγώνες" και μετά ακολουθούσε .bbq. .beer. ...
Ελπίζω να κάνουμε κι εφέτος, αν και δεν το βλέπω για την ώρα ... Ξεκινήσανε μάλιστα εδώ και μήνες να βάλουνε προβολείς και στο 1ο γήπεδο που ρίχνουμε συνήθως σπόρτινγκ ... αλλά ακόμη στα τσιμέντα στις βάσεις βρίσκονται ... θα περάσει το καλοκαίρι και δε θα τους έχουν στήσει ακόμη ...:(

Ωραία είναι τη νύχτα με τους προβολείς ... ;) Κάναμε κι εμείς άλλες χρονιές κανα-δυο νυχτερινούς "αγώνες" και μετά ακολουθούσε .bbq. .beer. ...
Ελπίζω να κάνουμε κι εφέτος, αν και δεν το βλέπω για την ώρα ... Ξεκινήσανε μάλιστα εδώ και μήνες να βάλουνε προβολείς και στο 1ο γήπεδο που ρίχνουμε συνήθως σπόρτινγκ ... αλλά ακόμη στα τσιμέντα στις βάσεις βρίσκονται ... θα περάσει το καλοκαίρι και δε θα τους έχουν στήσει ακόμη ...:(
Στέλιο εμένα είναι η πρώτη μου φορά και θέλω να δω την εμπειρία....θεωρώ θα είναι πιο δύσκολο!

Back