Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
To ποτηράκι που έβαλες πάνω απο τον bior 20 με 6 χαραγμένα πέταλα .
local sawmills near me
Αυτό λες που έκοψα από τον συγκεντρωτηρα του B&P 56gr οχι δεν έχω ασχοληθεί με βλητικες δοκιμές ακόμα όταν έχω χρόνο παω για κυνήγι. Σκέψου δεν έχω δοκιμάσει τα διασποράς σε χαρτί απευθείας στην μπεκάτσα

View attachment 63961

Αυτην λεω...αλλα η 1η εχει 10.5 Κ Χ....η 4η εχει 12 Κ.Χ. ειναι πιο λιγα τα μπαρ του...κ εχει κ περιθωριο για αποσβεση ανακρουσης...any way.
το περιθοριο ανακρουσης τι ειναι ???? η ανακρουση με την καυση της πυριτηδας και τα μπαρ τι δουλεια εχει !!???? μιλαμε για το πως ειναι η σωστη συμπιεση του θωδη

το περιθοριο ανακρουσης τι ειναι ???? η ανακρουση με την καυση της πυριτηδας και τα μπαρ τι δουλεια εχει !!???? μιλαμε για το πως ειναι η σωστη συμπιεση του θωδη
Θες να πεις πως δεν θα καει η πυριτιδα με αυτη τη διαφορα πατηματος;;
Πες πως στην 1η φωτο οπως λες, ειναι το σωστο, ΟΚ (δεν το κατηγορω) τοτε την 4η φωτο την παμε περιπατο για 5 δέκατα του mm??

Θες να πεις πως δεν θα καει η πυριτιδα με αυτη τη διαφορα πατηματος;;
Πες πως στην 1η φωτο οπως λες, ειναι το σωστο, ΟΚ (δεν το κατηγορω) τοτε την 4η φωτο την παμε περιπατο για 5 δέκατα του mm??
κωστα μην μπερδευεται τα πραγματα γιατι εγω δεν ειπα τιποτα οτι δεν θα καει τα 4μμ ειναι και 200 μπαρ παραπανω !!!

κωστα μην μπερδευεται τα πραγματα γιατι εγω δεν ειπα τιποτα οτι δεν θα καει τα 4μμ ειναι και 200 μπαρ παραπανω !!!
Ναι συμφωνω, αλλα διασπορα ζηταει ο Νικος...οχι συγκεντρωση για να μη σκορπισει η δέσμη σκαγιων....
ΑΛΛΑ αν με 12mm Κ Χ στα 57.00 εχει +200bar τοτε με 10.5 K.X στα 57.50 κ ΟΡΙΑΚΑ πατημενο το βυσμα αυτα τα bar που ειναι;;;
Τα καταπίνει;;; :)

Ναι συμφωνω, αλλα διασπορα ζηταει ο Νικος...οχι συγκεντρωση για να μη σκορπισει η δέσμη σκαγιων....
ΑΛΛΑ αν με 12mm Κ Χ στα 57.00 εχει +200bar τοτε με 10.5 K.X στα 57.50 κ ΟΡΙΑΚΑ πατημενο το βυσμα αυτα τα bar που ειναι;;;
Τα καταπίνει;;; :)
δεν ξερω κωστα αςκανει ο καθενας οτι νομιζει !!! ετσι κλεινει ο Νικος και εχει βγαλει ολες τις πυριτηδες αχρηστες μηπως λεω μηπως εχει παααρα πολυ διασπορα και δεν σκοτωνει

λεω μηπως εχει παααρα πολυ διασπορα και δεν σκοτωνει
Δεν ξερω ρε Μητσαρα...αν ημουν στο πατρικο μου, θα εκλεινα 1 απο περιεργεια κ μονο να δω την κατανομη...βεβαια, οπλο με οπλο διαφερει κτλ κτλ.. παπάρια...... @Χομπίστας... τραβα κ ριξε σε κανα γαμωχαρτονο εν τελοι να δουμε μια εικονα επιτελους..... :p

Δεν ξερω ρε Μητσαρα...αν ημουν στο πατρικο μου, θα εκλεινα 1 απο περιεργεια κ μονο να δω την κατανομη...βεβαια, οπλο με οπλο διαφερει κτλ κτλ.. παπάρια...... @Χομπίστας... τραβα κ ριξε σε κανα γαμωχαρτονο εν τελοι να δουμε μια εικονα επιτελους..... :p

Εδώ στην ντουλάπα δεν σου άρεσε είδαμε και διάτρηση 🤣🤣🤣

Δοκιμασε κ σε καναπέ για καλυτερο τσεκαρισμα διατρησης....χωρις τα μαξιλαρια εεε;;;;
Εχει από όλα εκεί και καναπέ εχει και στην μπάλα έριξα και σε δερμάτινη βαλίτσα και ότι σκουπίδια θες 🤣🤣🤣🤣🤣
Ξέρω γω τι φταίει σήμερα δεν είχα φτιάξει φυσίγγια την έκαψα με σοκολ μια χαρά και ήταν και ψιλο απάτητο όπως αυτό που λες τώρα τι σκατα φταίει μπορεί και να τις άκρο πετυχαίνω..
Παντός με τα χάλια της s4 mb32 δεν τα έχει

Status
Not open for further replies.
Back