Απο που φιλε μου ;Μαλλον χτυπησε ο δαιμονας του πληκτρολογιου 730-18.54 720-1828 710-18034 εαν δεν κανω λαθος.Τα αγορασα προσφατα και ειναι εξαιρετικα
Απο που φιλε μου ;Μαλλον χτυπησε ο δαιμονας του πληκτρολογιου 730-18.54 720-1828 710-18034 εαν δεν κανω λαθος.Τα αγορασα προσφατα και ειναι εξαιρετικα
Ωραία ιδέα μου δωσες φίλε δεν το χα σκεφτεί, αν και πιστεύω ότι είναι ψιλοασχετοι γιατί όταν τούς ρώτησα για ποιά τσοκ φοράει μου απάντησαν τα κανονικά crio plus. Θα τους στείλω όμως να δούμε.ΣΤΗΛΕ τους κανα ε μαιλ ν σου πουνε Κωστα. Πελατης τους εισαι.
κάνα λινκ για να τα δω;εγω στο baikal που εχει 18,4 αυλο εψω τα carlson τα μαυρα και ειμαι υπερ του δεοντος ευχαριστημενος. καλο βεβαια θα ειναι να βρεις καποιον πιυ εχει για να δοκιμασεις γιατι εγω πηγα στα τυφλα αλλα ευτυχως μου βγηκε
www. airgunshop. gr. εδω ομως ελλαδα τσουζουνε ελαφρως. υπαρχει κι αλλος που εχει. αν θες σου δινω το τηλ. σε π. μκάνα λινκ για να τα δω;
Γιώργο δες πιο κάτω ενα πινάκα που είχα φτιάξει όταν ψαχνόμουν (καιγόμουν) και εγώ και άφορα τις αποκλίσεις της σύσφιξης σε carlsons & midas ,για αυλό 18,8 και 18,7(που μάλλον έχεις και εσύ)Θελω για κυνήγι πάπιας και για μπεκάτσα οποτε πιστεύω αν παρω τα clarson waterfowl το πακέτο των τριών τσοκ που εχει το close range mid range και long range θα ειμαι καλυμμενος.. δεν ειναι μονο για ατσάλινα ετσι ;
Τους έστειλα email και να η απάντηση τούς .hit.τώρα δύο περιπτώσεις παίζουν η απάντησε κάποιος άσχετος η δεν θέλουν να απαντήσουν με νούμερα.Ωραία ιδέα μου δωσες φίλε δεν το χα σκεφτεί, αν και πιστεύω ότι είναι ψιλοασχετοι γιατί όταν τούς ρώτησα για ποιά τσοκ φοράει μου απάντησαν τα κανονικά crio plus. Θα τους στείλω όμως να δούμε.
Πολύ σωστά Παύλο, είναι όμως απάντηση αυτή από μια τόσο σοβαρή εταιρεία ρε τους Λακηδες.Κωνσταντίνε opt+ τσοκάκια θα αγοράζεις για το όπλο σου,,,πήγαινε το και σε εναν οπλουργό να σου μετρήσει τον αυλό για να σου φύγει κάθε ιδέα
Γιώργο είναι optima plus 3 άστρα με έξοδο 18,1...άρα στον άυλο 18,6 που απευθύνετε βγαίνει καθαρά 3 άστρα..στην benelli που έχει άυλο 18,4 βγαίνει 0,3.δηλαδη πιο κοντά στο LM και λίγο πιο ανοιχτό..Γιάννη πολύ ποιοτική τουφεκιά.
Μήπως γνωρίζεις σε σύσφιξη τι αντιστοιχεί το συγκεκριμένο τσοκάκι;