Με ποιανής αδιάβαστο, η γνώσεις που έχω δεν με βοηθούν να σου απαντήσω, αυτά που λέω τα έχω παρατηρησηΑν ζεσταίνεται το μοτέρ από το ζόρι όπως λες τότε η ιπποδύναμη είναι μικρή....
Αλλα η θερμοκρασία που αναπτύσσεται στον άξονα του μοτέρ , είναι από το ρουλεμάν το οποίο είναι κατασκευασμένο για να δουλεύει οριζόντια και όχι κάθετα.
Για κάθετη λειτουργία ενός ηλεκτροκινητήρα και για να μπορεί να δουλέψει στην πίεση του ρελιασματος θα έπρεπε να είχε ειδικά θροστικα ρουλεμάν.
Πόσο κοστιζει αυτο; Εγω παίρνω το φωτιστικό παραφινελαιο απο το σουπερ μαρκετ με 1.80 το λιτρο. Κανει καλυτερη δουλειά το φαρμακευτικό;
Τι δεν δουλευει σωστα με τον πυκνωτη εκτος του οτι πεφτουν οι στροφες;Μόνο με αυτό τον τρόπο δουλεύει σωστά ένας τριφασικος κινητήρας με μονοφασικη παροχή!
Πρόσφατα πέτυχα ένα καλό μέ 1,5Χ32,615.Ζ2Μ-Η24,με απλό ρέλι.Ψάχνω καί ριχμένους μέ 645,αλλά πού νά βρείς.Για εικοσαρι να σου πω
Απο τοτε που ξεκινησα με το silicone λιπαινω τα φυσιγγια ενα ενα πριν το ρελιασω ,ποτε μου δεν παρατηρησα την πετσα που λες και δεν εχει στεγνωσει οσο ζεστο και να ειναι το στροφειο.
Κλεινω περιπου στις 400 στροφες .
Καλησπέρα παίδες....... Έχω ακούσει από πολλούς για χαμηλές στροφές! Όμως οι εταιρίες φτιάχνουν τις μηχανές ιδιογομωσης βλέπε omv smart να ρελιαζουν στις 900r/m ,το ίδιο διάβαζα στο σάιτ της ιδιογομωσης 900 για το αστέρι και 600 για παραδοσιακό ρελι! Λένε ότι χρειάζονται στροφές για να ζεσταθεί το πλαστικό και να πάρει μνήμη εκεί που ρελιασουμε! Τελικα τι είναι καλύτερο??????
Θα σού πω ψέματα αλλά νομίζω ότι και αυτό που έχεις μια χαρά ειναιΠόσο κοστιζει αυτο; Εγω παίρνω το φωτιστικό παραφινελαιο απο το σουπερ μαρκετ με 1.80 το λιτρο. Κανει καλυτερη δουλειά το φαρμακευτικό;
Από το διπλανό νησί γείτοναΜια χαρα το εφτιαξες!!!!Ναι τα πατας με το μεζουρακι σου η τον ταπωτη σου,και μετα το κλεινεις!!!!!!Απο ποιο μερος εισαι ΣΠΥΡΟ?????
12αρης ειναι?
Απο ποιο μερος???εχω λογω που σε ρωταω!!Από το διπλανό νησί γείτονα![]()
Ναι το βρήκα στο βουνό και το εσφαξα12αρης ειναι?
Νικολα που θα βρω και εγω της μεζουρες της LEE , και απο ποσα γραμμαρια περιπου μπαρουτι χωρανε δηλαδη ποσο η μεγαλη και ποσο η μικρη , ας πουμε μβ32 πυριτηδα , και μετραν και σκαγια , η μεγαλες , η μονο πυριτηδα , εγω γεμηζω σε GAL12 και σπανια GAL28 , μονο εαν εχει πολες τσιχλες κυνηγαω με το GAL 28 , ρηχνω το χρονο συνολο απο 400 φυσιγγια οπως φετος με μαχ της καλες χρονιες 600 , την τσιχλα και κοτσυφα τα κυνηγαω απο τον ιανουαριο και μετα , πριν κυνηγαω αγριοπεριστερα , τρυγονια , ορτυκι με το 28αρι ,περδικα , λιγο φασα οπως φετος , και κανενα περιστασιακο λαγο εαν βρεθει , που φετος σταθηκα τυχερος με 3 λαγους , και περσυ 2 , φενετε τα πουλοσκυλα τους εμαθαν περσυ καπος , και φετος ηταν καλυτερα
Από την δυτική μεριά της Κεφαλονιάς και το χωριό μου είναι η σουλλαροι, και αν δεν το ξέρεις από μεριά Ληξούρι για να καταλάβεις,Απο ποιο μερος???εχω λογω που σε ρωταω!!
δεν με πειραζει, φτανει που πεφτουν κοντα , εξαλου θα τσεκαρο μετα με την ζυγαρια , ενα ενα φυσιγγιο , για σκαγια τεριαζει καμια μεζουραΤα έχω φέρει από την Αμερική γιατί ..........
Βασικά δεν τεριαζουν με της δικές μας πυριτιδες αλλά πέφτουν κοντά
Μετα απο 3 χρονιας εχουν δηκεομα καταστροφης.τελος ολαΓιαννακη που είναι εργαλεία τα δικά σου;
Τα πήρες πίσω;
Αυτή η ωραια πολυσταδιακη βάση δρέπανου την έχεις; Αν δεν κάνω λάθος αυτή είχε έξι στάδια και πλακάκια ρύθμισης του στοπ.
Η καταγωγη της οικογενειας μου ειναι απο ενα οικισμο ονοματι ΧΑΜΩΛΑΚΟ λιγο πιο πανω απο ΑΓΙΑ ΕΥΦΗΜΙΑ!!!!Εγω γεννηθηκα Ζακυνθο αλλα απο εκει βασταει η σκουφια μου!!!!!Από την δυτική μεριά της Κεφαλονιάς και το χωριό μου είναι η σουλλαροι, και αν δεν το ξέρεις από μεριά Ληξούρι για να καταλάβεις,
Για πεσμου τη λόγο έχεις εάν θέλεις βέβαια?![]()